Spring Edit: Blush



As I promised in my last post I will be doing a 'series' called Spring Edit. In each one I'm gonna focus on different things/trends. And to let you know (again) that I'm blush kind-a-gal we'll start with cheeks. I tried my best to give you mix of different formulas, colors and finishes so there you go. 

 NARS Coeur Battant - This bright fuschia/magenta blush is my personal favourite. As the pigmentation is really good (typical for NARS) you have to be really light-handed with this one. I usually use my Real Techniques Duo Fiber Contour Brush with it because it picks up the perfect amount of product and you can't really go wrong with it. I also like the matte finish of this blush because in my opinion it tones the color down a little bit. Sadly this was a limited edition but the Sleek's Blush by 3 in Pink Spirit looks quite similar.

Topshop POP - Next we have this peachy powder beauty. At first I wasn't sure - is it too bright? is it too peachy? But it actually appears much more natural once you put it on your cheeks. You need a tiniest bit so it will last for ages! 

Topshop Afternoon Tea - Ok another Topshop blush (and I'm craving for mooore - Head Over Heels I'm coming at ya!). This one represents the cream formula which I like because of the fact that they last for a long time. It blends into a powdery consistancy and it gives the most beautiful rosy flush to you cheeks.

Benefit Benetint - Benetint is a rose-tinted cheek and lip stain. Due to its liquid consistency it's a little bit harder to work with but once you know - it's perfect! It's sheer but buildable and the glow it gives look really natural. 

Maybelline Colorama  401 - I wanted to put in something not that in-your-face looking so last but not least we have this highlighting blush. This champagne colour is amazing for these days when you don't feel like putting too much on but you still want a little something. However for darker skin tones it will act just as a hightlight.

so which one is your favourite?

(L-R: NARS, Topshop POP, Topshop Afernoon Tea, Benefit, Maybelline)

CZ
Jak jsem slíbila v minulém článku, začínám dneškem sérii článků nazvaných 'Spring Edit'. V každém Vám ukážu jarní trendy nebo spíš takový ,,přechod do léta'' podle mě. No a jelikož mám slabost pro tvářenky, tak si dnes ukážeme právě ty.

NARS Coeur Battant - Začneme mou nejoblíbenější. Tahle matná, sytě růžová tvářenka je krásně pigmentovaná (jak bývá zvykem u všech NARS produktů) a při jejím nanášení musíte mít vážně lehkou ruku. Nejvíce se mi pro její aplikaci osvědčil duo fiber štětec od Real Techniques. Bohužel to byla limitka, ale při hledání co nejpodobnější mi padla do oka trojtvářenka od Sleek v odstínu Pink Spirit.

Topshop POP - Další tu máme broskvovou tvářenku z Topshopu. Celkově jsem s jejich tvářenkami strašně spokojená a v mém imaginárním wishlistu už jich pár čeká. Stejně jako předchozí, i tato je matná a také jí potřebujete opravdu maličko. Na tvářích ovšem působí (i když by se nemuselo zdát) velmi přirozeně.

Topshop Afternoon Tea - Tuhle klasickou růžovou mám ráda hlavně kvůli její krémové konzistenci. Po aplikaci na tváře se změní v pudrovou a vydrží okolo čtyřech/pěti hodin bez jakékoli změny. Pro běžné nošení ideální.

Benefit Benetint - Tato růžová (skoro až červená) tekutina je zajímavá především tím, že se dá použít jak na tváře, tak i na rty. Propracovat se k dokonalé aplikaci může sice chvíli trvat, ale výsledek stojí za to!

Maybelline Colorama 401 - Chtěla jsem přidat i něco přirozenějšího pro dny, kdy se necítíte na příliš barev, ale přesto chcete to ,,něco'´. Takže tu máme tuto rozjasňující tvářenku. Její champagne barva dodá tvářím přirozený lesk a trochu barvy. Bohužel pro tmavší odstíny pleti bude tato tvářenka vážně jen rozjasňovačem.


no a co vaše jarní tvářenky?

Žádné komentáře

Okomentovat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig