Spring Edit: Eyes

 I got another spring edit for you today this time focused on eye makeup. I'm more of a lipstick kind of girl and I'm all about neutral eyes but I try to go out of my comfort zone as much as possible. I have two options for you so let's get started:



NEUTRAL
For those of you who are not really sure about colors this spring's main look is for you! It's kind of a 'no eye makeup' really so it's easy as well. You can easily add a bright lipstick (check out the spring edit post focused on lips here) and you're done and looking amazing. What I love to use is my MAC customized eyeshadow palette (I got the 15 palettle so if you want to see it just let me know) especially shades Vex ( an amating silver with a pink/green sheen to it) and Naked Lunch (cult classic - champagne/pink shimmery color). If you want something a little bit different use just a white shadow without any mascara - this looks amazing with bold lips! Another amazing thing is a nude liner on the waterline, it brightens up your eyes and makes you look more awake. I love using my new NARS Eye Liner in Rue Bonaparte for this but Rimmel does great one too!

POP OF COLOR
If you want something more 'in your face' than my favourite trend this season is blue! I think it suits my eye color and skintone but it looks amazing on darker skintones too. Starting with the classic eyeshadow I usually use my Topshop Eye Palette in Blink from the Louise Gray collection. I bought it on sale and then I actually forgot about it for the longest time but now I'm loving it! It has the most amazing blues - the lighter one is great for the lower lashline just for a pop of color and the darker shade is perfect for using all over the lid. Sadly you can't get your hands on this one but the came out with a nice blue toned palette for this spring/summer so you can try that. Then we have a cat eye. Blue cat eye. Another product from Topshop - Liner in Unparalleled, really nice blue shade, nothing too in your face but still a something little bit different. And the tip makes the application sooo easy! Last but not least I got this Sephora Eye Shadow and Liner in the shade Blue Night. It's a little bit dry for a liner so I like to use it as an eyeshadow/base. It has a beautiful sheen to it and it blends out reallly nicely.

hope you enjoyed this post and tell me about yours favourite spring trends!

_____________________________________________________________

CZ
Dneska jsem tu s dalším spring edit článkem (už jsme skoro u konce, příště už jen pleť a máme to!) a podíváme se na makeup očí. Jak jste si asi všimli, většinu času nosím neutrální stíny nebo cat eye, ale snažím se občas taky experimentovat. Připravila jsem si pro Vás dvě možnosti, tak se na to vrhneme:

NEUTRAL
Pokud se necítíte na nic až tak výrazného, pak sáhněte po jednom z hlavních trendů tohoto léta - 'nahé oči'. Je to jedeno z nejjednodušších líčení vůbec, jen stačí mít ty správně věci. Já nejraději používám stíny ze své MAC paletky (už mám skoro plnou patnáctku, tak kdybyste chtěli článek, dejte vědět!) a to především Vex (krásný stříbrný stín s růžovými a zelenými odlesky) a Naked Lunch (klasiku, kterou určitě zná mnoho z vás - klasická růžovo/champagne barva). Pokud chcete zkusit něco úplně netradičního, použijte matný bílý stín přes celé víčko bez řasenky - chce to si zvyknout, ale s výraznou rtěnkou je efekt úžasný. Mým tipem je taky tělová oční linka - sama jsem se zamilovala do své nové NARS Rue Bonaparte, ale Rimmel dělá taky skvělé. Taková linka vám krásně oči projasní a celému líčení dodá něco netradičního.

POP OF COLOR
Pokud se nebojíte barev, zkuste modrou! Vypadá krásně jak na bledulkách, tak na tmavších tónech pleti. Já sama modrou používám ve třech formách a jako první se podíváme na klasické stíny. Nejraději používám paletku Topshopu z kolekce Louise Gray, kterou jsem si koupila ve slevě, úplně jsem na ni zapomněla a teď se k ní s láskou vracím. Světlejší stín je skvělý na spodní linku a tmavší na horní pohyblivé víčko. Bohužel to byla limitka, ale nedávno Topshop vyšel s novou modrou paletkou, tak můžete zkusit tu! Další tu mám linky - Topshop v odstínu Unparalleled. S těmi jsem tak spokojená, že přemýšlím i o jejich koupi v černé, protože mi krásné linky trvají míň jak dvě minuty a to už něco znamená haha. Také vydrží vážně celý den, takže se nemusíte bát, že budete mít modrou barvu všude. No a jako poslední je tu Sephora Eyeshadow and Eyeliner v odstínu Blue Night. Ty jsem si původně koupila jen jako linky, ale stokrát lépe se osvědčily jako stíny na celé víčko nebo jako báze pod Topshop paletku. Skvělou věcí na nich je, že se dají krásně vrstvit a vy si tak můžete vybrat přesně tu intenzitu, kterou chcete. Stačí se jen nebát!

vzali byste si na sebe některý z těchto produktů, nebo máte jiný oblíbený jarní trend?

on my face: MAC Vex & Chorcal Brown in the crease + MAC Mangrove lipstick


on my face: Sephora eye shadow/liner in Blue Night & Topshop dark blue + nothing on my lips haha

1 komentář

  1. Já mám strašně ráda značku Sephora :) zkus kouknout na jejich rtěnky, jsou boží!
    T. :)

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig