Easy Sunday #10: Pretty Things

I love pretty things. Starting with the product packaging, parfume flacons, silver rings, nice watch and ending with pretty lignerie. In terms of beauty I just can't get over the NARS & Chanel packaging, because everything is so simple but sleek and yes, almost everything is black (#blackismyfavouritecolor). Only looking at beautiful things makes me happy and sometimes I spend hours just browsing the internet looking for nice pics. But I think we get overwhelmed by the packaging sometimes and overlook the inside (and this does not just apply on beauty things). Ok I'm done being dramatic haha.

what are your favourite pretty things?
___________________________
CZ
Miluju 'hezké věci'. Hezkým balením makeupu počínaje a prstýnky, hodinkami a hezkým spodním prádlem konče. Co se beauty věcí týče, nemůžu se nabažit balení produktů NARS a Chanel, protože všechno je tak jednoduché a přitom elegantní a ano, všechno je většinou černé (#blackismyfavouritecolor). Mohla bych se hodiny dívat na hezké věci a fotit je, nebo prohledávat internet a fotky hezkých věcí hledat. Jen mi přijde, že občas se necháme až moc omámit balením a zapomínáme na to, co je uvnitř (a ne, nemusí se to vztahovat jen na beauty stuff). Dobře, už přestávám být dramatická haha. 

jaké jsou Vaše oblíbené 'hezké věci'?


3 komentáře

  1. Gotta agree with you on this post! Love all things matte - like NARS! Real pretty photograph! (:

    OdpovědětVymazat
  2. mluvíš mi z duše, hodně často se nechávám ovlivnit obalem... i když by třeba produkt byl sebelepší a kvalitní, pokud nebude mít pěkný obal, nebudu mít moc chuť ho používat :/ :D hrůza! design produktů NARS je úžasný, ale zároveň dost nefunkční, protože se šíleně zaprasí :D

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig