MAC X Proenza Schouler Collection



As I promised I got something special for you today. I was lucky enough to go to MAC X Proenza Schouler Collection presentation today (thanks again Lucy). If you've seen it you understand why it made me so happy. The collection is AMAZING! But let's talk about the presentation first. We got to know something about Proenza itself which was really good because not everyone is familiar with it. Then we talked about the inspiration for the collection a little bit (the packaging was inspired by oil spill, funny right?), but now let's move on to the collection - it contains four lipsticks, four nail lacquers, two (gorgeous) blushes, one blush brush, two Pro Long Wear lip pencils and two Pro Long Wear eye pencils. When I first saw the collection I loved everything about it - especially the packaging. In my opinion it really stands for Proenza and represents its style. We also got to try some of the products on ourselves and that was the time when I fell in love with my future purchase (check the end of this post for more info haha) and we also saw how to mix different colours together (pink lip pencil and nude lipstick? try it, you'll see for yourself). Unfortunately they don't stock the blushes yet but hopefully they'll come during April. The rest of the collection is in stores now so if you can, get your hands on it! 

 so what would you pick?




I ended up with lipstick in my bag and my name on the 'wishlist' for the blush (+ I was also given this amazing nail lacquer, thanks MAC) 
PS: both of them are a lot more brighter/coral-y in real life!

CZ
 Jak jsem slíbila, mám pro vás dnes něco tak trochu speciálního. Díky Lucce jsem dnes měla možnost se jít podívat na prezentaci nové kolekce MAC x Proenza Schouler. Pokud jste již dříve viděli nějaké promo fotky, určitě víte, proč jsem z toho byla tak nadšená. Na prezentaci jsme se dozvěděli pár základních věcí o samotné značce Proenza Schouler a o inspiraci této kolekce - například balení bylo inspirováno olejovými skvrnami. Celkově pro mě kolekce plně reprezentuje styl Proenza a to především ve své jednoduchosti. Na první pohled se barvy zdají možná dost výrazné, ale jelikož jsme měly možnost si vše vyzkoušet 'na vlastní kůži' můžu potvrdit, že je všechno nositelné a to především s přicházejícím jarem/létem. Kolekce obsahuje čtyři rtěnky (od nude až po tmavě borůvkovou), čtyři laky, dvě úžasné 'ombre' tvářenky, štětec ve zkrácené délce, dvě Pro Long Wear tužky na rty a dvě Pro Long Wear tužky na oči. Myslím, že nebudu lhát, když řeknu, že jsme byly všechny z kolekce nadšené. Jediným zklamáním byl fakt, že se k nám zatím nedostaly tvářenky, ty by ovšem měly přijít v průběhu měsíce. Zbytek kolekce už je v obchodech a já doporučuju se zajít alespoň podívat. Já sama nakonec skončila s tou červenou rtěnkou na fotce (ve skutečnosti je o dost výraznější a na každém světle se tváří trochu jinak) a se svým jménem na wishlistu na tu broskvovo-červenou krásku (a jako dárek jsem dostala lak na fotce, ještě jednou díky MAC).

 no a co byste si vybrali vy?

Žádné komentáře

Okomentovat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig