Another One Where I Talk About Fashion

Let's
Let's face it I'm not really open minded when it comes to colorful clothes. Even though I try, (try hard sometimes!) I always end up in black (combined with white sneakers, white basic tee or grey knit). I just feel the most comfortable in it to be honest. I recently met a lot of people who said the great opposite - that they feel strange and harsh in all black outfits and it got me thinking. Is there a color for everyone they feel the most comfortable in or is it only in our mind that we're so keen on one color?

This past weekend I donated loads of my old clothes and I'm finally ready to start creating my perfect capsule wardrobe. Which in my case basically means to have less clothes which all work together. I now know what I need and it's a bit of color for sure. I will be doing a full post on that with my wishlist and everything but I'm just wondering where is the best place to start with adding colors to your wardrobe? Tops, trousers, knit?


Are you a fan of monochromatic wardrobe or you love a bit of color too?
xx Linda



CZ
S barevným oblečením mi to úplně nejde, co si budeme povídat. I když se často snažím přidat alespoň nějaký barevný kousek (a občas se snažím vážně hodně!), vždycky skončím u černé (a bílých bot nebo šedého svetru). Popravdě se v černé cítím nejlíp a tak nějak přirozeně. V práci se naopak často setkávám s tím, že někomu černá na oblečení vadí a naopak je na ně příliš tvrdá a drsná. Tohle mě přivedlo na myšlenku, zda má každý nějakou barvu, ke které inklinuje, je mu příjemná a prostě mu sedí, nebo je to celé jen o síle zvyku? 

O víkendu jsem dala pryč spoustu starého oblečení a doma se mi konečně začíná rýsovat 'ideální' šatník. Ideální v tom smyslu, že v něm budou pouze kousky, které vážně nosím a také kousky, které k sobě budou sedět i poslepu. Také jsem si díky té čistce uvědomila, že by se nějaká ta barva hodila a jaké kousky mi ve skříni chybí.. Ten jen přemýšlím, jak se do těch barev nejlépe dostat - vršky, kalhoty, svetry? 


Taky vás nejvíc baví #allblackeverything, nebo si naopak potrpíte na barvy?
xx Linda



Dress - COS || Knit - COS || Camera - Olympus || Sunglasses - random Bangkok street shop || Jacket - Mango || Shoes - Nike

3 komentáře

  1. Poznám to... ja milujem čiernu, nude a sivú... okrem toho sa do môjho šatníka vlúdila biela v podobe blúzok... inak ja a farby nejdú dokopy...

    Daniela

    OdpovědětVymazat
  2. Naprosto skvělý outfit, černou prostě miluji!! poslední dobou nosím jen černou, šedou a bílou"

    OdpovědětVymazat
  3. pecka outfit! Těším se, až našetřím a taky si něco pořídím v Cos, je nejvíc <3
    Style by Eliza

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig