Review: Clinique Pop Lacquers

You
You probably know by now that I love all the Clinique Pop Lip Color + Primer Lipsticks. They were a huge hit last year, a lot of hype surrounded them and I think they're really worth it (my review and all the info and lip swatches can be found here). This year Clinique extended their POP family and I'm sure you've all seen the new Lid Pop eyeshadows but today we're gonna talk about another lip product - the Pop Lacquers!


When you first look at these you'll probably think that these are a liquid lipstick because it's such a huge trend at the moment. But these are quite a opposite. They're a liquid lipstick but with a glossy finish. Let me explain. The pigmentation is really (and I mean REALLY) strong, they're opaque and full but they don't dry matte. After a while they kinda sink into the lips thanks to the primer properties and they stay on for about for hours which is quite nice for a product like this I think. They don't bleed at all and they're not as sticky as a classic lipgloss and I found them way more hydrating. To be honest I was quite surprised by how much I like these, especially those lighter shades (Wink which is a light cool-toned pink and Cocoa which is still a nude shade but leans more towards brown). I don't really like more bold lip shades to be glossy and not matte so I'm not that into Lava (a true red) and Sweetie (cool-toned bright fuchsia) but I still think the formula of them is great. It's just about my own personal preference. At first I thought I would hate these but I was proved wrong! Lesson learned haha. 

Did anyone of you tried these?
What do you think about lacquers? Do you prefer matte lip products?
xx Linda



CZ
Všichni asi víte, že Clinique Pop Lip Color + Primer rtěnky zbožňuju. Loni se staly neskutečným hitem, zamiloval si je snad každý a dle mého názoru bylo celé tohle šílenství naprosto oprávněné. Sama jsem na ně dělala velký článek se všemi lip swatchi a pokud třeba stále žádnou Pop rtěnku nemáte, inspirovat se můžete tady. Tento rok Clinique rozšířuje svou Pop rodinku a je mi jasné, že o Lid Pop jste už všichni slyšeli (rozhodně se tu ale ještě objeví), takže se dnes podíváme na další produkt na rty a to nové Pop Lacquers!

Na první pohled by se mohlo zdát, že si pro nás Clinique připravil teď tolik oblíbené tekuté rtěnky. Tento produkt tak trochu tekutou rtěnkou je, ale poněkud jinou, než na kterou jste v poslední době zvyklí. Hned vysvětlím. Tahle tekutá rtěnka totiž nezaschne matně, ale i po několika hodinách máte na rtech stále finiš lakované kůže (odtud také název). Pigmentace se odvíjí od konzistence a je hodně hodně silná! Po chvilce se díky primeru, který je součástí, do rtů jakoby vpije a vydrží na rtech okolo čtyřech hodin, z čehož jsem byla vážně překvapená. Skvělé je také to, že se vůbec nerozpíjí a nemusíte se tak bát výraznějších odstínů. Stejně tak nejsou tak lepivé, jako klasické lesky a o hodně víc hydratují. Abych byla upřímná, oblíbila jsme si spíše nude odstíny (Wink - světlá studená růžová a Cacao - nude s trochou hnědé), protože výraznější odstíny (Lava - klasická červená a Sweetie - výrazná studená fuchsiová) preferuji matné. Rozhodně to ale neznamená, že výraznější odstíny mají horší kvalitu, toho jsem si nevšimla, jde jen o osobní preferenci. Celkově jsem byla z 'laků' neskutečně mile překvapena a jsem ráda, že jsem měla možnost je vyzkoušet, jelikož bych po nich sama asi nikdy nesáhla. Lekce do příště haha!

Všechny nové přírůstky do POP rodiny budou v buticích dostupné během března a tyto laky budete moci pořídit za stejnou cenu jako rtěnky Pop (640Kč, pokud si pamatuji správně). Pokud by vás zajímal další názor a swatche, koukněte i na článek od Mii

Zkoušel už někdo z vás tyhle nové laky? 
Jak jste na tom s produkty na rty vy? Preferujete matné?
xx Linda


8 komentářů

  1. Vyzerajú ozaj lákavo (: ale tiež preferujem matné a nude (:

    Daniela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyhle nude jsou skvělé, takže na ně určitě koukni! :)

      Vymazat
  2. Jsme na tom stejně, s těmi preferencemi :-), i když bych poslední dobou mohla mít pouze a jen matné produkty. Zatím jsem otestovala Wink a barva nádherná. Ovšem nemůžu říct, že by mi vydržela 4 hodiny. Uvidím, co další odstíny. Máš moc hezké fotky :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadají moc pěkně, tak správně jarně :) A super fotky!

    OdpovědětVymazat
  4. Moc hezké odstíny, určitě bych si taky vybrala. Ale taky bych asi dala přednost těm světlejším, u výraznějších odstínů dávám taky přednost matným rtům :)

    OdpovědětVymazat
  5. když budu mít na výběr mezi klasickou a matnou rtěnkou, povětšinou sáhnu po té matné, ale u těchhle se mi líbí ten finish a jestli opravdu takhle na rtech drží, tak je to paráda :)

    OdpovědětVymazat
  6. Hmm I definitely would've thought these'd be matte since that's the trend! For more nude shades I think these are lovely, but I'm not such a fan of super pigmented, glossy bright colours! Too much risk of it smearing and transferring everywhere!

    Tasha // shiwashiful.

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig