Skincare Extras With Sisley

Lately I’ve been treating my skincare routine super low key. I usually skip all of those 20 milion steps I used to do and only do my usual double cleansing, serum/oil if needed and of course a moisturizer. I can already see that my skin is enjoying this so far but even though I tend to keep the rutine minimal there are still days when I really want to treat myself to a relaxing pamper routine. I’ve been recently trying some beautiful bits from Sisley and this is the perfect opportunity to tell you something about them.

During my meeting with the Sisley team I got to really learn about their whole skincare routine and I was smitten by how simple it was. You basically remove your makeup (so cleanse for the first time), cleanse again, tone and exfoliate a few times a week. Nothing too long or difficult but as all of their products are infused with the best ingedients, special flowers grown all around the world (did you know that they only use Lilies from Korea?) it’s still very effective. They took inspiration in a traditional Chineese medicine and the main point of their skincare routine is to actually enjoy it and relax while doing it. There will be more Sisley product reviews coming to the blog from now on but I wanted to start with some cleansing related bit’s as it’s the first part of everyone’s routine.

Buff and Wash Gel
When I first smelled this one I knew I’m going to love it. They call it morning allarm for a reason . It smells of citruses and this essence instantly wakes you up. I use it almost every morning and it really helps with starting your day. As it contains small exfoliating particles you only need a tine bit otherwise it could be harsh but if you use a little you can definately get away with using this every day even with drier skin such as mine.

Gentle Facial Buffing Cream
Now this one is something I’ve never came in contact with before. It’s basically a thick clay-like creme with an exfoliating texture to it. You’re supposed to put a light layer on, let it dry and then rub it off and wipe the rest of with water. It’s way more effective in the exfoliating department than for example the gel I spoke about before and therefore it should only be used around twice a week. Also it’s great to use before masks because it „opens“ your skin and creates the perfect canvas for a mask.

Black Rose Cream Mask
Following the last product it would be rather nice to talk about a great mask, right? The Black Rose one is a dream in a bottle. It’s a great all rounder if you’re feeling blah about your skin. It has a beautiful cream-y texture which leaves your skin hydrated, smooth and glowy. One thing that’s also amazing about it is that you actually really see the result after using it.

Overall I feel like these are one of those special products that you don't really need but as soon as you give them a go you won't look away. And yet they're super easy to use and fuss-free. Just as I like it!

Have you tried anything from Sisley? Which skincare products are your favorite right now?
Poslední dobou se má rutina v péči o pleť dost změnila. Snažím se ji co nejvíc minimalizovat a mé pleti to očividně vyhovuje. Místo dřívějších dvaceti kroků a spousty produktů teď většinu času jen dvakrát čistím, použiji olej nebo sérum (když je třeba) a krémuji. I přesto mám ale občas dny, kdy si chci ze své péče udělat delší rituál a jelikož jsem nedávno dostala několik produktů Sisley, proč tato dvě témata nespojit.

Tým Sisley mi dal krásné školení ohledně celé jejich rutiny čištění o pleť a byla jsem příjemně překvapená, jak snadná je. Přeci jen občas není úplně složité se ve všech těch krocích ztratit, proto mě jejich odstranění makeupu, vyčištění pleti, tonikum nadchlo. K tomu ještě párkrát týdně exfoliace a je to. Samozřejmě si svou rutinu může každý vylepšit podle toho, jak má čas a nebo náladu (já se třeba co nejdřív chystám na ten jejich nádherný Floral Spray Mist!). Všechny jejich produkty obsahují ty nejlepší ingredience z celého světa (věděli jste třeba, že používají lilie pouze z Korei?) a všechny z nich jsou proto nesmírně účinné. Celá rutina péče o pleť je inspirovaná tradiční čínskou medicínou a hlavní myšlenkou je také to, abyste si ji co nejvíce užili a relaxovali během ní. Na blogu se teď rozhodně objeví víc produktů Sisley, nicméně jsem dnes chtěla začít právě produkty souvisejícími s čištěním pleti. Stejně tak jsou to také produkty, které jsou tak trochu něco extra a zrovna takové já do své rutiny ráda přidávám.

Buff and Wash Gel
První produkt, o kterém vám dnes povím je také asi mým nejoblíbenějším. V Sisley mu říkají ranní budíček a musím říct, že lepší jméno bych mu nevymyslela. Jedná se o lehce exfoliační čistič na obličej, který voní nádherně po citrusových plodech, tudíž vás ráno vážně probudí. Exfoliační částečky jsou miniaturní, nicméně vám na jedno použití stačí vážně maličko. Pleť navíc nijak nedráždí a přirozeně ji projasní a připraví na krém. 

Gentle Facial Buffing Cream
Jestli je produkt, jehož obdobu jsem zatím nikde neviděla, je to určitě Creme Gommante. Jedná se také o exfoliační produkt, nicméně o něco "důkladnějšího" charakteru. Má tuhou jílovitou konzistenci (díky obsahu kaolínu), která na obličeji zaschne a vy ho pak jemně odrolíte a zbytek smyjete vodou. Jelikož se jedná o efektivnější peeling, používám ho maximálně dvakrát týdně. Jelikož pleť důkladně očistí a "otevře", je také skvělý pro použití před maskou. 

Black Rose Cream Mask
Jelikož jsem u posledního produktu zmínila jeho propojení s maskami, bylo by fajn vám o jedné od Sisley také povědět. Krémovou masku z černé růže si chválí snad každý, kdo ji vyzkoušel, tudíž jsem se na ni stejně tak moc těšila. A nezklamala. Je to skvělá maska, pokud se vaše pleť cítí mdle - hydratuje, zjemní a rozjasní. A navíc vidíte účinky hned po jejím použití, což se mi často nestává.

Celkově jsou všechny tyto produkty něco extra, co ve skutečnosti vůbec nepotřebujete, ale jakmile je začnete používat, není cesty zpět. A jejich použití není složité, přesně tak, jak to mám ráda.

Vyzkoušeli jste něco od Sisely? Jaké produkty v oblasti péče o pleť vás teď baví?

1 komentář

  1. Přiznám se, že od Sisley jsem ještě nic neměla a vlastně ani pořádně nevím, co všechno mají v nabídce. Každopádně jsem se rozhodla, že se o pleť začnu starat lépe a pořídím si nějakou kvalitnější péči. Mám teď pleť neskutečně suchou a pupínků taky nemám zrovna málo. Hledám hlavně něco na čistění a masku. Právě takhle od Sisley mě zaujala, protože rozjasnění a hydratace je přesně to, co potřebuju. Tak se na ni mrknu :).

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig