Four Instant-Pick-Me-Up Products

Have
Have you been up partying with your friends this weekend and you're not feeling your best today? My case today yay. Sadly I wasn't able to spend the whole day in bed and had to go to the town and when I was getting ready I realised there are four products I tend to wear on days like these. Interested?


  • Full Coverage Concealer (UD Naked Skin) - If you didn't get too much sleep a full coverage concealer is a must. I don't usually wear full on makeup when hangovered but something to cover those dark circles has to be in my routine. 
  • Loads Of Mascara (Bobbi Brown Smoky Eye) - Always invest your time in doing your lashes because it makes you look more awake and fresh! 
  • Bronzer (Benefit Hoola) - I'm not usually overbronzing my skin but as I turn super white when I'm not feeling my best bronzer is quite a helpfull friend. 
  • Red Lips (bareMinerals Live It Up) - I feel like red lipstick brightens every day. It just does. And even though you may not feel the best, you'll look fab and pulled together with a red lip on. Btw this lipstick in particular is ahhh-mazing!

Which products are your go-to when you're not feeling 
your best but you have to function?

CZ
Byli jste během víkendu na večírku a dnes se necítíte úplně skvěle? Hlásím se. Bohužel jsem dnešní den nemohla strávit v posteli a když jsem se s nechutí připravovala na to, jít ven, došlo mi, že v takovýchto situacích většinou používám vždy ten samý typ produktů. A všechno to jsou produkty, které i takhle špatný den vylepší a přidají vašemu obličeji několik hodin spánku. 

  • Krycí korektor (UD Naked Skin) - Pokud jste toho příliš nenaspali, krycí korektor je nutnost. Pokud mi není zrovna nejlépe, většinou vynechávám makeup, krycí korektor ovšem skvěle pomůže s kruhy a hned to bude o něco lepší!
  • Spousta řasenky (Bobbi Brown Smoky Eye) - Zato řasenku nevynechám nikdy. Je to jeden z těch kroků, díky kterému vypadáte vyspalejší, hezčí a prostě je aspoň na chvíli vše, jak má být. 
  • Bronzer (Benefit Hoola) - Běžně to s bronzerem příliš nepřeháním, jakmile je mi ale špatně (čti: jakmile mám kocovinu), mám barvu ještě bělejší, než obvykle. Pak jsme s bronzerem nejlepší kamarádi! 
  • Červená rtěnka (bareMinerals Live It Up) - S červenou rtěnkou je vždy vše hned lepší! I když třeba líčení vůbec nestíháte, zkuste někdy použít jen červenou rtěnku a řasenku. Okamžitě budete vypadat, jako byste nad líčením strávili spoustu času! Mimochodem tahle od bareMinerals je skvělá! 

Po jakých produktech saháte vy, jakmile vám není nejlíp, ale musíte fungovat?

12 komentářů

  1. Můj výběr se moc neliší, volím korektor, řasenku (nejlíp Better than sex :D), bronzer a gel na obočí :) a když se cítím extra blbě, tak použiju nějaký bb nebo lehký makeup, protože pak nevypadám tak mdle a zeleně :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha pokud je to tak špatné, že se zelenám nebo modrám, tak po tónovacím krému sahám taky :D

      Vymazat
  2. tak toto je trefné, pretože som na párty strávila piatočný večer/noc/nadráno :D a po dlhej dobe som opäť zažila pocit, keď by som najradšej preležala celý deň nič nejesť a piť len vitamín C :D keďže mám skúšky, konal sa iba vitC :D. no a z beauty produktov je to asi korektor pod oči :D

    OdpovědětVymazat
  3. Za mě určitě řasenka - bez té ani ránu! :) Jinak souhlasím, že výraznější rtěnka umí udělat divy - upoutá pozornost a naopak ji odvede od zbytku unaveného obličeje..

    OdpovědětVymazat
  4. I always apply loads of blush when I'm not feeling well. Stops people from asking me what's wrong because I look so pale, haha :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hahha I'm pale all the time and being hangovered doesn't help at all :D

      Vymazat
  5. Já se poslední týdny probouzím vyčerpaná a bohužel to jde na pleti dost vidět. Takže můj BFF je momentálně korektor a rozjasňovač :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rozjasňovač! Na ten jsem úplně zapomněla! Ten přidá taky spoustu spánku, který ve skutečnosti nebyl :)

      Vymazat
  6. I looove the Bare Minerals lipsticks so much! And I really need to try the UD concealer!

    Tasha // shiwashiful.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. They're amazing right? And you really need to! One of my top products of 2015!

      Vymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig