New Thing: Estée Lauder Pure Color Envy Blushes & Lip Additions

 

Estée Lauder is just coming out with new stuff all the time these days. I literally finish one post about their new stuff and I'm already trying more. This time I'm super excited because their new launch is a part of their Pure Color Envy family which never fails to surprise me and you know how I feel when it comes to lip products and blushers. So let's take a closer look!

  • Pure Color Envy Sculpting Blush in Alluring Rose* & Electric Pink* - This one is currently available in 17 shades and eight of them are new ones here in the Czech Republic if I'm not mistaken. I got two shades and both are utterly beautiful. Electric Pink is a bright cool-toned pink which will give you that flushed look everyone's after. Alluring Rose on the other hand is a winter perfection - dark mauve which would pair with berry lips like a dream. Both of them has a slight sheen to them, no shimmer whatsoever, just enough to make you look youthful. The formula is on point, blend out really nicely, the pigmentation is just right for a powder blush (not too pigmented) and is quite fool-proof. Overall I can't hype these enough and if you're looking for a high-end blush that will last a long time, will be easy to work with a looks stunning even from the outside (can we just take a moment for that packaging?) then take a look at this one for sure!
  • Pure Color Envy Hi-Lustre Light Sculpting Lipstick in Nude Reveal* - I've been a huge fan of nude lips for some time now and this one is right up my alley. As all of the lip products from PCE family, this one is supposed to sculpt your lips but this time by a slight shimmer. The colors are more sheer opposite to for example classic PCE but still adds beautiful pigment and thanks to hyaluronic acid it brings a lot of hydration all throughout the wear. Great one for everyday wear! And don't be put off by the slight shimmer, it's actually beautiful! 
  • Pure Color Envy Vinyl LipColor in Ripe* - Now this one may remind you of the Liquid Lip Potion (which I love btw) thanks to its packaging. But it's the exact opposite. This one brings all the hydration and high, vinyl-like, shine. Again it contains a volume boosting technology and really makes your lips look bigger. I have to say I'm not the biggest fan only because I like my brighter shades matte or cream, not shiny but I have to say this one is not sticky at all and lasts as long as the Lip Potion does! 

Which one of these is your favorite? I would highly recommend trying out the blushes for sure!
xx Linda


CZ
Přijde mi, že poslední dobou dopíšu článek o novinkách Estée Lauder a hned v tu chvíli začínám testovat další. Novinky z jejich továrny očividně neberou konce a já si nemám na co stěžovat (mimochodem, četli jste už o kolekci od Victorie B.? Ahh, nemůžu se dočkat!). Z dnešního článku mám radost ještě větší a to proto, že v něm najdete nové tvářenky a produkty na rty. A ty já nejradši! 

  • Pure Color Envy Sculpting Blush odstíny Alluring Rose* & Electric Pink* - Pokud se nepletu, PCE tvářenky v tuto chvíli seženete celkem v 17 odstínech (osm z nich by mělo být nových) za cenu 1230Kč za kus. Odstín Electric Pink je nádherná studená růžová, která na tváři vykouzlí přesně tu přirozenou barvu, která vypadá krásně mladistvě. Alluring Rose je oproti tomu odstín skvělý na podzim, už jen proto, že krásně doplní tmavší burgundy rtěnky. Obě tvářenky mají jemnou perleť, která je teď hodně populární, rozhodně se ale nebojte žádných výrazných třpytek. Konzistence tvářenky je krásně jemná, na pleti neflekatí a pracuje se s ní skvěle. Celkově jsem z tvářenek moc mile překvapena a pokud chcete dražší tvářenku, která vydrží dlouho, nebudete se jí muset bát a bude vypadat krásně i zvenku, pak tuto můžu jen a jen doporučit! 
  • Pure Color Envy Hi-Lustre Light Sculpting Lipstick odstín Nude Reveal* (950Kč) - Poslední dobou si víc a víc užívám nude odstíny a tenhle je přesně něco pro mě. Hi-Lustre rtěnky mají nižší pigmentaci, než klasické PCE, díky kyselině hyaluronové ale dodá celodenní hydrataci a perleť, která je součástí každého odstínu, rty opticky zvětší a zvýrazní jejich kontury. Pigmentace je stále příjemná a je to skvělá volba na každodenní nošení. 
  • Pure Color Envy Vinyl LipColor odstín Ripe* (950Kč) - Obal posledního přírůstku do PCE rodinky vám možná na první pohled připomene mé oblíbené Lip Potions, je to ale jejich naprostý opak. Barva je stejně výrazná, jako je tomu u Lip Potions, finiš je ovšem extrémně leský. Jelikož mám výrazné barvy raději v matné nebo krémové verzi, nejsem úplný fanda tohoto produktu, ale musím přiznat, že jsem byla vážně překvapena z jeho výdrže (drží cca stejně, jako zmíněné Lip Potions) a komfortu během nošení. Vinyl nijak nelepí a rty hydratuje během celého nošení. 

Jaká novinka Estée Lauder se vám líbí nejvíce? Já osobně jsem si nejvíc zamilovala tvářenky!
xx Linda


3 komentáře

  1. Super článek! Mně se nejvíc líbí právě asi tvářenky, ty se povedly moc. Rtěnky mám nejraději krémové a zrovna nedávno jsem si jednu další koupila :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem si Pure Color Envy rtěnky oblíbila. Mám odstíny Rebellious rose a Irresistible a jsou to rozhodně nejkouzelnější rtěnky, které mám doma :) . Mám velké štěstí, že pro mě ostatní odstíny z klasické řady nejsou tolik zajímavé :) :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak ty tvářenky vypadají skvěle, na ty určitě mrknu :) Rtěnky mě už lákají dlouho, tak snad objevím nějaký odstín, který by mi slušel. Nejlépe nude, protože poslední dobou si užívám "no makeup" makeup :)

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig