Sephora 'Always Red' Cream Lip Stain


After trying the Bourjoise Rouge Edition Velvet Liquid Lipstick I got really excited about matte lip products in general. If you're not new in the beauty world you've already heard about the Sephora Cream Lip Stains - and I'm sure you've heard the best things about it. Sadly, my opinion on this is kinda different.
First time I saw this one was in the Lip Addict Tag by Essie and Amelia. I was so excited to try it out but after all I have to say that I like the Bourjois one more. First the color is perfect, like a classic Hollywood red, opaque in one swipe. Thanks to the doe-foot applicator it applies nicely, goes on smoothly and as it doesn't try quickly, you got time to correct any mistakes. But this is also the first problem I got with it. It takes a long time to dry down. And I mean like 20 minutes. Which is kinda annoying for me. Another thing is that it felt so uncomfortable on my lips when it dried down I had to take it off immediately. No kidding. My lips were a bit dry at that moment but I couldn't stand it! I tried it on again maybe like a week after this when my lips were in a better condition and it was OK. When it dries it really stays on and the best way to remove it is with a oil-based makeup remover. 


Overall it's not bad but your lips have to be smooth and in a perfect conditon for a non-drying feeling. 

have you tried any other color and what is your opinion?
_____________________________________________
CZ
Od té doby, co jsem vyzkoušela Bourjoise Rouge Edition Velvet Liquid Lipstick, jsem se hrozně nadchla pro všechny matné produkty na rty. Pokud nejste v beauty světě noví, určitě jste už slyšeli/četli o Sephora Cream Lip Stains - a taky si myslím, že jste o nich slyšeli jen to dobré. Mé pocity, bohužel, tak pozitivní nejsou. 

Poprvé jsem tenhle produkt viděla ve společném tagu Essie a Amelie a od té chvíle jsem ho chtěla zkusit. Po jeho vyzkoušení ale musím uznat, že jsem stále větší fanoušek Bourjois. Barva stainu je opravdu krásná, klasická Hollywoodská červená, pigmentace je perfektní. Díky houbičkovému aplikátoru se nanáší lehce a její krémová konzistence vše jen usnadňuje. Díky tomu, že nezasychá hned, můžete ještě v klidu opravit všechny nedokonalosti. Tady ovšem nastává i můj první problém. Zasychá až po cca dvaceti minutách, což je pro mě opravdu hodně, jelikož celých těch prvních dvacet minut musím stále kontrolovat, zda se mi rtěnka někde nerozmazala. Další věc, která mě zklamala byla hned první aplikace. V tu chvíli jsem měla rty mírně vysušené a po aplikaci rtěnky jsem ji musela zase okamžitě sundat. Vysušila mi rty takovým způsobem, že se to nedalo vydržet. Znovu jsem ji zkusila až o týden později, kdy byly mé rty v perfektní kondici a už jsem takový problém s vysušením neměla. A jakmile zaschla, bylo téměř nemožné ji dostat dolů. Což je dobře.

Celkově není špatná, ale Vaše rty musí být v perfektní kondici, abyste se necítili jako v poušti.

zkoušeli jste někdo i jiné barvy a jaké jsou Vaše pocity?


2 komentáře

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig