Matte Lip Edit



You may already noticed my love for everything matte (everything except the base). Today I'm gonna talk you trough my favourite matte lip product - some of them are my holy grails, some of them are not but everyone is different and has different needs so I wanted to give you a variety of products.


Bourjoise Rouge Edition Velvet in Pink Pong (link) - I love this liquid lipstick to the moon and back. Yes, no kidding. I've already spoke about this one and you can read it if you click the 'link', but it really is amazing. It applies smoothly, has a beautiful color and lasts for EVER. 
Sephora Lip Stain in Always Red (link) - Another liquid lipstick but this time I'm not that happy. It's not bad but your lips have to be in perfect condition while wearing it. But the color is something out of this world - classic hollywood red, opaque in one layer. 
NARS Velvet Matte Lip Pencil in Sex Machine - I had to include one nude shade and this one is my favourite to be honest. It's a pink-toned nude with a little bit of shimmer which looks amazing with dark smokey eyes. And they last for quite a long time as well.
MAC x Proenza Schouler in  Mangrove (link)- I'm so sad this is a limited edition but I have to show it to you anyway. MAC does great matte lipstick (even though some of them tend to be really drying) and this one is a beautiful orange-y red. (And I think Lady Danger is quite similar.)
MAC x Rihanna in Bad Girl Riri (link) - Another limited edition shade I know I know. But this one is my ultimate Kylie Jenner color, brown with a red-unertone, perfect for every day but you can layer it to an opaque finish for the night time. When I was at MAC last week I've seen something quite similar in the matte section so go and check it out!

what about yours favourite matte lipstick?

(L-R): MAC Bad Girl Riri, MAC Mangrove, NARS Sex Machine, Bourjois Pink Pong, Sephora Always Red


CZ
Asi si nejde nevšimnout, že mě poslední dobou baví všechno matné (tedy až na makeup). Proto bych Vám dnes ráda ukázala pár svých oblíbených matných produktů na rty. Některé jsou moje holy grails, jiné ne, ale každý jsme jiný a vyhovují nám jiné věci a tak jsem Vám chtěla ukázat různé možnosti.

Bourjoise Rouge Edition Velvet odstín Pink Pong (link) - O téhle mluvím posledních pár měsíců snad pořád. Doporučila jsem ji každému, komu jsem mohla a všichni jsou stejně nadšení, jako já. Krásné barvy, neskutečná výdrž, nevysušují (pro víc info klikněte na link).
Sephora Lip Stain in Always Red (link) - Další liquid lipstick o které jsem nedávno psala. Tentokrát to ale nebyl takový hype jako u Bourjois. Jediný problém s ní vlastně je, že pokud jsou Vaše rty jen trochu suché, budete trpět. Jinak je ale barva krásná, výrazná při první vrstvě a výdrž také není k zahození.
NARS Velvet Matte Lip Pencil in Sex Machine - Chtěla jsem zahrnout i nějakou 'nude option' a tahle tužka od NARS je vlastně asi má nejoblíbenější. Je to nude s růžovým podtónem s miniaturními třpytkami, které ale na rtech nejsou skoro vidět. Perfektní k výraznému líčení očí.
MAC x Proenza Schouler in  Mangrove (link) - Vážně mě mrzí, že je tohle limitka, musela jsem Vám ji ale ukázat tak jako tak. MAC dělá velmi dobré matné rtěnky (i když některé k smrti vysušují - ano Ruby Woo, koukám se na tebe) a tahle oranžově-červená je něco neskutečného (a myslím, že Lady Danger je jí dost podobná). 
MAC x Rihanna in Bad Girl Riri (link) - Další limitka, já vím. Tentokrát je to ale limitka z kolekce Riri Hearts MAC a v nichž se odstíny docela často opakují. Je to má ultimátní Kylie Jenner barva, skvělá na denní nošení, kterou můžete navrstvit do skvělé výrazné hnědé s červeným podtónem. A když jsem byla minulý týden v MAC, viděla jsem v 'matte' sekci něco podobného, tak se kdyžtak podívejte!

jaká je Vaše nejoblíbenější matná rtěnka/produkt na rty?



2 komentáře

  1. matný finish mám nejradši! přijde mi, že s tím není vůbec žádná práce a hlavně rtěnka vůbec necestuje. já miluju ty matné z kolekce Kate Moss, ale nedá mi spát Riri Woo od MACu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já si poslední dobou zase oblíbila všemožné lesky a takové věci, ale matné rtěnky budou stejně navždycky moje nejnejnej :)

      Vymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig