FOTD: Nude and glowy

Long
Long time no see. Well not really but it feels like an entire lifetime since I wrote my last post (thumbs up for schedule button). Today I want to show you my everyday go-to look which is all about glowy and super natural looking skin, loads of highlight and nude everything with a pop of color. Let´s take a closer look!

In terms of base I´m really enjoying Estée Lauder at the moment. The Enlighten E.E Cream* is supposed to even out skintone while brighten and it does it all. It´s super light so don´t expect to cover with this one but for everyday this is just perfect. For a bit of light under my eyes I fell in love with the Double Wear Brush-On Glow BB. Light as well with a highlighting ability but just enough coverage. I haven´t been a biggest fan of blushes recently but I´m all about highlighters! The one I´ve been raving about a ton these days is the Benefit Watt´s Up!* which is an amazing champagne toned cream highlighter. Another Benefit product I spoke about in my August favourites is the Creaseless Cream Shadow in Birthday Suit*. Oh my god. I love the formula of this one as well as the staying power and this shade in particular. Such an amazing everyday shade that adds just the right amount of transition to your eyes. Not to be all boring I loaded on my favourite mascara atm which is the Clinique Chubby Lash in the shade Massive Midnight*. A blue that is not too blue and is just stunning. Ah, love this thing! Lastly on the lips - the Rimmel Kate Moss Nude 45 - read more about this one here.

FOTD filled with some of my current favourites! Which products are you loving
 atm and what is your go-to look? 
Have a great Sunday!

CZ
Dlouho jsme se neviděli! Pro vás to není úplně tak pravda, ale mě to přijde jako věčnost, co jsem naposledy psala (děkuji děkuji děkuji za možnost přednastavení článků). Dnes vám chci ukázat svůj oblíbený každodenní look, jehož součástí je zářivá a přirozeně vypadající pleť, spousta rozjasňovače a neutrálních odstínů s malým barevným prvkem. Tak se na to pojďme podívat!

Co se týče pleti, poslední dobou si užívám produkty Estée Lauder. Jejich Enlighten E.E krém* by měl sjednotit tón pleti a také ji rozjasnit a to vše dělá. Krytí je minimální, tudíž od něj v tomto ohledu moc nečekejte, ale pro každodenní nošení je ideální a v zimě z něj bude skvělý podklad pod makeup. Stejně tak jsem si zamilovala i Double Wear Brush-On Glow BB. Lehký rozjasňující korektor, který má (pro mně) tu správnou krycí schopnost a pod očima netropí neplechu. Asi to bude znít zvláštně, ale poslední dobou skoro nepoužívám tvářenky, zato rozjasňovač bych mohla použít na celý obličej. Současným oblíbencem je Benefit Watt's Up!*, o kterém jsem mluvila v oblíbencích za srpen (stejně jako o většině produktů v tomto článku). Co se očí týče, neskutečně mě baví další produkt Benefit a to Creasless Cream Shadow v odstínu Birthday Suit*. Zamilovala jsem si jeho texturu, odstín i výdrž a rozhodně se těšte na delší povídání o těchto stínech! Jediným výraznějším prvkem tohoto líčení jsou řasy, na které jsem použila Clinique Chubby Lash v odsínu Massive Midnight*, skvělá modrá řasenka pro někoho, kdo chce trochu barvy, ale nic co upoutá na první pohled. A jako poslední rty - má nová nejoblíbenější Rimmel Kate Moss Nude 45*, o které jsem vám psala tady.

Tak a je to, můj oblíbený look plný současných oblíbenců. Jaké produkty v poslední době 
baví vás a jaké váše 'go-to' líčení?
Krásnou neděli!



10 komentářů

  1. Aah so lovely! I can see the hint of navy in your lashes and it is gorgeous!

    Tasha // shiwashiful.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Thank you so much Tasha! You always make my day :)

      Vymazat
  2. Oo, krásne všetky produkty, kiež by neboli až tak drahé (pre mňa) ale tak určite majú byť aj za čo :D.
    Rúže od rimmel mám v celku rada a majú vždy krásne odtiene a tento tvoj vyzerá tiež lákavo! :)
    Popravde farebnú riasenku som ešte nikdy nevysúšala na tebe táto modrá vyzerá skvelo ! Modrú mam dosť rada takže ak by ma niekedy pri kúpe riasenky napadlo zaobstarať si aj nejaký iný odtieň než čiernu tak určite porozmýšľam nad takouto modrou !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já stále zastávám to, že si raději koupím jednu dražší věc, než několik méně kvalitních. Samozřejmě i u dražších produktů se najdou špatné vlastnosti, rozhodně ale v menší míře, než u drogérkových :) Barevné řasenky určitě vyzkoušej, tyto můžu rozhodně doporučit! :)

      Vymazat
  3. Podobné líčení se mi taky moc líbí, ikdyž teď už su užívám výrazné rtěnky :). Moc jsem si ale oblíbila stíny od tarte, jsou to asi ty nejlepší, které zatím mám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už taky! After Dark od UD je teď má nejnejnej. A mám v plánu udělat nějaký Autumn Edit článek a líčení, tak ukážu své oblíbené tmavší rtěnky konečně :)

      Vymazat
  4. Krásný look :) Ta rtěka Kate vypadá opravdu dobře :)
    Smím se zeptat jaké značky jsou ty tvoje basic trička, které máš na instagramu? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji! Trička jsou z Weekday, kupována v Berlíně, občas je ale mají i na ASOSu :)

      Vymazat
  5. Nude rtěnku od Rimmelu vlastním a je pecka! :)) krásný look!

    Zvu tě na Dior giveaway :)
    www.stylesolution.cz

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig