Rimmel's Take On the Nude Lips

Here's the thing - I always used to prefer bold shades when it came to lipsticks. I love me a nude-ish lip gloss/lip balm or whatever sheer or slightly tinted but when talking about those full-on lip colors I just used to always pick the red, the purple or the bright orange. Never nude. But since I got Beige Pop from Clinique (see it here) I just can't get enough of nude lipsticks and new Rimmel's offer is right up my alley. 


You may noticed Rimmel's new nude collection (again) in collaboration with the stunning Kate Moss. There are five lipsticks in total, one lip balm and five nail polishes (if I'm not mistaken). I opted for the mauve/pink-ish nude - the shade 45. This one in particular (as I didn't try any other) has a lovely creamy texture which isn't drying whatsoever but let's be real it's not going to last for more than let's say two hours (without eating of course). However the formula is great, doesn't emphasis dry lines on your lips, is comfortable to wear and is super affordable. The only thing I would say is to try it first as this one (even though it's more of a mauve) turns a bit peach-y on me. Overall it's a great great product and if you love your nudes I would recommend checking these out!

Have you tried any of these?

CZ
Nikdy jsem nebyla na nude rtěnky. Jasně, mám ráda nude lesky, balzámy a vlastně všechny lehce tónované produkty na rty, pokud se ale podíváte na mou sbírku rtěnek, převažují výrazné odstíny. Od té doby, co se ke mě dostala Beige Pop od Clinique (vidět ji můžete tady), se to ale změnilo a já bych si nejradši koupila snad všechny nude rtěnky světa. A nová kolekce Rimmel do této mé nálady přesně sedí!

Asi jste zaznamenali Rimmel nude kolekci (znovu) ve spojení s Kate Moss. Tato kolekce u nás zatím obsahuje čtyři rtěnky, jeden balzám na rty a několik nude laků na nehty. Já se nakonec rozhodla pro tmavší mauve/růžový odstín 45. Rtěnka má nádherně krémovou konzistenci, na rtech vůbec nevysušuje, ale rozhodně počítejte s tím, že výdrž nebude (právě díky tak krémové konzistenci) nějak závratná - vydrží cca dvě až tři hodiny max, samozřejmě bez jídla. Nicméně i přes to si ji nemůžu vynachválit, protože nezvýrazňuje suchá místa rtů, je neskutečně pohodlná na nošení a také cenově dostupná. Jediné, co bych doporučila, je ji nejprve vyzkoušet. Třeba tento odstín, i když působí hodně mauve, jde na mých rtech trochu do broskvova. Celkově ji ale mohu jen a jen doporučit a pokud milujete své nude rtěnky, tohle bude něco pro vás!

Vyzkoušeli jste už některou? Který odstín vás zaujal?


6 komentářů

  1. Mě nejvíc baví asi ta 45, ostatní mi příjdou hrozně světlý, alespoň k mojí barvě pleti. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Fab post, this lipstick looks stunning! I haven’t tried any of the new lipsticks yet but definitely need shade 45 :)

    Charlee XO | CharmedCharlee

    OdpovědětVymazat
  3. Já se na ně byla dívat, ale bohužel by mi žádný odstín neslušel :(. Alr poslední dobou jsem taky docela propadla nude rtěnkám, ikdyž pořád u mě převažují ty výrazné.

    OdpovědětVymazat
  4. Já nude miluji, 45 je nejlepší :) Rimmel má celkově hezké nudes, třeba taková 38, nebo Apocalips Nude Eclipse. A co mě překvapilo, mám hodně ráda nude rtěnky od Catrice :)

    OdpovědětVymazat
  5. Hezký odstín. Já jsem si nude rtěnky zamilovala, hlavně teda matné od MACu si nemůžu vynachválit. :)
    www.sarkazelena.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig