FOTD: CRANBERRY EYES

I've decided to do one 'face of the day' post every week just to keep you updated and to show you products I'm currently loving. Today's FOTD is the first autumnal one. I don't usually swich my routine according to the season (I love bold lips and dewy skin all year long) but there are two things I tend to gravitate towards the most during autumn and winter time. Warm eyeshadows and dark vampy lips. And today we're gonna take a look at eyes.


When I started my MAC palette I had to have Cranberry! It's a perfect autumnal cranberry shade which is not too red but still delivers that 'reddish' effect. I usually just put it all over my lids and blend it out with a Zoeva 227 brush, nothing special. But recently I've re-discovered MAC's Handwrittten. To be honest I wasn't really happy with it at first but now? I'm obsessed! Together they create an amazing autumn-inspired look which looks amazing paired with nude, pink, dark berry, well it looks good with everything.

Do you like cranberry eyes for Autumn?

Rozhodla jsem se, že budu 'face of the day' články přidávat každý týden a svým způsobem Vám tak budu ukazovat své oblíbené/nové produkty mnohem častěji. A dnešní 'FOTD' je první podzimně laděný. Většinou mou neměním svou 'rutinu' podle ročního období (mám ráda výrazné rty a dewy skin celý rok), ale jsou dvě věci, které mám nejraději právě na podzim a v zimě: tmavé vamp rty a teplé odstíny na očích. A dnes se podíváme právě na ty oči.

Když jsem začala skládat svou MAC paletku, věděla jsem, že potřebuju Cranberry! Je to perfektní odstín na podzim, který není červený a přitom stále dodává ten jemný načervenalý efekt. Většinu času ho jen nanesu na celé víčko a následně ztratím Zoeva 227 štětcem, nic extra. Teď jsem ale znovu-objevila MAC Handwritten. Abych pravdu řekla, nebyla jsem z něj úplně nadšená, když jsem si ho koupila. To se ale změnilo letos a zvlášť při spojení s Cranberry. Dohromady tvoří krásný podzimně laděný look, který vypadá skvěle jak s nude, růžovou, tak i berry rtěnkou. No vypadá krásně prostě se vším. 

A co Vy a Váš podzimní look?

2 komentáře

  1. s takovými tóny jsem v případě očí dost opatrná, aby to nevypadalo spíše jako oteklé oko nebo monokl, ale ta barva mě úplně vyřídila - je nádherná, bože! <3 potřebovala bych nějakého sponzora, protože Tvůj blog je pro mě zlo :D :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já se jich taky dost bojím, protože mám oči často červené samo o sobě:D ale cranberry je <3
      a omlouvám se haha:D

      Vymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig