#FOTD: Pop of Colour

I'm finally back with another #FOTD yaaay! I know this might not be your average day-to-day look but whatever, right? Makeup should be fun! I wanted to do this type of look ever since I saw Karima's video where she was rocking bright yellow eyeshadow (here) but as the only color I can rock (at least in my opinion) is blue it was time to bring my favourite Topshop palette back to life. 

Some of you may remember this post from last spring where I spoke about my favourite spring eye looks. I've used the Topshop Eye Palette in Blink for the more colorful one and I basically use it everytime I want to add a bit of color to my makeup. This eye look is really simple indeed as I've only used MAC Quarry to darken up my crease and Stila Stay All Day Liquid Eyeliner in Dark Brown for a bit of a wing. Then I mixed those blue shades trom the Topshop palette, made it my inner corner 'highlight' and voilá.

What do you think about this look? Would you wear something like this?

CZ
Hurá, jsem tu dnes konečně s dalším #FOTD článkem! Je mi jasné, že tohle asi nebude každého šálek čaje a většina z vás by si na sebe podobné stíny asi nevzala. Líčení má být ale především zábava, tak proč jednou za čas neupustit uzdu svojí fantazii? Podobný look jsem chtěla zkusit už od chvíle, kdy jsem poprvé viděla Karimy video, ve kterém na sobě měla zářivě žluté stíny (tady). No a jelikož je modrá snad jediná výraznější barva, na kterou si troufnu, bylo jasno! 

Někteří z vás si možná vzpomínají na tento článek z loňského jara, ve kterém jsem vám ukázala své oblíbené jarní looky. V tom barevnějším jsem použila svou oblíbenou paletku Topshop Eye Palette v odstínu Blink, která obsahuje dva krásné modré stíny. Chtěla jsem jinak líčení udělat hezky jemné a jednoduché, takže jsem použila pouze MAC Quarry v záhybu oka a Stila Stay All Day Liquid Eye Pencil v odstínu Dark Brown pro vytvoření jemné linky. Jako poslední jsem si smíchala dva modré stíny s paletky a nanesla je do vnitřního koutku oka přesně tam, kam byste běžně nanesli rozjasňovač.

Co na líčení říkáte? Jste fanoušky výraznějších barev, nebo se raději držíte v nude vodách?

12 komentářů

  1. Vypada to zajimave a slusi ti to :-) Ja jsem spise pro nude odstiny ale na ostatnich se mi vetsinou libi i vyrazne oci :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju! Já jsem obyčejně taky spíš na neutrální líčení, tohle jsem ale chtěla zkusit :)

      Vymazat
  2. Smeju se tomu, ze jsem si hned vzpomnela na tohle (https://www.youtube.com/watch?v=uHTKwybJv3U) video od Karimy, kdyz jsi mi to liceni dnes ukazovala, tak jsem se te chtela zeptat, zda ji znas, ale pak jsme to nejak zakecaly.:) Jinak Ti moc slusi, hrozne me bavi v liceni takovyhle neobvykly prvky, jen na ne nemam vetsinou dostatek fantazie.:-P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha já si říkala, že ji určitě budeš znát! Jsi zlatá, děkuju moc :)

      Vymazat
  3. Mně se podobná líčení líbí, ale mně většinou nesluší. Nesluší mi skoro žádné barvy, tak většinou zůstávám u těch neutrálních odstínů :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro mě je modrá vážně snad tou jedinou barvou, která mi sluší (plus fialová, kterou ale beru spíš jako neutrální..), takže úplně chápu :)

      Vymazat
  4. Hned jak jsem uviděla tu fotku, tak jsem si vzpomněla na Karimu, a vidím, že správně ;D já nosím 80% času výrazné barvy, má jediná neutrální paletka je Naked 1 a sice ji mám moc ráda, ale ty hnědé mi prostě splývají :D nejradši mám asi líčení do fialova, do zelena :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jééé jsem ráda, že ji tolik lidí zná, je božská! A s těmi výraznými barvami tě obdivuju, já si troufnu jen na tohle:D

      Vymazat
  5. suhlasim stebou! podla mna treba skusat rozne licenia!

    Pozyvam na valentinsku giveaway tu: http://www.biancaprincipessa.blogspot.sk/2015/02/valentinska-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jen je těžší najít odvahu si to vzít i na veřejnost.. :)

      Vymazat
  6. Je to zajímavý. Není to sice líčení, ve kterém bych se já cítila dobře. ale rozhodně se mi líbí, že jsi něco takového na blog dala. Jsi kreativní a to je super.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych si tohle na sebe asi taky nebrala každý den, ale proč něco takového nezkusit :) děkuju moc!

      Vymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig