Balm Balm Frankincense Range

I firstly discovered Balm Balm around Christmas last year when I was on a hunt for great affordable cleansing balm. As usual my first choice was feelunique site and this one immediately caught my eye and - thanks God - it's really good so I thought I would tell you something about it and also about my latest Balm Balm purchase. (Oh and I've finally made a Facebook page for this blog so you can follow it here yay.)



Balm Balm Frankincense Deep Cleansing Balm
As the cleansing balm hype has been real in the past few months I really wanted to try one. Of course I'd like to own the Omborovicza one but the price tag isn't that nice and I'm actually really happy about this Balm Balm one (which retails for £7.99 on feelunique). It has thick consistency which changes into an oil once you massage it into your face. It's made from oils and waxes to remove impurities and Frankincense and grapefruit to refresh. I use muslin cloths to remove it - if you don't use them you'll have a really hard time taking it off! Since using it, my skin feels really clean and mouisturised as well - because of the residue it leaves which can be annoying for some of you but I actually like it. It's not gonna take off all of your makeup (for example waterproof liner or mascara) - I always double clean anyway - but it really helps to clean your pores and take out the impurities. 

Balm Balm Frankincense Light Facial Oil
I've always been sceptical in terms of facial oils. The once I've tried left my face greasy like for ever without actually doing anything good for my skin. It's not the same with this one - it really is light! I usually use it overnight but even if I tried it in the morning it absorbed in like ten minutes without leaving any residue. It only left my skin hydrated and velvet-like smooth. If you're also sceptical about facial oils try this one it changed my opinion dramatically. 

do you have any experience with cleansing balms?






















CZ
Se značkou Balm Balm jsem se poprvé setkala okolo Vánoc, kdy jsem sháněla nějaký levnější, ale přesto kvalitní, čistící balzám. Jako vždy byla mou první volbou stránka feelunique a tam mi tento balzám ihned padl do oka. A díky tomu, že jsem s ním (a se svým nejnovějším Balm Balm nákupem) moc spokojená, proč se s s Vámi nepodělit. (A taky jsme konečně udělala Facebook stránku pro tenhle blog, takže sledovat můžete tady yay!)


Balm Balm Frankincense Deep Cleansing Balm

Určitě některé z Vás neminul ten hype čistících balzámu, kdo z nás by nechtěl ten od Omborovicza, že? Jeho cena ale není vůbec malá a tak jsem se raději rozhodla koupit ten od značky Balm Balm, který na feelunique vychází na cca 250Kč. Konzistence je hodně tuhá, ale po vmasírování do pleti se mění na olejovou a proto je důležité ho sundavat ručníkem nebo muslin cloths. Při prvním použití jsem se snažila ho sundat pouze vodou a musím Vám říct - nezkoušejte to. Obsahuje oleje pro odstranění nečistot a Frankincense a výtažky z grepu pro osvěžení. Po jeho použití je pleť krásně jemná a hydratovaná (což je z části způsobeno tím, že na pleti zanechává slabou olejovou vrstvu, což může někomu vadit). Neodstraní makeup úplně (například voděodolné řasenky a podobně), ale já si čistím pleť stejně dvakrát, tudíž to pro mě problém není. 

Balm Balm Frankincense Light Facial Oil
Vždycky jsem byla trochu skeptická vůči jakýmkoli olejům na obličej. Každý který jsem zkusila zanechal můj obličej mastný na půl dne, bez jakékoli pozitivní změny. Tenhle ovšem dělá přesně to co má - je lehký, vstřebá se během deseti minut a obličej je po něm krásně hydratovaný a jemný jako samet. A to všechno bez pocitu mastnoty. Pokud pleťovým olejům taky nevěříte, zkuste tenhle, třeba Vás přesvědčí jako mě.

máte nějaké zkušenosti s balzámy či pleťovými oleji?

Žádné komentáře

Okomentovat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig