Beauty Talk w/ Veronika

I'm always so excited to do new Beauty Talk, you can't imagine. And in this one I'm gonna show you beauty bag of one of my all time favourite lifestyle blogger Veronika. You can find her blog over at veronikad.com and you'll love her Week in Pictures posts I'm telling you. She's also doing #blogmas so don't forget to check it out! But let's take a look at some beauty bits she brought with her!


We started with her day-to-day makeup and she mentioned her newest favourite which is the Chanel Mat Lumiére Foundation. She actually bought a second one few days ago which shows how much she loves it. Sticking with the base she also recently got the MAC Loose Powder from the Rocky Horror Picture Show which is basically a setting and mattifying loose powder (I'm actually pretty curious about this one). Veronika usually keeps it simple for everyday look so the only thing she uses then is a MAC Dollymix blush which she actually got a few years ago before her prom & the bareMinerals Matte Bronzer. And of course for the brows the Benefit Brow Zings! In terms of skincare Veronika mentioned two (also favourites of mine) products - the Origins Drink Up - Intensive Mask which is great for post-travel skin issues and it came in handy after Veronika's trip to Amsterdam last month. The second skincare product is the Balm Balm Frankincense Deep Cleansing Balm which she uses once or twice a week to deep clean her skin. But off to my favourite part now - the lips. When she took the NARS Satin Lip Pencil in Hyde Park out of her makeup bag I was like 'Ok I need that'. It's such an unusual red and I can understand why Veronika likes this one so much. She also owns & likes two cult classics - MAC Riri Woo & Rimmel Kate Moss 107 which is an amazing wintery shade. And hand in hand with matte lips comes the Propolaid lipbalm which leads me to one of the thing Veronika focuses on quite a lot and that's organic makeup & skincare. You can find a lot of organic related stuff on her blog so don't forget to check it out!

There might be one more Beauty Talk post this month so keep your eyes open!

CZ
Ani si nedokážete představit, jak jsem vždycky nadšená z každého nového Beauty Talk článku. V tom dnešním Vám ukážu kosmetickou taštičku Veroniky, jedné z mých nejoblíbenějších lifestyle bloggerek vůbec. Pokud její blog veronikad.com neznáte, tak se rozhodně nezapomeňte podívat, protože její Week in Pictures články budete milovat! Ale zpět ke kosmetice.

Začaly jsme jejím denním líčením a hned na začátek mi ukázala jeden z jejích nedávných objevů (dobrá, možná ne úplně nedávných, dokonce si před pár dny koupila druhé balení - to ale ukazuje, jak moc spokojená s ním je) a to makeup Chanel Mat Lumiére. Další novinkou je pro ni MAC Loose Powder z kolekce Rocky Horror Picture Show, který je fixační a zároveň matující a dle Verči je skvělý. S běžným líčením to příliš nepřehání a dále používá většinu času tvářenku MAC v odstínu Dollymix, kterou si koupila již před pár lety před maturitním plesem a sypký bronzer bareMinerals Matte Bronzer. A samozřejmě nesmíme zapomenout na obočí, tedy na Benefit Brow Zings! Jakmile Verča vyndala svou oblíbenou péči o pleť, musela jsem se zasmát, jelikož to jsou také mé oblíbené produkty. Origins Drink Up - Intensive Mask je skvělá maska na dehydratovanou pleť a také takový malý zachránce po cestování (především letadlem). O Balm Balm Frankincense Deep Cleansing Balm jsem Vám tu již několikrát psala a Verča ho používá cca jednou až dvakrát týdně na hloubkové čistění pleti. Teď ale k mé nejoblíbenější části - rty. Když jsem ji uviděla vyndavat tuhle krásnou NARS Satin Lip Pencil v odstínu Hyde Park, bylo jasno 'tuhle musím mít'. Je to nádherně zvláštní červená a naprosto chápu, proč ji má Verča tak ráda. Pak také přinesla dvě kultovní rtěnky a to MAC Riri Woo a Rimmel Kate Moss 107, která je pro mě pravou zimní rtěnkou. V návaznosti na matné rtěnky je ale důležité rty hydratovat a pro tu potřebu poslední dobou používá balzám Propolaid a tím se také dostáváme k jedné zásadní věci. Verča žije zdravým životním stylem, který mě hrozně baví sledovat a snaží se také kontrolovat v oblasti kosmetiky a péče o pleť. Na jejím blogu najdete spoustu tipů na organickou kosmetiku, tak se rozhodně podívejte!

Tento měsíc Vás čeká ještě jeden Beauty Talk, tak mějte oči otevřené!



14 komentářů

  1. Bože, proč je angličtina jako první? Jsme snad v České republice, kde se mluví česky, ne anglicky, tudíž má být angličtina první. Nemáš 1000000000 čtenářů ze zahraničí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. at si každý vede blog jak chce ne? :)

      Vymazat
    2. Linda má víc čtenářů z ciziny než z čr a podle mě není pro nikoho takový problém zascrolovat na stránce trochu níž ;))

      Vymazat
    3. ..., tudíž má být angličtina první. ?

      Vymazat
    4. Myslím, že je to můj blog a můžu si ho tak vést jak chci :) Angličtinu mám ráda a od většiny lidí mám na anglický text pozitivní reakce. Angličtinu dávám jako první proto, že pokud článek otevře cizinec, tak vidí jazyk, kterému rozumí, kdežto kdyby rovnou viděl češtinu, tak už se na stránky nevrátí. Blog je tak prostě přístupnější. Upřímně v tom nevidím žádný problém :)

      Vymazat
  2. Nars Hyde Park je moje oblíbená červená! :)

    OdpovědětVymazat
  3. skvělý článek!!! sakryš veruš taky napiš něco na svůj blog kterou kosmetiku dekorativní ráda používáš a o svých rtěnkách! článek je úžasný!

    OdpovědětVymazat
  4. tohle je výborný koncept článků a moc ráda se dozvídám o nových produktech, takže palec nahoru! :))

    OdpovědětVymazat
  5. Super článek! Nutně potřebuju nějakou novou rťenku, hehe! :D

    OdpovědětVymazat
  6. Jůůů, to je tak, když se spojí moje nejoblíbenější lifestylová blogerka s nejoblíbenější beauty blogerkou:) Moc jste mě potěšily, holky:)
    Origins se chystá už delší dobu vyzkoušet, tak možná napíšu na poslední chvíli Ježíškovi:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ty jsi tak strašně hodná! :)
      určitě napiš, zrovna tahle stojí za to!

      Vymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig