5 Orange Lip Options For This Summer



If there's one color that I think works great for summer then it would be a orange-y red. This lip color goes so well with tanned skin and brightens and adds life to everything. In today's post I wanted to share my top five picks when it comes to orange-y lips and one of those even made it to Japan & Bali with me so it's basically one of the two lipsticks I've been wearing during this summer. 

  • Estée Lauder Pure Color Envy Matte in Volatile* - I wrote a whole post about this one where I confessed my love for this one but to make it short- if you need a long lasting yet comfortable lipstick with a lot of pigment then this is the way to go. 
  • Clinique Melon Drop Pop Lip Glaze* - Now this option is for those of you who prefer those balmy products but still want some pigment. Melon Drop is a beautiful coral-y shade which will suit most skintones. 
  • Clarins Lip Perfector in Orange Shimmer - I love these we all know that. They're the most easy to wear lip products, hydrating but non-sticky & so no (years ago I wrote a review on it here). This orange one is a limited edition for summer and it's dreamy.
  • NYX Soft Matte Lip Cream in Marocco - Another beautiful shade. The formula of these is not as long lasting as I wanted them to be but they're super comfortable on the lips and they will last through a light snack. 
  • Sephora Oil Infusion in Tangerine Fizz* - This one is the least pigmented of the bunch but I realized as some of you may not like to wear anything heavy on your lips during summer time it can be quite handy to include this one too. I love the formula and I it's great if you're not into traditional glosses. 
Which lip color screams summer to you? 
xx Linda



Oranžové rtěnky pro mě k létu prostě neodmyslitelně patří. Dodá pleti šťávu, rozjasní každý neutrální outfit a pokud se během léta alespoň trochu opálíte, bude vypadat ještě tak stokrát lépe! Dnes vám ukážu pět svých nejoblíbenější kousků, z nichž jedna se mnou nakonec odjela i na dovolenou a bude tedy nejspíš jedinou oranžovou rtěnkou, kterou budu během prázdnin nosit (co tak koukám, v Praze to teď úplně nezáří, ale kdo ví, třeba s sebou to slunce přivezu). 

  • Estée Lauder Pure Color Envy Matte odstín  Volatile* - O téhle rtěnce jsem napsala celý samostatný článek tady, takže se nebudu příliš rozepisovat. Nicméně pokud máte rádi extra pigmentované rtěnky, které jsou příjemné na rtech a vydrží věčnost, tuhle musíte mít. 
  • Clinique Melon Drop Pop Lip Glaze* - Jako další tu máme jeden z mých nejoblíbenějších odstínů - Clinique Melon Pop, tentokrát ale v jiné variantě. Lip Glaze je jemnější, víc balzámová rtěnka, která má ale stále nějaký pigment. Odstín je nádherný a myslím, že sedne úplně všem! 
  • Clarins Lip Perfector in Orange Shimmer - Lip Perfectors od Clarins jsou obecně neskutečně oblíbenými produkty. Není tedy divu, že Clarins na léto představilo další tři nové odstíny, mezi nimi také Orange Shimmer, krásnou výraznou oranžovou. Pokud by vás zajímalo něco o konzistenci a vlastnostech tohoto produktu, stačí kouknout sem
  • NYX Soft Matte Lip Cream in Marocco - Další krásný odstín! Popravdě jsem od tohoto produktu čekala delší výdrž, jinak je jeho konzistence ale nesmírně příjemná a na rtech ho vůbec necítíte. Tohle je i zmíněný odstín, který se mnou cestuje po Asii! 
  • Sephora Oil Infusion in Tangerine Fizz* - Jako poslední tu máme tenhle olej od Sephory. Je to ten nejméně pigmentovaný produkt, který jsem vám tu dnes ukázala, ale bylo mi jasné, že tu jsou i tací, kteří během léta nemají rádi hutné produkty a pro ně se toto doporučení může hodit. Olej je sám o sobě neskutečně příjemný a lehký tint je třešničkou na dortu. Koupit ho můžete online i na novém eshopu Sephory tady

Jaká barva v létě baví nejvíc vás? A máte doporučení na nějakou skvělou oranžovo/červeno/korálovou rtěnku?
xx Linda

7 komentářů

  1. Mně bohužel oranžové ani korálové rtěnky nesluší, tak je nenosím. Ale na ostatních se mi líbí opravdu moc. Na NYX tekuté rtěnky už se chystám, ted jsem si objednala dvě od Gerard Cosmetics, tak jsem zvědaá, jaké budou :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na Gerard Cosmetics jsem koukala strašně dávno zpátky, ale mají krásné nude ostíny. Tak jsem zvědavá, jak s nimi budeš spokojená :)

      Vymazat
  2. Volatile is SUCH a pretty lip colour! On a day-to-day basis, though, I'll probably go for something like Melon Drop.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. It is right? I love those bright colors but I agree, on a daily basis I would opt for something like Melon Drop as well :)

      Vymazat
  3. Krásné rtěnky, mě nejvíc zaujala ta od Esté Lauder.

    OdpovědětVymazat
  4. Zaujala mě hrozně moc ta EL, dokonalý odstín, po tom se rozhodně musím podívat, přesně barva pro mne :o))). V této škále se mi nejvíce líbí MAC - Tropic Tonic anebo Dangerous.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tu musíš vyzkoušet! Já se na Dangerous chystám už strašně dlouho, ale v tom rtěnkovém šílenství na ni vždycky zapomenu :D

      Vymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig