Bourjois: Rouge Edition Velvet

I'm a newbie in the world of liquid lipstick, I'm not gonna lie. But I think it's gonna be really hard to beat this one.The Bourjois Rouge Edition Velvets are really worth the hype!

 When I read the review on this on Viviannadoesmakeup I knew I have to go bold and when I saw this color, oh yes, I knew I have to have it. It's called Pink Pong (thumbs up for great names!) and it is bright. I mean BRIGHT. But let's talk about the formula first. When I wear bright colors I want the lip product to be matte. This one goes on really creamy and smoothly but after a few minutes it dries out into velvety matte finish which is just gorgeous. You can also layer this one as much as you want to (it's not really needed to be honest, it goes on opaque with one swipe) and it's still looking great. And now the best thing. It stays on all day! Literally all day. I tried to eat in it, drink in it, working out in it (crazy I know) but it was still there. Everything. If you're afraid to be left just with the crazy looking outline, don't be. I don't know how well they perform in the more nude color range but I'm gonna try it soon and I'll update you. But for now I really recommend trying these out!


which shade would you pick?
(oh and I'm sorry for the crappy 'wearing it' photo, it took me entire lifetime to capture the real color)
____________________________________________________
CZ
Nebudu lhát, nejsem žádný expert na 'tekuté' rtěnky. I přesto si ale myslím, že bude hodně těžké porazit tuhle. Bourjois Rouge Edition Velvets vážně stojí za to!

Poprvé jsem je viděla v recenzi u Viviannadoesmakeup a hned jsem věděla, že si musím vybrat nějakou výraznou barvu. No a pak jsem si i v obchodě zkusila Pink Pong a bylo jasno. Pokud hledáte vážně výraznou růžovou, tak sáhněte po téhle (pokud Vám tedy nevadí pohoršené pohledy většiny obyvatel České republiky, ano, tak jsem dopadla v první den zkoušení téhle krásné barvy). Když nosím takhle výrazné barvy, chci aby byly matné a vydržely co nejdéle a nemusela jsem se bát, že je budu mít všude (jako to mám třeba s Mischief z Topshopu). Tahle se krásně jednoduše nanáší, konzistence je krémová a díky menšímu aplikátoru není problém s precizním nanesením. Po pár minutách zaschne matně, skoro až pudrově a vydrží věky. Vážně. Jedla jsem s ní, pila jsem s ní, cvičila jsem s ní. A nezůstala jen ta divná linka okolo okrajů. Prostě tam byla celá, jako bych ji zrovna nanesla. Nevím, jak je to s výdrží u víc nude odstínů, ale chci nějaký brzo vyzkoušet, tak Vám dám vědět. V tuhle chvíli je ale můžu výraznější odstíny s čistým svědomím doporučit.

jakou barvu byste si vybrali Vy?
(a omlouvám se za tu mizernou fotku, kde mám rtěnku na sobě. dalo mi to vážně zabrat, než jsem konečně zachytila tu pravou barvu)


13 komentářů

  1. kolik stála prosimte?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. normálně stojí cca 320 Kč, já kupovala s 20% slevou))

      Vymazat
  2. ahoj, jak moc vysušuje? docela o ní přemýšlím.
    díky, K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. právě, že vůbec! nemůžu říct, že je hydratační, ale určitě rty nevysušuje a není na nich nepříjemná))

      Vymazat
    2. to je super, přesně tohle jsem chtěla slyšet) zítra pro ni jdu! K.

      Vymazat
  3. Já používám tyhle "rtěnky" od Sephory a jsou skvělý, stojí tak nějak podobně a mají super odstíny. Měla jsem ji i na maturiťáku, kdy jsem ji nanesla ve 4 odpoledne. Přetírala jsem jí po půlnočním před odchodem na afterparty a ráno se s ní probudila, pořád vypadala dobře narozdíl od zbytku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tu mám taky, rudou v odstínu Always Red, ale pořád jsem víc nadšená z téhle :)

      Vymazat
  4. jááá si tady těhletěch chci nakoupit kupy, miluju ty jejich odstíny zatím mám vyzkoušeno v dauglesu asi tři odstíny, ale vím, že si vemu tu světlejší růžovou červenooranžovou :) a pak na netu objednám nude a vínovou :) nejlepší věc na rty, kterou jsem kdy vyzkoušela :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já tuhle používám od Lime Crime a je skvělá a na tuhle jsem zrovna včera někde narazila a hrozně mě láká, takže děkuju za recenzi :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. určitě se na ně koukni! jsou strašně super a občas se dají sehnat i ve fajn akcích :) není zač!

      Vymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig