Spring Edit: Base




Firstly I want to apologize for not posting anything yesterady. I've decided to do four posts a week and I wanted to start properly on Monday so that's why. According to this I want to ask you if you prefer a post-days to be set or you like that 'moment of surprise' haha. I just want this blog to be as connected to you as possible so just let me know what works for you the best.

But let's get to the last one of my spring edit posts. It was a loong journey but we're finally there. The basic thing is a base and I'll quickly show you some of my spring/summer favourites. Firstly it's all about light - 'as natural as possible' - base. I already told you about the NARS Tinted Moisturiser here, but I got two more bases for you today. Both of them are serum foundations and they work wonders for the skin. Bourjois Healthy Mix Serum is well known and I can see why - it's light, looks like skin and smells amazing. Guess you've already heard about it so let's move on to the second one. YSL Youth Liberator Serum Foundation was a huge hype last autumn. To be honest it's quite similar to the Bourjois one but it's far more easier to get hold of in the Czech Republic (especially the palest shades). Hand-in-hand with foundations come primers. My favourite ones are Clarins Instant Smooth Perfecting Touch (it makes your skin so smooth and nice, I love it) and NARS Multiprotect Primer (it has SPF 30 in it so it's great for sunny says!). Now on to my favourite part - brightening and giving your skin nice glow! Hands down my favourite highlighter is YSL Touche Éclat for brightening my brow bone and my under eye (but not for bad under eye circle days). If you want to give your skin natural glow I got two options for you - NARS Illuminator in Copacabana for mixing in with foundation - oh my it gives the most amazing glow! and then Bourjois Java Rice Powder which should be a loose dupe for Hourglass Powders. I use it all over the face and it look truly nice. 

what is you favourite product for glowing skin?

__________________________________________________________

CZ
Zaprvé bych se chtěla omluvit za chybějící včerejší článek. Rozhodla jsem se dělat čtyři články týdně a chtěla jsem začít hezky od pondělí, takže proto. V návaznosti na to jsem se chtěla zeptat, co Vám vyhovuje víc, jestli přesně stanovené dny článků, nebo máte rádi ten 'moment překvapení'? Každá Vaše rada mi udělá radost!

Ale přesuňme se teď k poslednímu článku ze série Spring Edit. Bylo to dlouhé a náročné a dneska to zakončím rychlým článkem na 'base' téma (jsem jedná, komu chybí takováhle slova v češtině?). O svém oblíbeném NARS Tinted Moisturiser jsem Vám už psala tady, ale dneska mám ještě další dva make-upy, které stojí za hřích. Jak Bourjoise Healthy Mix Serum, tak i YSL Youth Liberator Serum Foundation jsou všem, kdo se trochu zajímá o svět kosmetiky dobře známé. Popravdě jsou si i dost podobné, takže pokud nechcete dávat za make-up víc peněz, sáhněte po Bourjois. Ruku v ruce s make-upy jdou primery a ty Vám ukážu taky dva - každý trochu na něco jiného. Clarins Instant Smooth Perfecting Touch pleť krásně vyhladí a zjemní a make-up na něm vydrží vážně celý den. Oproti tomu u NARS Multiprotect Primeru není výdrž make-up nijak úžasná, ale má v sobě SPF 30 a na suchou pleť funguje jako hezky hydratační krém, takže myslím, že bude skvělý na léto. No a teď už k mé nejoblíbenější části - rozjasňování! Jarní makeup je celý o glowing skin a na to mám nejraději tři produkty - YSL Touche Éclat jako highlighter v okolí očí a obočí, NARS Illuminator v odstínu Copacabana na mixování s make-upem (pleť se pak krásně přirozeně leskne) nebo na rozjasnění a Bourjois Java Rice Powder (který by měl být něco jako Hourglass Powder dupe) na celý obličej a můžu Vám zaručit, že výsledek stojí za to!


jaký je Váš nejoblíbenější highlighting produkt?

8 komentářů

  1. Moment překvapení je, myslím, lepší pro obě strany. My se budeme těšit pořád a ty nebudeš ve stresu z toho, že nestíháš nebo se ti nechce zrovna psát článek. :))

    OdpovědětVymazat
  2. taky myslím, že úplná pravidelnost není nutná.. prostě někdy je o čem psát a někdy ne :-) můžu se zeptat, jestli se v ČR ten bourjois java rice powder dá sehnat? díky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. dá! já ho kupovala v Douglas na Chodově))

      Vymazat
    2. super, díky moc! a můžu mít ještě dotaz, jaký máš odstín toho healthy mix sera? dikyy

      Vymazat
    3. je to 52 Vanilla, druhý nejsvětlejší myslím))

      Vymazat
  3. ten Bourjois makeup chci vyzkoušet už dlouho! Teď jsem se ale zasekla u kombinace Bobbi brown BB cream (při lepších dnech) a Bobbi Brown kompaktním makeupem a jsem spokojená <3

    a souhlasím s komenty nade mnou ohledně frekvence postů :)

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig