SKINCARE ON THE GO

We've been traveling around Southeast Asia for almost five weeks now. That means sleeping at different places every two or three days, sweating a lot (and I mean A LOT, I've been sweating like nobody's business to be specific) and being lazy about my skincare routine. It's kinda hard to stick to your routine when you stay in the middle of the jungle or at not-really-clean guesthouse. The first week wasn't ideal but my skin got used to it after few weeks thanks god. Today I'm gona share with you some of the products I use in here (skincare etc. related).

Let's start with a must have when you're traveling. The Body Shop Strawberry Anti-Bacterial Gel is perfect if you eat out, travel a lot and that kind of jazz. It cleanses but it also smells really good! Sticking to the hand theme, L'Ooccitane Hand Cream for dry skin is by far my favourite hand cream (and I also use it on my feet). And the packaging is quite small which means it's good for traveling. One thing that's not that good for traveling is the Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion. As I got the biggest version of it, it really isn't the most convenient thing to carry around, but I love it so much! It helps whenever my skin is really dehydrated (which usually happens after longer flights). This is a life-changer if you have dry skin! The Caudalíe Beauty Elixir wasn't my favourite at all. That changed when I met Katie who loves it. She really got me hooked on it haha! It's great in hot weather as well because it's cooling and refreshes your skin. Great stuff. Last but not least (which is not true actually but my Neutrogena Cream Wash is not pictured because I carry it around in not-nice-looking jar but I have to have it anywhere I go) is the Origins Super Spot Remover. That's the only thing I brought in case there's a real problem with my skin. You just apply it onto the blemish and it creates kind of a layer on top of it so no dirt gets in (but it also helps the blemish to go away quicker).You need.


which products are your go-to when you're traveling? 
________________________________________________
CZ
Cestujeme po jihovýchodní Asii už téměř tři týdny. To znamená spaní na jiných místech cca každé dva až tři dny, pocení se (a to HODNĚ) a také nestarání se o svou pleť. Tedy téměř. Ono to vlastně ani není úplně jednoduché, když párkrát spíte skoro v džungli a pak zase v ne až tak čistém hostelu. První týden nebyl úplně ideální, ale po pár dnech si pleť, díky bohu, zvykla. Tak Vám dneska ukážu pár skincare produktů, které jsem si tu oblíbila.

Začněme s tak trochu must-have produktem, pokud cestujete. The Body Shop Strawberry Anti-Bacterial Gel je perfektní, pokud trávíte hodně času v hromadné dopravě, nebo se stravujete venku. Čistí a navíc krásné voní, co víc si přát. A ještě chvíli zůstaneme u rukou. L'Ooccitane Hand Cream pro suchou kůži je asi můj neoblíbenější krém na ruce. Je hutný, ale vstřebává se rychle a je skvělý také na suché paty (hmm, žabky, město, spousta sluníčka). A je v příjemně malém balení, takže ideální na cesty. Věc, která ale tak ideální na cesty není, je Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion. Jelikož mám tu největší verzi, tak to vážně není ta nepraktičtější věc na časté přesuny. Je to ale ten nejlepší (ultra)hydratační krém, který jsem kdy zkusila. A jelikož mám se suchou pletí problémy (a to zvlášť při létání a časté změně prostředí), je to jasná volba. Příště si jen asi pořídím nějaký menší haha. Abych se přizanala, nikdy jsem nebyla moc fanynka Caudalíe Beauty Elixiru. To se ale změnilo, když jsem poznala Katie, která ho zbožňuje - no a teď ho zbožňuju i já. Je skvělý v tom vedru tady, protože ochladí a osvěží pleť. No a jako poslední (což vlastně není pravda, ale můj nejoblíbenější Neutrogena Cream Wash není na obrázku, jelikož ho s sebou vezu v nehezky vypadajícím balení, nicméně ho musím mít s sebou vždycky) je tu se mnou Origins Super Spot Remover. Je to jediný produkt na pupínky a jiné hrůzy, který jsem si s sebou vzala. Vytvoří na pleti vrstvu, díky níž se žádná špína nedostane dovnitř (což se teď v Jakartě dost hodí) a zároveň pomáhá rychlejšímu léčení samotného problému. Tohle potřebujete!

a jaké jsou vaše go-to produkty, když cestujete?


2 komentáře

  1. vůbec si to nedokážu představit, že bych neměla možnost si každé ráno obličej umýt čistícím gelem - nemůžu bez toho fungovat :D tenhle dezinfekční gel mám zrovna v kabelce :)) hooodně mě zaujal ten produkt od Origins - to musí být zázrak ne? :)

    OdpovědětVymazat
  2. krém od loccitane mám taky a je báječný, ze stejné řady mám i kondicionér na vlasy a moje vlasy jsou jak v nebi /mám je extra suché a porezní ://

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig