Skincare Additions for Colder Months

Jako každý rok, i letos se od prvních náznaků mrazivějšího počasí bojím o svou pleť. Je to pro ni totiž to nejhorší období vůbec. V létě si užívám každého teplého dne a také toho, že si nemusím obličej mazat alespoň třemi krémy, abych neměla ten svazující pocit. Pak ale přijde podzim a všechna hydratace je rázem ta tam a já se tak obloukem vyhýbám všem pudrovým produktům, každý makeup je na mě suchý a bez oleje nedám ani ránu. Protože jsem ale do své rutiny letos zařadila několik nových produktů (vlastně by se dalo říct, že jsem ji od základu změnila) a s klepáním na stůl říkám, že jsem se svou pletí poprvé na podzim spokojená, je nejvyšší čas vám všechny tyhle malé (i velké) zázraky představit. 

O svém čistícím rituálu a tom nejlepším odličovacím oleji od Dioru vám povím příště, dnes se přesuneme rovnou k péči, tedy k mému nočnímu stolku. Po vyčištění pleti sahám pokaždé jako první po oleji. Ty se mi teď v rotaci střídají dva - dvakrát týdně je to Estée Lauder ANR Mask-In-Oil*, který je sice technicky maskou, ale já ho radši používám v menším množství jako super hydratační olej. Ve zbylých dnech se pak přesouvám k dalšímu novému produktu v mé rutině a to LUMENE Arctic Berry Cocktailu*. Tento dvoufázový rozjasňující olej obsahuje vitamin C z arktických brusinek, severský ostružník nebo čistou arktickou pramenitou vodu. Prostě vše, co si chcete na obličej dát. Díky skvělým ingrediencím pleť nejen rozjasní, ale také hloubkově hydratuje, což má pleť v tomto období potřebuje jako sůl. 

Krém. U této části si možná spousta z vás povzdechne nad tím, jak "blogerky používají milion zbytečných krémíčků a obecně, kdo na sebe chce patlat tolik věcí" (téměř doslova cituji jeden milý komentář, který mi před pár lety přistál na blogu). Ano, používám každé ráno a každý večer dva krémy (plus večer olej, ráno mix dvou sér, a tak dále, a tak dále). Upřímně jsme ale nikdy nedostávala tak často pochvalu na svou pleť, jako právě poslední dobou s touhle rutinou. Takže pokud vám  stačí použít jeden krém a vaše pleť je spokojená, upřímně vám gratuluji a závidím. Pokud ne, mixujte. Já si poslední dobou oblíbila spojení Sisley Black Rose Skin Infusion Cream* a Glossier Priming Moisturizer Rich. První z nich by pro mě byl samostatně až příliš lehoučký, sám o sobě ale pleť krásně rozjasní a díky téměř až vodové textuře je neskutečně příjemný. A díky výtažkům z těch nejlepších ingrediencí nádherně voní! Priming Moisturizer Rich pak dodá všechnu potřebnou hydrataci a je přesně tak hutný, jak to mé pleti vyhovuje. 



S očními krémy jsem vždycky tak trochu bojovala. Respektivě jsem na ně vždycky zapomínala a žádný mi neutvěl v paměti natolik, abych se ráno těšila na jeho použití. Až do té doby, kdy jsem objevila Origins GinZing*. Krém je určen primárně pro unavené oči a díky tomu redukuje tmavé kruhy, oční okolí projasní, hydratuje a příjemně chladí. Takový malý budíček pro vaše oči. A poslední  krok. Možná už si říkáte, že jsem ani na nic zapomenout nemohla, ale co by to bylo za péči o pleť bez  hydratační mlhy. Misty jsou v poslední době obrovským fenoménem a já úplně chápu proč. Jejich použítí je super snadné, můžete je použít jak před nanášem makeupu, tak během celého dne a vždy vám dodají alespoň malý pocit osvěžení. Já poslední dobou používám ten LUMENE z řady Lähde, Arctic Spring Water Enriched Facial Mist*. Jak jeho název napovídá, jeho hlavní složkou je arktická praměnitá voda (té ve spreji najdete 92%) a díky ní pleť dostane extra velkou dávku hydratace, která se v pleti dlouhodobě drží (oba produkty Lumene jsou k dostání v síti parfumérie Fann).

Uff, pokud jste se dostali až sem, třesu vám pravicí a klaním se! A na oplátku se ptám vás, jak na zimu měníte svou péči o pleť a jaké produkty vás teď baví. 

xx Linda

2 komentáře

  1. Na podzim a v zimě nemám pleť zrovna ideální, a tak jsem si preventivně pořídila několik nových hydratačních produktů. Nejvíce jsem si oblíbila Origins, naprosto miluju tu hydratační masku v zeleném obalu. A láká mě i celá řada GinZing.. Před pár týdny jsem byla ve Fannu se podívat na Lumene, a dost mě zaujal hydratační čistící krém, který asi vyzkouším. Ted jsi mě nalákala na facial mist, toho jsem si v obchodě vůbec nevšimla :).

    OdpovědětVymazat
  2. jéé aké farebné produkty ;) ďakujem za tipy

    Viki Ceglédyová

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig