#GiveLipsLove with Estée Lauder

All of my lipstick related posts could start with this kind of a statement: I love lipsticks. Yet today here comes a lipstick line that's actually named Love. How fitting, right? The new Pure Color Love release from Estée Lauder dares you to experiment with your lipstick, mix different shades together and basically get you out of your comfort zone. There are 30 shades in total and four different formulas to choose from:

- Ultra Mattes - strong matte finish & high pigmentation
- Shimmer Pearls - rich pearl colors
- Cooled Chromes - rich metallic colors with a high shimmer
- Edgy Cremes - rich and cream-y colors

Even though I'm a huge lipstick lover I rarely mix different shades together so I tried to take testing these out as a challange and actually wore them together. One thing I noticed is that they're very easy to blend together. The dark burgundy - Love Object, even though being a matte finish wore beautifuly over the lightest shade - Crazy Beautiful. Now there are some showstoppers as well such as the crazy-looking blue shimmer called Moon Rock. Don't worry you're not supposed to wear it on it's own (even though it's perfectly fine if you do!) - it's more of a lipstick topper and it actually looks beautiful over Love Object. 

Overall these lipsticks are beautiful as you would expect from Estée Lauder so there's no change in the quality yet I love the twist with such colors being brought out buy such a classy brand. Because everyone needs to get out of their comfort zone from time to time! 

Which shade speaks to you the most? And are you ready to #GiveLipsLove?

Všechny mé rtěnkové články by mohly začínat větou: já prostě miluju rtěnky! No a teď mám dokonce řadu, která označení láska nese už ve svém názvu. A jak krásně to sedí. Nové Pure Color Love od Estée Lauder se snaží probudit naše divočejší já a chtějí, abychom experimentovali. Řada celkem obsahuje 30 odstínů ve čtyřech různých provedeních. 

Ultra Mattes - výrazně matný finiš a sytá pigmentace
Shimmer Pearls - bohaté odtíny s perletí
Cooled Chromes - syté kovové odstíny s vysokým podílem perleti
Edgy Cremes - syté krémové odstíny

I přesto, že si na rtěnky dost potrpím, jen málokdy s nimi experimentuji a mixuji různé odstíny dohromady. Proto jsem testování těchto rtěnek brala trochu jako challange a vážně je zkoušela co nejvíc mixovat. Díky tomu jsem zjistila, že se navzájem nádherně a bez problémů vrství. I přesto, že je tmavý odstín Love Object matný, vypadá přes nude odstín Crazy Beautiful (Edgy Creme) krásně a při aplikaci není žádný problém. Samozřejmě tu ale máme i o něco šílenější odstíny, jako je třeba modře perleťový Moon Rock. Nemusíte se bát, není to odstín, který by se nosil samostatně (pokud na to ale máte odvahu, směle do toho!). Spíše se používá jako lip topper, tudíž přes jinou, nejlépe tmavší rtěnku. Já ho zkusila přes Love Object a výsledek mě hrozně baví. 

Obecně jsou rtěnky stejně skvělé, jak tomu je u Estée Lauder běžně, mě na této řadě ovšem nejvíc baví ta změna v tolika "jiných" odstínech od běžně elegantní značky, jako je Estée Lauder. Každý totiž musí občas vystoupit ze své komfortní zóny!

Který odstín se vám líbí nejvíce? A baví vás podobné experimentování?
(Rtěnky jsou nyní k dostání ve značkových prodejnách Estée Lauder za cenu 690Kč/kus)
Sponsored by Estée Lauder.

3 komentáře

  1. Ty vypadají vážně skvěle! Když už jsem ted konečně přestěhovaná v Praze, tak se nemůžu dočkat, až se do prodejny EL vydám a určitě se zaměřím i na tyhle rtěnky. Navíc mají krásné obaly a ty vínová, to je přesně moje barva <3.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou! Hurá, jsi v Praze <3 Musíme skočit na kafe! :)

      Vymazat
    2. Moc ráda, musíme se na někdy domluvit! :)

      Vymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig