Favourite Brushes (Summer Edition)


My favourites in terms of brushes tend to change quite often. I have different preference in the summer time and different preference in the winter time. Today I'm gonna show you some of my favourite brushes I'm using in the summer time.


FACE
First things first. Bronzer. Now you're probably like what? No brush for foundation? Yep that's it. Ever since I started using the NARS Tinted Mouisturiser (which even their makeup artists apply with their fingers) I started using my fingers. I gives me a better finish or I don't know, I just like it more. So no foundation brush in the summer time. Coming back to the bronzing part I love the Real Techniques Duo Fiber Face Brush. It picks up the perfect amount of product and blends everything out nicely. When talking about blush I got three favourites - NARS Yachiyo Brush for highly pigmented blushes (you never go wrong with this one), Real Techniques Blush Brush for classic powder blushes and Real Techniques Stippling Brush for cream blushes. Oh myy this one is soooo good if you want the most natural finish ever! Last one of my face brushes is the Real Techniques Setting Brush which is amazing for setting concealer or for applying highligher. As you can see I prefer Real Techniques brushes because I thing they're amazing quality for the price!

EYES
Starting with the Zoeva 227 Soft Definer (yep a MAC 217 dupe) and the Zoeva 230 Pencil. Zoeva is another brand which sells amazing brushes for a good price so if you haven't already then go and check out their site. For applying eyeshadow all over the lid I use the Sephora All Over Shadow Brush which was actually one of the first brushes I bought. In the summer time I prefer using gel liner just because it stays on for a longer time. For that I use my Inglot 23T Brush which is amazing for a nice cat eye. Last but not least - an eyebrow spoolie. Do I need to say anything else about this? I don't think so. 

so those are my favourite summer time brushes. which one is our favourite?
__________________________________
CZ
Moji oblíbenci v oblasti štětců se mění vcelku často. Mám jiné preference jak v zimě, tak v létě a dnes Vám právě ty své letní oblíbence ukážu. (Ještě než začnu tak mám malý update. Dnes jsem byla v Rossmannu a narazila jsem na Rimmel Stay Blushed tvářenky, o kterých jsem Vám psala v minulém článku. Prodávají se za cenu okolo 130 korun a mají všechny odstíny, tak se na ně skočte podívat!)

OBLIČEJ
Jako první - bronzer. Teď si asi říkáte, že jsem se úplně zbláznila a vynechala štětec na mekeup. Nic takového, jen od té doby, co jsem si koupila NARS Tinted Mouisturiser (kdy mi ho i jejich makeup artistka nanášela prsty), jsem štětce vyměnila za své prsty. A s výsledkem jsem nadmíru spokojená, takže ne, žádné štětce na makeup v létě. Pokud se tedy konečně dostáváme k tomu bronzeru, na ten miluju  Real Techniques Duo Fiber Face Brush. Díky tomu dostanete na obličej přesně tolik produktu, kolik potřebujete a nemusíte se strachovat, že by něco nešlo 'rozetřít'. Na tvářenku mám tři oblíbence (klasická já, tvářenková královna). Jako první NARS Yachiyo Brush na hodně pigmentované tvářenky (s ním to všechny vždycky dopadne dobře), Real Techniques Blush Brush na klasické pudrové tvářenky a Real Techniques Stippling Brush na krémové tvářenky. Ten si pořiďte, pokud chcete docílit toho co nejpřirozenějšího vzhledu. Jako poslední tu mám Real Techniques Setting Brush - ten je perfektní pro zapudrování korektoru i jeho nanášení a roztírání. Můžete ho ale použít i na rozjasňovač. Asi jste si všimli, že mám tak trochu slabost pro Real Techniques. Dle mého názoru jsou to skvělé štětce za skvělou cenu, tak se na ně určitě koukněte. 

OČI
Začneme s mými dvěma nejoblíbenějšími vůbec a to jsou Zoeva 227 Soft Definer Zoeva 230 Pencil (stejně tak jako u RT, i Zoeva vyrábí skvělé štětce za nízké ceny). Na nanášení stínu na celé víčko nejraději používám Sephora All Over Shadow Brush a to je taky jeden z mých prvních štětců vůbec. Jelikož v létě nejraději používám gelové linky, mým hlavnim pomocnikem se stal Inglot 23T, který je skvělý jak pro jemnou linku, tak pro dramatické cat eye. No a pak klasická eyebrow spoolie, k tomu asi nemusím nic dodávat.

no a jaké jsou vaše oblíbené štětce?


Žádné komentáře

Okomentovat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig