FOTD: FIRST IMPRESSIONS

I'm back! It feels so good to be home I'm telling you but I'm still jet laged and not able to do anything and I'm also not feeling that great (oh yes the weather). But that couldn't stop me from finally do some blog stuff and I can't wait to bring all of my ideas to live. Many things are going to happen here on HL so keep your eyes open! Today I want to share with you my 'welcome back' look featuring two newest additions into my collection.

Hourglass Ambient Lighting Blush in Mood Exposure - I still can't belive it's finally mine. I've been dreaming about this beautie for ever and thanks to my uncle I finally got it. You're probably asking - is it worth the hype? Yes if you like glowy looking skin. It's kinda a hybrid between a blush and highlighter and I actually can't get enough of it. Would you like to see an in-depth review?

NARS Audacious Lipstick in Dominique - Yep another NARS product, I'm obsessed ok. Not gonna talk about it that much because I already got a full review coming your way next week but let me tell you something. I've never experienced a lipstick like this - full coverage (and I really mean this), amazing colors (this one is an amazing lilac), creamy on the lips with a perfect staying power. You need it. 

All the products used are listed below the picture. Hope you have an amazing weekend!

products used: YSL Youth Liberator Serum Foundation, Maybelline Fit Me Concealer, MAC Eyeshadows in Charcoal Brown & Vex, Clinique High Impact Mascara, NARS Brow Perfector in Kalamata, Hourglass Ambient Lighting Blush in Mood Exposure and NARS Audacious Lipstick in Dominique



CZ
Jsem zpátky! Je super být zase doma, jen mě stále ničí jet lag (takže pořád akorát ležím a nic nedělám) a není mi úplně dobře, ta změna počasí nebyla zrovna příjemná haha. I přesto jsem se už vrhla na nové články a mám z toho hroznou radost. Nemůžu se dočkat, až všechny své nápady přivedu k životu. Bude se tu dít hodně změn, tak mějte oči otevřené a těšte se! Dneska Vám ukážu svůj 'welcome back' look, ve kterém jsou použila dvě novinky, které nedávno přibyly do mé kolekce. 

Hourglass Ambient Lighting Blush in Mood Exposure - Pořád nemůžu uvěřit tomu, že ji konečně mám! Snila jsem o ní od té doby, co vyšly na povrch první fotky těchto tvářenek a teď je konečně doma. Je to hybrid mezi tvářenkou a rozjasňovačem (aspoň dle mého názoru) a pokud máte rádi rozjasněnou pleť, tohle je něco pro Vás. Měli byste zájem o samostatnou recenzi?

NARS Audacious Lipstick in Dominique - Další produkt od NARS, jsem závislá, já vím. Nebudu o ní psát moc, protože už mám na příští týden připravenou recenzi, ale jedno Vám říct můžu. Nikdy jsem nevyzkoušela takovouhle rtěnku - šílená pigmentace (myšleno v dobrém a vážně), krémová konzistence, krásné barvy a skvělá výdrž. Potřebujete je (a já taky, všechny).

Všechny ostatní produkty jsou vypsané pod fotkou. Doufám, že máte všichni krásný víkend!



2 komentáře

  1. Strašně ti to sluší! Udělej nějaký tutorial, jak si maluješ oči, je to úplně boží!!!

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig