New to NARS: Nails

As I've already mentioned, NARS re-formulated their nail polish range. But before I jump into talking about these I want to thank NARS again for sending me a 'thank you' letter (and two nail polishes yay) all the way from NYC. It means a world to me and if you're still asking why I love NARS to the moon and back - this is one of the reasons why. Their customers service is amazing and they really care about their beloved #NARSissists. But let's move on to the new nail polish range.

There are 41 new shades in total plus a base & top coat (these are also new to NARS). The variety of shades is amazing (see here) - neutrals, pastels, bright 'in your face' colors, dark colors, something for everyone I guess. I tried five of them and the thing I'm most impressed by is the longevity. The picture below was taken after five days of wearing and as you can see they look pretty good considering that. The formula is somewhere between creamy and 'watery' which I personally like and they're opaque in one layer (except the light pink shade - that's the only one that has two layers in the picture below & no base or top coat used). Another thing I like is the brush which is nicely wide (and this makes the application really easy). The ones I've tried weren't streaky or bubbly at all. My personal favourites are Bad Influence (a taupe-y brown) and Torro del Oro (cherry red). 

what are you current nail favourites?

(L-R) Fearless (bright pink), Bad Influence (taupe brown), Torro del Oro (cherry red), Trouville (light/cotton candy pink), Amarapura (metallic silver)
CZ
Jak jsem již zmínila, NARS předělal svou řadu laků na nehty. Než se ale dostanu k samotnému povídání o ní, chtěla bych ještě jednou poděkovat NARSu za jejich krásný 'thank you' dopis (a dva laky yay), který přišel až z NYC. Udělalo mi to vážně obrovskou radost a pokud Vás stále zajímá, proč mám tolik ráda NARS, tohle je jeden z důvodů. Jejich customers service je neskutečný! Ale teď už se pojďme podívat na samotné nové laky. 

V nové řadě najdete celkem 41 odstínů plus top a base coat, které jsou pro NARS také úplnou novinkou. Výběr barev je opravdu velký a asi každý si najde něco pro sebe (pro představu se můžete podívat tady) - pastelové barvy, neutrální barvy, opravdu výrazné 'in your face' barvy atd. Já jich zkusila pět a zatím nejvíce nadšená jsem z výdrže. Fotka nahoře je focena pět dní od aplikace laku bez base a top coatu a myslím si, že na to vypadá skvěle (důležité je také říci, že na mých nehtech běžně lak vydrží v průměru tak dva dny). Konzistence laku je přesně něco mezi krémovou a 'vodovou' a pigmentace je skvělá - u většiny stačí pouze jedna vrstva i když já raději stejně preferuji vrstvy dvě (na fotce jsou všechny laky pouze v jedné vrstvě až na Trouville - světle růžový odstín). Jednou ze změn je také štěteček, který je nyní širší a aplikace je díky tomu jednodušší. S žádným z pěti odstínů, které jsem vyzkoušela, jsem neměla sebemenší problém při aplikaci (netvořily se proužky ani bublinky). Moji favorité jsou zatím Bad Influence (taupe brown) a Torro del Oro (cherry red). Laky budou v prodeji v Sephoře během září společně s novými Audacious rtěnkami, kterých se nemůžu dočkat!

jací jsou Vaši aktuální nehtoví oblíbenci?

Žádné komentáře

Okomentovat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig