Nail Polish Drawer: H&M Stucco

My
My nail polish obsession reached a point when it basically needs its own category. So be prepared for many more to come! Today I'm here with yet another blue-based nail polish which is again light, soft and from H&M haha. If you haven't tried their new polishes yet you have to for sure!


When I first saw H&M Stucco nail polish I instantly remembered the COS magazine and this editorial you can see above and below which was shot at Iceland. This shade is kind of a muted blue-toned grey but in some light it looks more beige-y grey as well. For me this is the perfect every day shade and the great pigmentation (you could easily go in with just one layer, I prefer two) is just a cherry on the top. And yep you don't have to remind me that I have a blue-toned nail polish problem. Already called the doctor haha. 

Which nail polish is your fave at the moment? 

CZ
Je to tady - má laková posedlost se dostala do takového stádia, kdy si zaslouží zamostatnou kategorii. Takže se teď těšte na xy dalších! Abych nevyšla ze cviku, dnes vám ukážu další světlý, jemný a hlavně namodralý lak. A abych nezapomněla, je zase z H&M, takže pokud jste ještě žádný jejich lak nevyzkoušeli, šup aspoň pro jeden! 

Když jsem poprvé viděla H&M Stucco, okamžitě jsem si vzpomněla na editoriál z COS magazínu, který bych vyfocen na Islandu (a který je prostě nádherný). Tenhle odstín bych mohla popsat jako zastřenou šedou s modrým podtónem, na některých světlech jde ale trochu i do béžova. Z mého pohledu je to skvělý lak na každodenní nošení a skvělá pigmentace a krytí (stačila by klidně i jen jedna vrstva, já vždy preferuju dvě) jsou jen třešničkou na dortu. A nebojte, nemusíte mi říkat, že mám problém s modrými laky na nehty, všechno vím haha (a pokud máte doma nějaký super, co ještě nemám, pak sem s ním)! 

Jaký lak jste si v poslední době oblíbili?

8 komentářů

  1. Ten lak je naozaj krásny, veľmi sa mi páčia na nechtoch takéto jemné odtiene:)

    Saja Frey blog

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherný lak i fotky. <3 Nějaký nový H&M lak si určitě brzy pořídím. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Musím souhlasit s Miou, fotky máš opravdu krásné i odstín laku je super. Zatím nemám ani jeden, určitě se po nich podívám.

    OdpovědětVymazat
  4. This shade is stunning!

    Stephanie xxxx
    http://missstephanieusher.blogspot.co.uk/
    https://www.bloglovin.com/blogs/hope-freedom-love-3436251

    OdpovědětVymazat
  5. Wow this looks like the perfect blue ish sea-from green type color. I've been dying to get my hands on some H&M beauty bits, but there are so many pieces I want to try - including this one!

    Cindy | www.cindyhyue.com

    OdpovědětVymazat
  6. It's such a stunning shade! Love the colours of the editorial :) xx
    Gyudy @ Gyudy's Notes Of Beauty

    OdpovědětVymazat
  7. Je boží! Ještě z HM žádný nemám, ale chystám se na ně. Zkus se podívat po China Glaze v odstínu I Sea The Point, ten miluju :)

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig