Winter Additions To My Skincare Routine

I wanted to do a post specifically on my winter skincare routine but soon I found out it would be pretty much identical to my last morning/evening routine so instead of doing these posts again I've decided to show you three products I love using during those colder months when my skin is not feeling great (it usually get almost too dry & very sensitive).

Balm Balm Frankincense Light Facial Oil
I'm actually running pretty low on this one (any facial oil recommendations?) but it works wonders on my skin. I wrote a post on this one and the Deep Cleansing Balm here so you can check it out. It really helps when my skins is feeling dehydrated and doesn't feel greasy on the face.

La Roche-Posay Toleriane Ultra
One of my go-to products during these stressful & cold months. Whenever I feel tired  I slap this serum/moisturiser hybrid on an it instantly makes me feel relaxed and calm. It's great for sensitive skin as well and has no scent to it which I usually dislike but in this case it doesn't really bother me.

Lancome Tonique Confort 
This re-hydrating comforting toner is the newest addition into our (mine, my mom's and my sister's) bathroom shelf and it's pretty damn good. Toners usually tend to dry out your skin while this one does the very opposite. Looks like a gel and leaves your skin hydrated and soft. Pricey but worth it in my opinion!

Now it's your turn! What is your skincare saviour during winter time?
_________________________________
CZ
Chtěla jsem udělat samostatný článek o péči o pleť v zimě, ale nakonec mi došlo, že by byla vlastně stejná, jako ta poslední. Rozhodla jsem se tedy, že místo toho, abych dělala znovu stejný článek, Vám raději ukážu tři skincare produkty, na které nedám v zimě (kdy je má pleť neskutečně suchá a citlivá) dopustit. 

Balm Balm Frankincense Light Facial Oil
Tento facial oil už jsem téměř vypotřebovala (jestli máte tedy nějaké tipy na další, s radostí přijímám), ale musím uznat, že je vážně skvělý. Psala jsem na něj recenzi tady, tak se na ni můžete podívat! Vážně pomáhá, jakmile je Vaše pleť dehydratovaná a to bez toho, aby byl na obličeji cítit.

La Roche-Posay Toleriane Ultra
Další z mých tak trochu 'starších' objevů je tohle sérum/moisturiser, které je určeno předně na citlivou pleť. Pokud se cítím unavená, jsem ve stresu nebo cokoli podobného, stačí trocha tohoto produktu a hned se cítím líp. Nemá také žádnou parfemaci, což bude asi většině vyhovovat (já mám naopak ráda parfemované produkty, u tohohle mi to ale nijak nevadí).

Lancome Tonique Confort 
A jako poslední trochu dražší, ale rozhodně worth it produkt. Část produktů z péče o pleť máme s mamkou a ségrou dohromady a tahle hydratační zklidňující pleťová voda je jedním z nich (tím tak trochu přiznávám, že bych si ho sama nepořídila). Není to klasická pleťová voda ale spíše gel, který je na obličeji strašně příjemný a zanechá Vaši pleť hezky hydratovanou a jemnou.

No a teď Vy! Jací jsou Vaši zimní skincare zachránci?


2 komentáře

  1. The olej nutně potřebuju! :D a Tolariane je super, častokrát (hlavně když jsem se osypala :D) mi zachránil obličej...teď používám Avene Hydrance a je to snad nejlepší krém, co jsem kdy měla :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. určitě si ho pořiď! jsem z něj nadšená :) a Avene Hydrance jsem taky používala, bohužel mi ale moc nevyhovoval, tak ho dostala kamarádka :)

      Vymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig