5 Drugstore Products Worth Checking Out

I haven't done a drugstore themed post in quite a while so I think it's just about time. I love my high-end products but sometimes I find drugstore products just as good or even better. Today I wanted to share with you five products from the drugstore I think are worth checking out!

L'Oréal True Match Foundation
I'm a huge fan of L'Oréal Cosmetics in general but this foundation is just the bomb dot com. It delivers a satin/semi matte finish withou drying my dry skin even more, has an amazing coverage and the best thing - stays on for the whole day withou primer. Full review here

Bourjois Healthy Balance Powder
This is one of my holy grail products for sure. I've never been a huge fan of powders but this just converted me. It's the softest thing you'll ever touch (Well, I recently got the Too Faced Natural Matte Palette and those shadows are just as buttery-soft! Review coming soon!) and don't be afraid if you got dry skin. It doesn't emphasis dry patches whatsoever yet keeps everything in place without making you cake-faced! Amazing stuff.

Maybelline Age Rewind 
Another of my holy grail products. As you can see I'm already half way through this one which rarely happens to me as I own tons of concealers. It's light in texture but has great coverage and brightens you under eye area. See it in action here

Rimmel Scandal Eyes Kohl Liners
Have you ever tried these? If not just head to the nearest drugstore and get one of these asap. Three reasons. One: the color range of these is amazing, they got neutrals (even a nude), colors and metallics as well. Two: they're super easy to use and can be used both on the waterline as well as as a regular liner. Three: they stay put on for hours! Did you get one already?

Topshop Cheek Jelly
This one is quite strange when you look at it first but oh my! It's a jelly which you apply onto the apples of your cheeks and easily blend out. And trust me, the finish of it is breathtaking. It looks just as if you're naturally blushed and adds that healthy glow as well! Review here

Which product is your drugstore fave?



CZ
Dlouho jsme nedělala žádný článek zaměřený jen na drogérkové produkty a tak si myslím, že je ten pravý čas to napravit! Jak asi všichni víte, miluju své high-end produkty, často ovšem v drogérce najdu něco, co je stejně dobré (nebo i lepší)! Dnes vám ukážu pět produktů, které dle mého stojí za to.

L'Oréal True Match Foundation
Mám celkově moc ráda kosmetiku L'Oréal, ale tento makeup ze všech jejich produktů stojí na mém pomyslném vrcholku. Má saténový/semi-matný finiš, ovšem i přesto nevysušuje a nezvýrazňuje suchá místa. Také skvěle kryje a vydrží celý den bez primeru (alespoň na mé pleti, nejsem si jistá, jak to bude s výdrží u mastnějších typů). Celá recenze tady

Bourjois Healthy Balance Powder
Tento pudr mohu s čitým svědomím zařadit mezi své kosmetické svaté grály. Ani nikdy jsem se nesetkala s jemnějším pudrem (nedávno se ke mě ovšem dostala Neutral Matte paletka od Too Faced a stíny v ní svou krémovostí a jemností snad ještě převyšují tento pudr, recenze bude brzo!), který by na pleti vypadal víc přirozeně. Lehce matuje, ovšem bez cake-y efektu. 

Maybelline Age Rewind 
Stejně tak i Age Rewind se může pyšnit titulem 'holy grail product'. Jak můžete vidět, jsem už v půlce a to se mi u korektorů moc často nestává (ano, i těch mám až moc). Je krásně lehoučký, což mám u korektorů nejraději), přitom obstojně kryje a oční okolí hezky projasní. Pokud máte možnost se k němu dostat, 100% doporučuju! V akci tady

Rimmel Scandal Eyes Kohl Liners
Máte alespoň jednu z těchto tužek na oči? Pokud ne, tak okamžitě vyražte do nejbližší drogérie a alespoň jednu si pořiďte! Proč? Důvody jsou tři. První: barevná škála těchto tužek je vážně skvělá, najdete v ní jak neutrální barvy (dokonce i nude), 'barvy' a dokonce i metalické odstíny (my doma máme stříbrnou a je skvělá!). Druhý: krásně se s nimi pracuje a fungují skvěle jak na vnitřní lince, tak i klasicky. Třetí: vydrží na oku hodiny. I na vnitřní lince! Tak, už nějakou máte?

Topshop Cheek Jelly
Je mi jasné, že většině z vás bude tenhle produkt připadat trochu zvláštní, ráda bych vás ovšem vyvedla z omylu. Je to vlastně takové želé, které buďto prsty nebo stipple štětcem nanesete na tváře a lehce rozetřete. Výsledek je nádherně přirozený - prostě jako byste se červenali! Recenze tady

Jaké jsou vaše oblíbené produkty z drogérie? Dejte mi vědět v komentářích! 







9 komentářů

  1. Rimmel Scandal Eyes jsou nejlepší tužky z drogérie! A Healthy Mix pudřík jsem kdysi také měla a byl bezvadný, to samé True Match. :-)
    Jinak já bych mezi top z drogérie zařadila linky ve fixu Dermacol, laky Sally Hansen a L´Oreal a především dlouhotrvající rtěnky Rimmel z kolekce Kate. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. I cannot find the Age Rewind Concealers ANYWHERE, I think they are being discontinued in the UK :(

    Kathryn /Cherries in the Snow

    OdpovědětVymazat
  3. Zadny z tech, ktery tu uvadis, jsem jeste nepouzila. Ja jsem si dneska koupila makeup od Rimmel - ten modry match perfection, tak snad bude tak skvely, jak vsichni rikaji :) jinak jsem spokojena s pudrem od Rimmel - stay matte :)

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
  4. I really want to try the L'oreal concealer, I've heard such good things! Love True Match too, it's one of my all time favourite foundations x

    Always, Alice x

    OdpovědětVymazat
  5. I'm almost half way through my one of the age rewind concealer now, and I am definitely making a repurchase! That Topshop cheek jelly sounds really interesting, I'm heading over to your review now!

    Yet Another Makeup Blog.

    OdpovědětVymazat
  6. Rimmel tužky na oči jsou TOP tužky drogérie :-)

    zvu tě na blog :-)
    http://wormake.blogspot.cz/2015/05/vybarvi-se-do-zelena.html

    OdpovědětVymazat
  7. True match mám taky a je fajn, jen jsem uplne neodhadla odstín :). Já právě nedávno přemýšlela, a zase tolik oblíbenců z drogerie nemám. Mám pár oblíbených výrobků z americké CVS, jako třeba oční stíny a tvářenky Milani nebo pudr Sonia Kashuk nebo Cover girl řasenky.. Potom mám ještě hodně ráda Revlon lip butters, no a z těch českých asi makeup Max Factor a nějaké řasenky od Maybelline :).

    OdpovědětVymazat
  8. Age Rewind a pudr od Bourjois jsou moje all time favorites! opravdu skvele produkty za dobre penize :)
    www.rinakrois.com

    OdpovědětVymazat
  9. Moc děkuji za všechny tipy! Připisuji na pomyslný wishlist haha :)

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig