Fantastic Five: March



I am a huuuge fan of monthly favourites. To be honest these are my favourite posts to read or videos to watch. It's because I got so much inspiration from these posts I guess. So I've decided to start my own monthly favourites but due to the fact that my collection is not the biggest I'm gonna show you only five most loved products each month. One for skincare, three for makeup and one nail related or just a random bit. 

There was a theme behind this month. I've been working a lot - usually about 12 hours a day - so I had to adapt my makeup process and make it quicker. The thing I've been loving skincare related is the Neutrogena Visibly Clear Pink Grapefruit Cream Wash. This one is really good when you want to take off your makeup, cleanse and do not leave your skin dry. I actually bought a backup today because I'm almost out of it - and this means something right? Let's move on to makeup. First one of my favourites is a MAC eyeshadow in Sketch. I've been into smokey eyes lately and this one is perfect for it. You can just lightly swipe this plum-ish/black-ish color onto your outer corner and bam! you're done. Another 'life-saver' this month was my NARS Brow Gel in Kinshasa and MAN it's sooooo gooood! I got it about 5 months ago but somehow I forgot about it, but now I'm in love. It makes your brows look darker, fuller and sets them for a good ten hours. If you want to try an amazing brow gel which is actually pigmented then go for this one - you won't regret. The last makeup product I've been using almost every day is the Maybelline Colorama Blush in 501. For my pale complexion it acts almost like a contouring blush. It gives a color but also brings your cheekbones up, what else to ask for. And finally this month's nail product award is going to Essie Fill the Gap nail treatment base. Let's be honest, my nail aren't the strongest and they're chipped as hell. This treatment makes them stronger and it also makes nail polishes last longer. Perfect little thing.

So these were my March favourites and now I'm going back to my classic 'not that quick' regime and I'm gonna enjoy it! 

and what was yours most beloved thing this month?
PS: stay tuned for Friday because I got something really exciting for you!



CZ
Miluju monthly favourites články a videa! Jsou pro mě asi největší inspirací, protože se v nich často objevují nové (a skvělé) produkty, které stojí za to vyzkoušet. Rozhodla jsem se tedy, že si vytvořím takové své malé oblíbence taky. Protože moje kolekce není největší, budu každý měsíc ukazovat jeden produkt z péče o pleť, tři z dekorativky a jeden zaměřený buďto na nehty, nebo něco non beauty, co mě v daném měsíci bavilo. 

Tenhle měsíc byl hlavně o práci a to tak cca o dvanácti hodinách denně, tudíž jsem tomu musela svůj režim přizpůsobit a stíhat všechno rychleji. Prvním pomocníkem bylo Neutrogena Visibly Clear Pink Grapefruit Cream Wash. Tenhle krémový cleanser (nebudu používat slovo čistič nebo čistící prostředek, protože jediné na co si při tom vzpomenu je možná tak koupelna) nejen odlíčí, ale také pleť vyčistí a hydratuje. Zrovna dneska jsem si koupila další do zásoby, protože s tímhle už jsem skoro hotová - a to už něco znamená ne? Poslední dobou jsem se zase trochu dostala do kouřového líčení a nejrychlejší způsob jak ho docílit je pro mě použít MAC eyeshadow v odstínu Sketch. Tenhle fialovo-černý zázrak stačí nanést do vnějšího koutku a je to. Přesuňme se ale k tomu nejlepšímu za minulý měsíc. NARS Brow Gel v odstínu Kinshasa. Pokud chcete gel na obočí, který vaše obočí vážně ztmaví, dodá mu hustotu a ještě ho udrží celý den na jednom místě, tohle je to pravé. Není třeba dalších slov.  Poslední dekorativkou, kterou jsem používala téměř každý den je Maybelline Colorama Blush in 501. Díky své světlé pleti ji používám spíš jako konturovací tvářenku, takže dva v jednom, co víc chtít. Navíc má v sobě takové drobné zlaté částečky, tudíž i hezky rozjasní. Na dny, kdy nemáte příliš mnoho času, perfektní. No a jsme na konci. Abych byla upřímná, moje nehty stojí většinu času za starou bačkoru, ale Essie Fill the Gap výživa a podkladová báze pod lak mi tenhle měsíc hodně pomohla. Zarovná každou malou záděru a přitom vaše nehty vyživuje, takže vlastně ideální, ne?


Ode dneška se vracím ke svému klasickému 'ne až tak rychlému' režimu a musím Vám říct, že se na to vážně těším!

a co byla Vaše nejpoužívanější věc za minulý měsíc?
PS: na pátek mám pro Vás něco speciálního, tak se těšte!

Žádné komentáře

Okomentovat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig