Tous Is Coming To The Czech Republic!


When I first dived into the blogging world (and by that I don't mean when I started this blog two and a half years ago but when I created my first blog ever which I can't even remember now) I never thought I could possibly work with big beauty or fashion brands. The time was different, let's put it that way. Thanks to being in that era I'm even more excited when I get to work with a brand such as Tous, which is now coming to the Czech Republic. This post is just a introduction to our upcoming collaboration and a showcase of some of the pictures and my personal favorites from the brand launch about two months ago. And you'll for sure be seeing more of their stuff here, yaay!

Do you like Tous jewellery & accessories? 
xx Linda




CZ
Když jsem se úplně poprvé dostala do blogového světa (a tím nemyslím to, když jsem před dvěma a půl roky založila tenhle blog, ale mé vážně první setkání s blogosférou, které už si pomalu ani nepamatuju), nikdy mě nenapadlo, že budu jednou spolupracovat s velkými módními a kosmetickými značkami. Řekněme, že doba byla prostě jiná. Díky tomu si ale těchto spoluprací vážím ještě víc, stejně tak jako právě té nejnovější - s Tous. Jelikož u nás značka 1. září otevře svůj první butik v OC Černý Most, chtěla bych vám dnes ukázat několik fotek z nádherného představení podzimních doplňků, které proběhlo už asi dva měsíce zpátky v Soho.

Španělskou značku Tous jsem si dříve spojovala právě s jejich ikonickým medvídkem, jehož motiv najdete téměř na každém produktu. Při hlubším zkoumání mě ale překvapilo, jak různorodá značka je. Jak asi víte, můj styl je hodně jednoduchý, vlastně co se týče úplně všeho. Proto jsem ráda, že jsem u Tous našla spoustu jednoduchých a přesto nádherných kousků, třeba jako Duna Tube komplet, který můžete vidět níže. Stejně tak jsem se zamilovala do celé Mossaic kolekce, ze které budu 1. září určitě vybírat! Jen se pořád nemohu rozhodnout, který kousek se mi líbí nejvíce (i když mě to stále nejvíc táhne k tomu krásnému batohu). Nějaké rady? 

S kým se v září potkám na Černém mostě? Těšíte se na Tous?
xx Linda


4 komentáře

  1. Ha ha, celý Duna tube set mám doma půjčený na fw. To jsou přesně ty krásný šperky, o kterých jsem se ti zmínila! Jsem si jistá, že by ti slušely. :) A já jsem pro klasický backpack nebo pak pro tote bag! Pytlík se mi tolik nelíbí.

    OdpovědětVymazat
  2. Šperky jsou nádherné a jinak souhlasím s Miou, líbí se mi backpack a tote bag, pytlíček už tolik ne, nezdá se mi kolik univerzální a kombinovatelný a toho vzorku je tam na mě už moc, druhé dvě varianty jsou střídmější a univerzálnější :)

    Velká GIVEAWAY o krabici kosmetiky :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ta poslední fotka :D ten tvůj výraz :)) jinak tuhle značku neznám, mrknu se tam podívat :)

    Style Solution blog

    OdpovědětVymazat
  4. Ten batoh je dokonalý!

    http://marketafrank.com

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig