Burberry Sheer Eyeshadow in Taupe Brown


Today I want to talk about one of the newest additions into my collection which was actually a gift from my bf. I've been interested in trying the Burberry makeup for quite a while now and their eyeshadows were a choice n.1 (and it's mainly because of Tamira from lipstickwithsomesunshine). As the price is high for a single eyeshadow (but you really get a lot of product & you also need a tiiiiiny bit) I wanted to go for an everyday shade. And as you know I love my taupes so I went for a shade n.7 Taupe Brown


It has a matte formula which I love and let me tell you something - this is the best matte formula I've ever ever ever tried. They're so soft and creamy and they're absolutely fool-proof in terms of blending. This one in particular is a perfect crease colour which can be also used all over the lid or for more dramatic smokey eye as they layer really nicely without looking uneven or messy. Another great thing is that it actually stayed on for about seven hours (with no primer on) without creasing and it looked all the same! I'm seriously impressed and you really get what you pay for. (And I want Trench even more now!)

have you ever tried anything from Burberry? 





CZ
Dneska bych chtěla mluvit o jedné z novinek, které jsem Vám ukazovala v posledním haulu. Burberry beauty jsem chtěla zkusit už nějakou tu dobu a (zvlášť díky Tamiře z lipstickwithsomesunshine) byly stíny má první volba. Jelikož to není ta nejlevnější záležitost (i když rozhodně dostanete dost produktu a na každodenní líčení potřebujete opravdu trošičku), chtěla jsem si vybrat odstín, který bych vážně unosila. No a tak padla volba na takový 'můj klasický' odstíny - n.7 Taupe Brown.

Jedná se o matné stíny a musím uznat, že jsou to ty nejlepší matné stíny, jaké jsem kdy vyzkoušela. Jsou krásně krémové a jemné a roztírají se bez jakýchkoli problémů, dá se říct, že i absolutní začátečník s nimi nebude mít sebemenší problém. Tento odstín je perfektní ať už jako crease colour, pro jemnou aplikaci přes celé víčko nebo i pro výraznější kouřové líčení (dají se bez problémů vrstvit aniž by vypadaly nerovnoměrně či 'messy'). Další skvělou věcí je, že zůstaly ve stejném stavu na nějakých cca sedm hodin (bez použití primeru) a vypadaly stále stejně! Jsem vážně mile překvapena a myslím si, že dostanete to, za co si zaplatíte. (A teď chci odstín Trench ještě víc!)

zkusili jste někdy něco z řady Burberry beauty?

6 komentářů

  1. Hmm... To zní lákavě. Kde jsi ho kupovala? Z.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přes ofiko stránky Burberry, když klikneš na 'taupe brown' je tam odkaz :) mají zdarma poštovné, balíček byl doma za čtyři dny a to balení! <3

      Vymazat
  2. This shade looks so beautiful, just the packaging... <3
    - Grace

    http://voguebeach.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadají krásně, tak už mám vybraný dárek mamce k Vánocům:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. v tom tě můžu jedině podpořit, mají spoustu krásných odstínů!))

      Vymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig