Cream Blush? Yes Please!


In the summer time it's all about cream products for me. Especially in terms of blush. They tend to last longer, look more natural and give that nice glow. And I'm gonna show you some of my all time favourites!

Topshop Afternoon Tea
Ok this has to be my favourite blush of all time. It has the most amazing pink color which gives your cheeks amazing glow and natural color. Also the formula is great - it's cream to powder so it's not gonna be that 'oily-looking'. GO AND GET IT. NOW!

Bobbi Brown Pot Rouge in Raspberry
This one on the other hand is what I imagine if I think of cream blushes. It can be used on cheeks and on the lips so it has to be a little more wet. You can feel it on your cheeks for quite a long time but the staying power comes hand in hand with this. It literally stays on all day. And the color range is amazing. This one looks quite darker and scary in the pics but I'm telling you, it's the perfect night time blush.

Rimmel Stay Blushed! in Sunkissed Cherry
Last but not least I want to show you this Rimmel blush. It's quite different from the ones I've shown you - the packaging is a tube so you have to be really careful as you only need a little bit. It has a mousse-y consistency which I've never seen before and I love it! Also the color range looks quite nice - I went for this reddish/peachy toned one but there are more I want to try out. (And if you're interested - I got mine from Asos.)

any tips for a great cream blush?
________________________________
CZ
V létě nejraději používám krémové produkty, a to především tvářenky. Mají tendenci vydržet déle (u některých klidně i celý den), vypadají přirozeněji a také dodají tvářím ten 'dobrý' lesk. Dneska Vám ukážu tři mé nejoblíbenější, ale tipy na další jsou samozřejmě vítány!

Topshop Afternoon Tea
Má neoblíbenější tvářenka vůbec. Má tu nejhezčí růžovou barvu, která dodá tvářím přesně to co potřebují. Také konzistence je skvělá, je to cream to powder, takže na tvářích nelepí, ale pořád má všechny ty pozitivní znaky krémové tvářenky. Nevím, co to v téhle tvářence je, ale jděte si ji všichni koupit. HNED!

Bobbi Brown Pot Rouge v odstínu Raspberry
Tohle je naopak klasická krémová tvářenka. Dá se použít jak na tváře, tak na rty, tudíž musí být trochu víc 'tekutější'. Na tvářích ji tedy cítíte déle, ale ruku v ruce s tímto jde také výdrž téhle tvářenky. Vydrží opravdu dlouho, řekla bych dokonce, že klidně i celý den. Také škála barev je skvělá a i když například tato vypadá na fotkách o dost tmavší a strašidelnější, na tvářích je krásně přirozená a je to perfektní tvářenka na večer.

Rimmel Stay Blushed! v odstínu Sunkissed Cherry
Jako poslední tu mám něco trochu jiného. Tahle Rimmel tvářenka je odlišná už jen svým balením - kvůli tomu, že je to tuba, musíte být vážně opatrní. Potřebujete totiž úplně maličko produktu na obě tváře. Také má pěnovou konzistenci, se jakou jsem se nikdy předtím nesetkala a musím říct, že jsem si ji zamilovala. Na tvářích se krásně roztírá a vypadá hezky přirozeně. Já si ze škály barev vybrala tuhle meruňkovo/červenou a jsem s ní víc než spokojená. (A pokud by to někoho zajímalo, já ji koupila na Asosu, v českých drogériích je, myslím, zatím nemají.

a jaká je Vaše oblíbená krémová tvářenka?


(L-R) Rimmel, Bobbi Brown, Topshop

2 komentáře

  1. Ahoj, mohu se zeptat kolik stála ta Bobbi Brown tvářenka. Děkuji :)

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig