HI LYCHEE in 2015

Remember my 'HL Needs Your Help' post? First of all I would like to thank all of you who commented and told me what would they like to see here on HL. It's always nice when you get some kind of feedback (and everyone's opinion matters unless they're rude & all that kind of jazz). I've read through all of them and paid attention to everything you've mentioned and came up with a few changes. Are you excited?

Each month...
My main aim is to give HL a bit of a system. There will be specific posts coming your way each month such as Beauty Talk which you're probably familiar with by now (and get excited for this month's one - it's gonna be good). I'm also goint to throw in one 'brand focused' post each month following by one #FOTD post every week. Also my monthly favourites will be up at the end of every month just in case those are your favourites! I'm gonna start posting every other day again on Jan 26th and posts should be up 'till noon! 

More about me 
I've realised I've never really spoke about myself here on HL. And as this blog has been running nearly for a year now it's time to change that. There will be one 'update' post each month telling you what I've been up to with loads of random pics. I also want to do a few 'tag' inspired post just to give you more info about me and my favourites things life related. Those are actually one of my favourite posts to read on other blogs which makes me wonder why I've never done one about me. 

& a bit of everything
Some of you commented they would like to see a bit of a life-style content or maybe a bit of 'style' stuff and I'm more than happy about that. Beauty is still my favourite thing to write about but it's nice to do something a bit different from time to time. That's why my Easy Sunday posts will become more of a 'all this and all that' posts full of style, home or food inspo or maybe some blogging tips. We shall see how this one goes but I'm super excited!

Getting into the social media thing
Let's be honest I'm not the best in this social media thing. I always forget to post this and that, sometimes I post all the time, sometimes I just forget to post all day long. I really need to get into it and share with you new stuff, what I've been up to and basically everything. Wish me luck haha. And don't forget to follow me on my Facebook, Instagram, Twitter & Bloglovin!


 So this is what's gonna happen here on HI LYCHEE in 2015. I'm excited about everything and can't wait to start posting normally. And don't worry I'll still be doing loads of beauty related posts and reviews as those are my favourite ones!

Hope you're all well! Loads of love, Linda.

CZ
Možná si ještě vzpomínáte na můj 'HL Needs Your Help' článek. Předně bych chtěla moc poděkovat všem, kteří komentovali a vyjádřili tak svůj názor na to, jaké články by na blogu chtěli vidět víc, co je baví či co se jim nelíbí. Každý názor má nějakou hodnotu a já se snažím si z každého brát co nejvíc. Dneska bych vám chtěla povědět o pár změnách, které tady na HL s příchodem roku 2015 proběhnou. Jste zvědaví?

Každý měsíc...
Mým hlavním cílem pro tenhle rok (co se blogu týče) je dát mu určitý systém. Proto budete moc na blogu každý měsíc číst několik stejných článků, jako je teď třeba Beauty Talk (a těšte se na konec ledna, protože vás čeká jeden skvělý). K beauty talku přidám také jeden 'brand focus' článek, tedy článek zaměřený na určitou značku, kde vám řeknu víc o ní a o mých oblíbených produktech. Rozhodně se také můžete každý týden těšit na jeden #FOTD článek a Fantastic Five bude online na konci každého měsíce. Od 26.ledna začnu zase přispívat ob den a články by měly být na blogu vždy okolo jedenácté!

Víc o mně..
Také mi došlo, že blog sice běží už téměř rok, strašně málo se ale zmiňuji o sobě. Proto jsem se rozhodla přidávat každý měsíc jeden 'update' článek, ve kterém vám povím co jsem uplynulý měsíc dělala a doplním ho spoustou random fotek. Rozhodně bych chtěla udělat i pár samostatných článků (něco podobného tagům), ve kterým vám povím o svých oblíbených věcech mimo celý beauty svět. Hrozně ráda takové články čtu u ostatních, proto mě trochu překvapuje, že jsem ještě žádný takový o sobě nenapsala. 

.. a tak trochu všechno. 
Pár z vás pod zmíněným článkem komentovalo, že by na blogu rádi viděli také trochu life-style nebo dokonce 'style' článků a já pár takových rozhodně ráda udělám. Kosmetika je sice stále mou hlavní parketou a miluju psaní všech recenzí, ale je fajn se občas zaměřit na něco trochu jiného. Proto se Easy Sunday články promění ve směs článků o módě, jídle, blogovacích tipech, prostě o všem možném, co mě zrovna zaujalo nebo mě baví! 

HL + sociální sítě = VSL
Přiznejme si to, nejsem vůbec dobrá v celé téhle oblasti okolo Facebooku, Twitteru a ostatních sociálních sítí. Občas přidávám všude celý den, občas zapomenu na všechny sociální sítě třeba na tři dny. V tomhle ohledu se chci vážně zlepšit a sdílet s vámi své oblíbené novinky, skvělá místa, kde jsem byla apod. Tak mi držte palce a sledujte můj FacebookInstagramTwitter & Bloglovin


Tak a to je asi všechno, co se bude na HI LYCHEE dít v roce 2015. Moc se těším na všechno, co tenhle rok přinese a nemůžu se dočkat, až zase začnu normálně přispívat. A nebojte, stále zde najdete spoustu kosmetických článků a recenzí!

Mějte se krásně! Linda

11 komentářů

  1. Sounds like a really great plan for the year, can't wait to see what 2015 has to bring!
    Maddy, xo // UNSTITCHEDD

    OdpovědětVymazat
  2. to zní skvěle! těším se na všechny články :)

    OdpovědětVymazat
  3. ooo this definitely sounds like great goals! you can definitely do this :)

    OdpovědětVymazat
  4. I'm trying to put more structure into my blog this year as well. I've assigned different topics to differer days Mondays will be fashion, Tuesdays Beauty, Thursdays Books, etc and planning my monthly posts around these.

    best of luck with your blog x

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. It's great to plan specific posts and then plan the rest around these! Wish you luck with your 2015 plans :)

      Vymazat
  5. Sounds like you have some great things ahead for 2015! You can do it all and more, girlie :). Wishing you the best!

    OdpovědětVymazat
  6. I've just nominated you for the Liebster Award!! love love love your blog :)
    Details are on my blog here: http://jasminehardingmakeup.blogspot.co.uk/2015/01/the-liebster-award.html
    Jasmine xxxx

    OdpovědětVymazat
  7. Zní to suprově, Easy Sunday mě moc bavily i teď, tak se bude těšit ještě o to víc :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to mám radost a snad vše půjde podle plánů! :)

      Vymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig