Dior Addict IT-LASH

Oh yes it's happening. Blue mascara. Exciting times, right? It's not really my style but I fell in love with it from the very first moment I saw it. Luckily my boyfriend is the best boyfriend evrrr and I can share my love with you.
Let's talk about facts first. The new Dior IT-LASH mascara comes in four different shades (black, blue, pink and purple). It should give your lashes volume, lenght and vibrant colour. I went for the blue on because it's the most amazing electric blue and as you may know - blue is my favourite color for eyes this season. The price is I think normal for brands like Dior (find more here). But the best thing about it is that is actually works. I was quite sceptical about it at first, but wow. It makes your lashes actually blue. Not just a little, your lashes are blue. Boom. Appart from this is curls them quite nice and adds a lot of volume which I need. And I also got loads of compliments when wearing it. Sadly it's really hard to capture it by the camera but you can kinda see it here. I'm amazed I'm not gonna lie. If you're looking for a great quality colored mascara go this way.

have you ever tried any other color than black?
______________________________
CZ
Ano vidíte dobře. Modrá řasenka. Popravdě to není můj styl, ale i tak jsem se zamilovala hned od první chvíle, kdy jsem ji uviděla. A jelikož mám toho nejlepšího přítele na světě, můžu se s Vámi o svou novou lásku podělit.

Zaprvé nějaká fakta. Nová Dior IT-LASH řasenka je k dostání ve čtyřech barevných provedení (černá, modrá, růžová a fialová). Měla by Vašim řasám dodat objem, přidat délku a také velmi výraznou barvu. Já si vybrala tu modrou a to jednoduše proto, že má skvělou elektricky modrou barvu a modrá je můj nejoblíbenější trend v oblasti líčení. Co se ceny týče, je myslím normální pro značku jako je Dior (s klasickou 20% slevou v Sephoře stojí 670Kč). Nejlepší na ní ovšem je to, že řasy vážně obarví! Vzpomínám si, když jsem jednou jako menší zkoušela v drogérii modrou řasenku od nějaké no-name značky a byla jsem strašně zklamaná, že není vidět. Zato s touhle jsou řady modré hned! Krom toho je také vcelku hezky natočí a dodá jim jak délku, tak objem. Myslím, že klasická černá verze není ničím výjimečná, levnější a hodně podobné seženete od značek typu Maybelline. Co se ale barvy týče, myslím, že najít levnější a stejně kvalitní dupe bude hodně složité. Jediný problém je, že se dá jen těžko zachytit na fotce, ale alespoň pro představu tady.

zkoušeli jste někdo jiné barevné řasenky?

2 komentáře

  1. Na fotce vypadá výborně a tobě moc sluší! :) Asi se na ní zajdu do Sephory mrknout, protože, jak jsi sama napsala, v klasické drogerce člověk barevnou řasenku, která by byla na řasách vidět, spíš nesežene.
    Měla bych na tebe ještě dotaz, zda nemáš tip na nějakou elektricky modrou linku, která i opravdu vydrží ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! určitě se na ní zajdi podívat, stojí za to. A ze stejné řady udělali i linky, také ve stejných barvách a ta modrá je přesně taková! Měla jsem ji na ruce celý den a byla pořád stejná. Já mám jedny z Topshopu, ale ta není úplně elektricky modrá, jako tahle.. :)

      Vymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig