Thoughts On Davines Haircare: Part One

Even though I'm a huge fan of beauty and skincare I've never been too interested in haircare. Well up to now. I think after a LONG time I'm finally happy with my hair-do (loving the lighter color soooo much!) and being happy with it means more will to play with it. I discovered Davines at the end of last year and been blown away by so many products, with both its packaging and the results they give! I don't want to bore you with a super long article so will rather do two or three parts and today we will start with the basics - shampoo and conditioner. 

  • VOLU Shampoo* - As you can probably tell my hair is really fine and tend to be super flat so I'm all about those volume-giving shampoos. First of all let's adore the packaging for a bit - isn't it just stunning? Here's the thing with volumizing hair products - as my hair is really fine and there's not much of it I often feel like those products really weight my hair down and have an oppossite effect. This one is really lightweight yet still adds that desired bit of volume. I will say it right away - do not expect your hair to look twice the size or so - it adds volume but in more natural nature and while being gentle to your hair. 
  • DEDE Conditioner* - Now this one is their most "basic" does-it-all conditioner but that's just what I like. I usually don't like to use conditioners because again they're usually too heavy for me but this one is a great all-rounder without the heavy feeling. Makes your hair smoother, helps to detangle and hydrated my colored ends. Plus again - that packaging!

Overall I'm super happy with these two and even more due to the fact that the brand itself is trying to be as ethical as it can (read more about it here), they do not test on animals and most of their products are vegan. The results are not super dramatic after the initial use but I really can see and improvement in my hair plus I feel great about using an ethical brand that actually thinks about its production etc. 

Did you try something from Davines? What would you like to see next?
xx Linda

I když mě hrozně baví kosmetika a péče o pleť, nikdy jsem se příliš nezajímala o produkty na vlasy. Tedy vlastně až doteď. Jelikož jsem se během loňského roku po dlouhé době dostala do stavu obrovské spokojenosti se svým účesem (tu současnou skvělejší barvu miluju!), mám taky větší chuť se o vlasy starat a trochu víc si s nimi hrát. Značku Davines jsem objevila loni na podzim a od té chvíle jsem byla u valné většiny produktů neskutečně nadšená. Protože vás ale nechci nudit šíleně dlouhým článkem a zahltit vás tak velkým množstvím informací, podíváme se dnes pouze na základní péči a to šampón a kondicionér, u kterých jsem již téměř na dně. 

  • VOLU Shampoo* - Jak si asi můžete všimnou, vlasy mám hodně jemné a většinu času mají tendenci být zplihlé. Proto většinu času sahám po objemových produktech, se kterými mám ale ne vždy pozitivní zkušenost. Většina takových šampónů mi vlasy pouze zatížila, nebo dodala objem na jeden den a pak se vlasy neskutečně zmastily. Tento je naopak krásně lehký a vlasy nezatíží - nečekejte ale trojitý objem, nic takového se dít nebude. Já ovšem stále preferuji raději lehký objem a nezatížené vlasy.  
  • DEDE Conditioner* - Tady se zastavím nejdřív u balení - jak šampón, tak i kondicionér mají vážně nádherné obaly a už jsem na pinterestu viděla spoustu nápadů na jejich využití! DEDE je takový základní "do-it-all" kondicionér a to mi naprosto vyhovuje. Kondicionéry obecně používám hrozně nerada, protože mi zase většina z nich přijde moc těžká. S tímto mám ale vlasy hezky jemné, lépe se rozčesávají a barvené konečky mám krásně vyživené, tudíž pro mě splňuje vlastně vše, co si přeju.  

Celkově musím říct, že jsem z používání obou moc mile překvapena a už jen to, že mě stále baví jejich používání, je vcelku úspěch. Co mě ke značce přitahuje ale ještě víc je to, že se snaží být co nejvíce etická (víc si o tom můžete přečíst třeba tady), netestují na zvířatech a většina jejich produktů je veganská. U ani jednoho z těchto produktů neuvidíte neskutečné ohromující výsledky hned po prvním použití, nicméně po dlouhodobém používání vážně vidím zlepšení kvality vlasů a to všechno díky značce, která má myšlenku a zamýšlí se nad svou produktů a podobně..  

Zkoušeli jste již od Davines něco? Jaké produkty by vás zajímaly příště?
xx Linda

1 komentář

  1. Přítel od nich používá Purifying shampoo proti lupům, a je to jediný produkt, který mu proti lupům pomáhá, takže u nás doma je tahle značka známá a oblíbená už spoustu let. :)

    Magda, tpatc.blog.cz

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig