MAC Trends SS16 & MBPFW Backstage

Runway
Runway makeup is one of those things I get amazed by every single time. This year I had the opportunity to visit MAC backstage at the MBPWF which was one lot of an experience. Earlier this year I also visited the MAC Trends SS16 press event where we learned all about the upcoming beauty trends so this post will be a bit of a mix of both! Enjoy!

This season the theme of beauty trends at MAC will be All or Nothing. On one hand we have bold colors, lashes and basically everything, on the other there's a huge accent on the skin and its natural look. I chose four trends I wanted to show you: 

  • Broken Doll - As you could probably guess this one falls under the ALL trend. The overall look is supposed to show the effect of a broken doll with a lot of lashes and it's basically something totally different. 

  • Hot Cherry - Another ALL trend this time all about the bright bold lip color completed by a natural nude face and eye makeup. Lips can be either all matte or super glossy and shiny. 

  • Aquatic - My favorite of them all obvs. Blue used on the eyes in my thing and when it's messy and uneven I like it even more!

  • Lustre - One from the Nothing category. Lumious skin is my everyday life and this trend is all about it! If you want to give you skin that natural glow and lustre finish you should keep the Strobe Cream on hand at all times! 


For all the products used on the runway looks below just scroll to the 'Product used' section! I have to say the first look used on Tiqe by Petra Balvínová was my fave out of the two, simple but chic with a orange-y red lip. 

Which trend is your favorite?
xx Linda







CZ
Přehlídkový makeup je něco, co mě nikdy nepřestane okouzlovat. Letos jsem měla skvělou možnost podívat se do MAC backstage na MBPFW a nakouknout tak do zákulisí toho, jak se přehlídkové looky vytvářejí a jak to na takovém místě vůbec vypadá. Na začátku roku jsem měla také možnost navštívit prezentaci MAC Trends SS16 a dnes vám ukážu takový mix obojího. 

MAC trendy letos nesou název All or Nothing. Na jedné straně můžeme vidět spoustu výrazných odstínů, na té druhé máme 'nahé' a téměř neviditelné líčení. O čtyřech z těchto trendů si dnes povíme něco víc! 
  • Broken Doll - Tento trend asi nebude pro každé, ale jako přehlídkový look mě neskutečně baví! Řasy jsou inspirované 'rozbitou panenkou', jsou neskutečně výrazné a nepřehlédnutelné. 
  • Hot Cherry - Červené rty jsou už takovou klasikou, spojení s nahou tváří a jinak minimalistickým líčením jim ovšem dodává moderní a neotřelý look. Rty mohou být buďto naprosto matné nebo super lesklé. 
  • Aquatic - Modrá je prostě moje barva, takže se asi ani nedivíte, že jsem tento trend musela zmínit. Líčení s modrou je výrazné, nemusí být symetrické a je prostě jiné, což mě neskutečně baví! 
  • Lustre - Lustre znázorňuje vše, co je typické pro Nothing. Pleť je projasněná, má saténový nebo perleťový finiš. Líčení je jinak nude a jemné, téměř nezaznamenatelné. Takový můj denní chléb haha. 
Níže najdete mé oblíbené fotky z MAC backstage, která byla maličká, ale měla neskutečnou atmosféru! Je skvělé vidět všechny profesionály včetně Netty Szekely v akci! Líčení na přehlídku Tiqe by Petra Balvínová Netta popsala jako 'Pretty Ballerina's Retro Glam', což ho skvěle vystihuje. Oranžovo-červené matné rty a linky. Líčení pro Zuzanu Kubíčkovou bylo naopak inspirováno Brigitte Bardot, takže výrazné líčení očí, spousta řas a nude rty. Všechny použité produkty najdete pod fotkami níže.


Které líčení a který trend vás zaujal nejvíce?
xx Linda










Products used: Strobe Cream, Studio Waterweight Foudation, Cream Color Base in Virgin Isle, Mineralize Skinfinish in Lightscapade, Fluidline in Blacktrack, Studio Sculpt Lash. Brow Set in Clear, Lip Pencil in Fruit Coctail, Retro Matte Liquid Lipcolor in Rich & Restless.




Products used: Studio Moisture Fix, Studio Waterweight Foundation, Mineralize Concealer, Prep+Prime Transparent Finishing Powder, Bronzing Powder in Bronze, Eyeshadows in Soot, Scene, Folie, Studio Sculpt Lash, Fluidline in Blacktrack, 21 Lashes, Kohl Liner in Graphblack, Charcoal Brown Shadow + Clear Brow Set, Lip Conditioner & Prep + Prime Lip. 

3 komentáře

  1. Vybrala si veľmi pekné fotky... líčenie na MBPFW bolo zaujímavé, niektoré sa mi páčilo viac, iné menej (: Ale niektoré trendy sú fakt skvelé

    Daniela

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné fotky a opravdu se mi líbí tvůj styl!

    OdpovědětVymazat
  3. Lindo, to musel být krásný zážitek :)

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig