GRWM: Festival Edition

Today I got a first 'get ready with me' type of post with a coresponding video which is just with music which means one thing - there's no language barrier and you can all watch it yay! I'm still not ready to do a classic video in English but at least this way you can all watch me doing my makeup! I wore this one during Berlin Festival earlier this month and I love it! So tell me what you think and if you would like to see more GRWMs! 

PRODUCTS USED: Lancome Miracle Cushion - here; Maybelline Fit Me Concealer; Sephora Sculpting Trio, Max Factor Créme Puff Blush in Lavish Mauve  - here; Bobbi Brown L-W Brow Pencil in Mahagony; Topshop Liner in Unparalleled; Benefit TAR Beyond Blue - here; Clarins Instant Light Lip Perfector in 01 - here


CZ
Dnes mám pro vás své první 'get ready with me'! Tohle líčení vzniklo během Berlin Festivalu a musím říct, že jsem si ho zamilovala. O své lásce k modré mluvím stejně často, jako o své lásce k fialové a tohle kombo mi přijde dohromady úplně skvělé, zvlášť na léto! Co na něj říkáte vy?

Taky v létě zkoušíte různé barvy? Jaká je vaše oblíbená? 

4 komentáře

  1. Je super, už jsem video viděla včera a ta barevná linka je prostě skvělá :)! Asi podobné líčení také vyzkouším, na léto je ideální :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju! Já tu modrou teď prostě zbožňuju :)

      Vymazat
  2. Líčení je naprosto super, moc se mi líbí a rozhodně ho brzy vyzkouším:) na letní festivaly jak dělané ! www.kristynablog.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Kris! Právě, já ho sice nosím i běžně, ale na festival je ideální :)

      Vymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig