FOTD - Matte Eyes

Today I went shopping with my mum and I thought I would show you my face of the day featuring my favourite products at the moment. I'm kinda obsessed with matte eyeshadows so my favourite combo right now is the Bobbi Brown Long Wear Cream Shadow in Slate with the NARS Duo in Brumes (the left-side color). It's one of the most amazing combinations I came up with haha. Finished it up with Clinique High Impact mascara and NARS Brow Gel (Kinshasa) for my brows as usual.  As a base I used NARS Tinted Moisturiser (no concealer because why not). For a blush I chose the Topshop Cream Blush in Afternoon Tea and that's it. Nothing on my lips 'cause I wanted to try the Bourjois Rouge Edition Velvet (and I finally got it yay!).

if you're interested in things I got today, just let me know! and have an amazing weekend!
______________________________________________
CZ
Dneska jsme byly s mamkou nakupovat a tak jsme si řekla, proč bych Vám rovnou neukázala svůj 'face of the day' a taky pár produktů, které v tuhle chvíli miluju. Poslední dobou jsem si zamilovala matné stíny a mé nejoblíbenější kombo je teď Bobbi Brown Long Wear Cream Shadow v odstínu Slate společně s NARS duem v odstínu Brumes (ten levý matný stíny). Dohromady tvoří krásné studené líčení! Oči jsem zakončila Clinique High Impact řasenkou, kterou si nemůžu vynachválit a na obočí jsem použila klasicky NARS Brow Gel v odstínu Kinshasa. Na sjednocení tónu pleti to vyhrál NARS Tinted Moisturiser (bez korektoru, protože proč ne) a jako tvářenku jsem použila svou oblíbenou z Topshopu v odstínu Afternoon Tea. Na rty nic, protože jsem chtěla konečně vyzkoušet Bourjois Rouge Edition Velvet (a taky jsem si konečně jednu pořídila, hurá). 

pokud Vás zajímá, co jsem si koupila, stačí říct! a mějte všichni krásný zbytek víkendu!


3 komentáře

  1. jasně, že jsem chceme vidět co sis pořídila! :) zvlášť zvědavá jsem v jakém odstínu sis pořídila tu rouge edition velvet..

    OdpovědětVymazat
  2. NARS Tinted Moisturiser, musím vyzkoušet! Opravdu jsem zvědavá na odstín rouge edition, tipuju nude-ist či Personne ne rouge ))

    OdpovědětVymazat

  3. I love trying new makeup techniques and looks but often don't have much time to do so - maybe I need to look into getting some communication assignment help to figure out how to best manage my schedule and finally have more time to experiment with my makeup collection!

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig