Essie All Year Long

I'm loyal to Essie. In terms of nail polish of course (but I'm also loyal to Essiebutton of course haha). There's on color for every season for me and yes I usually go for 'nudish', cool-toned kind of colors. So today I'm gonna show you some of my all time favourite Essie nail polishes.


Starting with spring time, here comes the newbie in my collection. It's called Lilacism and it's a cool-toned pastel purple. I fell in love with pastels recently and this one is perfect. It's opaque in one layer but if you want really vibrant color then go for two layers. My summer time color is kinda funny because it's grey. Yes Who is the Boss is a blue-toned grey which is my 24/7 go-to color. But I really love it in the summer time I don't even know why. It matches all of my clothes (because my wardrobe contains only black, white, grey and dark blue) and I just love it. Moving on to the Autumn - School Of Hard Rocks is my pick. The color is so unique in my opinion - it has a hint of blue, green combined with grey and it looks really nice on nails because it's dark but not too much. Which is not the case with my last color - Damsel in a Dress. My favourite winter color has to be dark. This one is a dark purple with nice sheen to it (the rest is all matte). It looks kinda festive but it's also really feminine. Oh and it's also my favourite color for night time! 

and what is yours favourite Essie color? or do you have any other favourite nail polish brand?
__________________________________
CZ
Dalo by se říci, že jsem věrná Essie. Samozřejmě tím myslím značce laků na nehty (i když Essiebutton jsem vlastně taky věrná haha). Pro každé roční období mám jinou oblíbenou barvu a dá se říci, že si vystačím s těmi čtyřmi, které Vám dnes ukážu. A ano, mé nejoblíbenější jsou 'tak nějak nude', cool-toned barvy. 

Začneme s jarem a s ním taky přišel můj nejnovější kousek. Lilacism je pastelově fialová se studeným podtónem a jelikož jsem si pastelové barvy poslední dobou oblíbila, tenhle jsem nemohla v obchodě nechat. Neprosvítá po jedné vrstvě a pokud chcete vážně výraznou barvu, dvě vrstvy bohatě stačí. Krásná jarní barva. Zato ta letní by nemohla být už méně letní. Who is the Boss je moje 24/7 barva, světle šedá s modrým podtónem. Ani nevím proč, ale nejvíc miluju ho nosit v létě (možná taky proto, že ladí ke všemu mému oblečení - i když to není tak těžké, když má skříň obsahuje pouze barvy: černá, bílá, šedá a tmavě modrá). Přesouváme se k podzimu a tam je můj favorit jasný - School Of Hard Rocks. Tahle barva je dle mého strašně neobvyklá - je v ní trocha zelené a modré zkombinovaná s šedou. Na nehtech vypadá krásné, jelikož je tmavý, ale ne úplně, tudíž nepůsobí nijak násilně. To se nedá říct o mé oblíbené zimní barvě. Damsel in a Dress je tmavě fialový lak s jemným odleskem (zbytek je matný). Mám ho ráda, jelikož vypadá slavnostně a zároveň žensky. A taky je to má nejoblíbenější barva na večer!

jaké jsou Vaše oblíbené barvy Essie? nebo máte jinou oblíbenou značku laků na nehty?


1 komentář

  1. Essie mám také moc ráda, dřív jsem si říkala, že si jiné laky ani pořizovat nebudu, ale samozřejmě to nejde :) mám jich doma asi okolo desítky, no spíš víc... nejoblíbenější odstín je Brooch The Subject (ta nejkrásnější nuda) a Aruba Blue <3

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig