The Cult Classic: Kiehl's Ultra Facial Cream

You may noticed a new category coming your was. Yep The Cult Classic. One of my NY's "resolutions" (more on that later) was to try out some of the cult classic products everyone rave about. I've already tried a few such as the Daniel Sandler Watercolor Blush and I will tag those kind of posts with a "cult classic" sometime next week when I'm done with my exams. 

Today I'm gonna talk about the Kiehl's Ultra Facial Cream. Kiehl's is well know for a lot of their products and I surely want to try more but as I'm running out of my Clinique DDM+ it was just about time I got a new moisturiser and I have to admit I was sold when I saw the Craig & Carl holiday packaging. Now I've been using it for about three weeks now and I'm really enjoying it so far. The formula is really lightweight yet moisturising and leaves your skin smooth and soft. I'm not really educated in terms of all of those skincare ingredients (I'm gonna change that this year hopefully) but this should contain loads of cool stuff which should make your skin feel comfortable particulary in bad weather conditions (& I really appreciate this because the weather here in the Czech Republic is just manic at the moment). I prefer using it in the morning as it sinks in quickly and acts as a great base for your foundation. Overall I'm really happy I picked this one up & I surely need to explore Kiehl's way more!

What is your favourite Kiehl's product?





Možná jste si všimli nové kategorie, se kterou na blogu začínám. V 'The Cult Classic' se budu zaměřovat na kultovní produkty jak z dekorativky, tak i z oblasti péče o pleť. Několik takových produktů jsem již recenzovala, jako třeba Daniel Sandler Watercolor Blush. Během příštích pár týdnů (až budu mít konečně hotové všechny zkoušky a čas na blog) označím tagem 'cult classic' i ostatní podobné články, tak se určitě nezapomeňte podívat!

Teď už ale zpět k tématu dnešního článku a to ke Kiehl's Ultra Facial Cream. Kiehl's je známý pro nespočet svých produktů, jako například Midnight Recovery nebo kultovní Creme de Corps. Jelikož jsem již téměř dodělala svůj oblíbený Clinique DDM+, který jsem používala téměř rok, bylo na čase se poohlédnout po novém denním krému. A musím přiznat, že tento mě zaujal především díky Craig&Carl vánočnímu obalu. Jedná se o krásně lehounký hydratační krém, který se rychle vstřebává a pleť zanechá krásně jemnou a hydratovanou. Nejsem zrovna expert, co se všech těch ingrediencí v oblasti péče o pleť týče (což chci v novém roce rozhodně změnit), ale tento krém by měl obsahovat spoustu skvělých přísad, které dodají pleti příjemný pocit především v horších povětrnostních podmínkách (což se zrovna teď vážně hodí, ten vítr je totiž šílený). Oblíbila jsem si ho hlavně ráno, jelikož je vstřebává vážně rychle a tvoří hezký podklad pro makeup. Celkově jsem vážně ráda, že jsem si ho pořídila a rozhodně to nebude můj poslední produkt od Kiehl's.

Vyzkoušeli jste již něco od Kiehl's? Jaký je váš oblíbený produkt?

8 komentářů

  1. Oh i've been looking at this cream for ages, everytime I go passed Kiehls at kings cross station! Great review xxx

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. You should give it a go! I really like it so far!
      Thanks for stopping by lovely xx

      Vymazat
  2. I love moisturizers that are light weight. The heavier ones always throw me off and I feel like I'm wearing a mask!

    xoxo
    Andréa Christine
    SimplyFashionTV.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I like heavier ones in the evening but for the day time it's all about lightweight ones for me as well :)

      Vymazat
  3. myslíš, že je vhodný i na mastnou pleť? :) letos mám v plánu nějaké produkty od Kiehl's vyzkoušet!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že spíš ne, jelikož je určený hlavně pro suchou pleť, ale v Kiehl's ti slečny určitě rády poradí co na tu mastnou! :)

      Vymazat
  4. používám tenhle zrovna! i když nemám vánoční edici...:( v kombinaci ještě s Ultra facial cleanser, ten je taky skvělý!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já si brousím zuby na nějaký jejich toner a hlavně, dostala jsem od slečny vzorek hydratační masky a je <3

      Vymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig