Makeup Storage

A quick info before we start with this post. I don't want to show off anyhow, this post is strictly about how I store my makeup (but if you're wondering - yes I buy 90% of my makeup myself). I had to mention this because there's always someone who wants to compain about these things and that's not why I've done this post. Ok so that is sorted so now let's look at my storage!

____________________________

CZ
Ještě než začnu tenhle článek, chci zdůraznit, že se tímto nechci nijak vytahovat, ani nic takového. Článek má jednoduše sloužit jako inspirace pro skladování většího množství kosmetiky a to je vše. Musela jsem to zmínit, jelikož jsem pokaždé najde nějaký 'šťoural' (a ano, pokud Vás to vážně zajímá, 90% kosmetiky si kupuji sama za své vydělané peníze, zbylých 10% jsou dárky od rodiny/přítele a podobně). Tak, tohle by mělo být vyřešeno, takže se na to můžeme vrhnout!

I keep everything in/on my IKEA MICKE desk which is perfect because it's quite long but not too wide. The thing I love about it the most are the two drawers! But let's see what's up on the table. I keep my brushes in here (in those flowerpots from IKEA) and I also got there this wooden box-y kind of thing (also from IKEA) where I keep some of my nail polishes and up on the cover I keep some of my current favourites/things I use on a daily basis. You can also find there my lipstick organiser which I got from my boyfriend (from Ebay I guess) and I love it! The last thing you can find here is my mirror (also from IKEA). Oh and I forgot about my Berlin memories pics!
____________________________________________
CZ
Všechny své kosmetické věci skladuji okolo stolu MICKE z IKEA. Koupila jsem si ho teprve nedávno, ale je perfektní, je celkem dlouhý, ale ne tak široký, což mi absolutně vyhovuje. Nahoře mám ve dvou květináčích (taky z IKEA) všechny svoje štětce, pak tuhle dřevěnou krabičku (znovu z IKEA) - v té mám většinu svých laků na nehty a nahoře ve víku si nechávám věci, které zrovna nejčastěji/nejraději používám. Jako další mám na stole stojánek na rtěnky, který jsem dostala od přítele (je myslím z Ebay) a zbožňuju ho! No a jako poslední mám na stole zrcadlo (překvapivě zase z IKEA). A abych nezapomněla, taky tu mám svoje nejoblíbenější berlínské vzpomínky!

Now let's see what's in those drawers. I got this divider at IKEA and those little baskets are from Kik.  Starting with the left one (L-R): All of my eyeshadows - creams, powder, duos, some MAC shadows, and some of my lipbalms. Second part is again for eye makeup but this time it's for eyeliners, stick shadows, pigments and this kind of stuff. Next we have bases - all from foundation to concealers, powders and also my beloved NARS Illuminator in Copacabana! Then we have eyebrow part & lip pencils part. Last (but certainly not least) there are my palettes - my MAC one, NARS Cheeck Palette and my Sleek palette. And of course primers!
In the right one I keep all of my other lip products (and it's quite a lot haha), my blushes and mascaras. That's all from makeup but appart from that I keep there my blog 'diary', my favourite NARS case etc. etc. 

wow this wasn't the shortest post but I hope you enjoyed it! 
how do you store your makeup?
FACEBOOK/INSTAGRAM
________________________________
CZ
No a teď už se koukneme co je uvnitř. Rozdělovač jsem sehnala také v IKEA, mají jich celkem dost, takže si určitě vyberete. No a malé košíčky jsou z Kik. Začínám levým šuplíkem (zleva): všechny možné stíny - krémové, klasické, dua, nějaké linky a taky pár balzámů na rty. V další části pokračujeme s kosmetikou na oči, tentokrát jsou to ale linky, stíny v tužce a pigmenty. Dál je tu moje nejoblíbenější část, makeupy, korektory, pudry a rozjasňovače, miluju snad všechny. V poslední části mám věci na obočí a tužky na rty, které až tak často nepoužívám. V košíčku mám všechny své primery a vedle něj pak paletky, které se většinou nikam jinam nevejdou. 
V pravé části mám pak zbytek svých produktů na rty (a že jich tedy není málo), tvářenky a jako poslední řasenky. To je z těch kosmetických věcí vše, ale v pravé části mám také svůj blogový 'diář', nejoblíbenější taštičku od NARS a různé vzorečky. 

uff, no nebyl to nejkratší článek, ale doufám, že se Vám líbil!
a povězte mi, jak skladujete kosmetiku vy!
FACEBOOK/INSTAGRAM


3 komentáře

  1. wau , to mas vsechno pro osobni potrebu nebo si chceš dělat nějakej kurs líčení či něco podobnýho..? já jen.. neumím si představit, jsk to sama spotřebuješ :D ale jinak krása!:)
    B.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. haha zatím je to jen moje, ale když potřebuje někdo známý nalíčit nebo tak, tak jsem vždy k dispozici:D

      Vymazat
  2. krása! hezky jsi to vymyslela..a taštička Nars je BOŽÍÍ

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig