Make-up Routine #1



Wow I'm trying to blog. AGAIN. Even though it never seemed too interesting for me (ok it was more about 'not being used to negative people/comments') but I'm gonna try and we'll see. As I've become quite a beauty addict (or freak, whatever you wanna call it) I thought it would be nice to share my opinions/recommendations with others. And what would be better start than my make-up routine. 

First of all it's good to be said that I have very - and I mean like VERY - dry, yellow-undertoned skin. I usually find it quite difficult to match my skin color perfectly according to how pale I am but when I came across the Rimmel Match Perfection it was a love at first sight. I got it in shade 103 True Ivory and it's not even the palest shade I think. It's light-to-medium coverage and a dewy finish so if you have dry skin I think you should try this one. Moving to the concealing part - as I'm not suffering from crazy dark circles, on a daily basis I'm using YSL Touche Éclat in 2. It's perfect for brightening certain areas of your face but if you want to conceal than this one is not for you. To finish up my compelexion I use my NARS 'One Night Stand' Palette because it's the easiest way - it has everything: variety of blushes, a bronzer (oh Laguna I love you) and a really nice highlighter. Moving to eyes my go-to look these days contains my favourite MAC eyeshadows in Naked Lunch, Club, Satin Taupe and Woodwinked. These are really easy to combine and you can just swipe them all over the lids and you're good to go. When I want my eyeshadows to last longer or I just don't feel like putting anything with shimmer on I'll use my Bobbi Brown Long Wear Cream Shadow in 25 Slate which is really nice grey-ish taupe color. As a masacara I've been really loving the YSL Baby Doll mascara lately. It makes my lashes incredibly long and full. Another of my kind of 'holy grails' is the NARS Brow Perfector in Kalamata. It's the best brow pencil I've ever tried to be honest. And we're getting to the end - lips. On a daily basis I try to keep it simple so my go-to lip products are NARS Lip Pencil in Sex Mashine or MAC Lipstic in See Sheer.

So that's it! As you can see my current routine is quite neutral-toned but I can promise you there's a lot more to come during the spring time!

and what's yours current makeup routine?





CZ
Je to tady, zase se pokouším blogovat, tak uvidíme jak dlouho mi to vydrží tentokrát. Jelikož jsem se v posledních pár měsících stala tak trošku beauty blázen, řekla jsem si, proč se o své oblíbence nepodělit s ostatními. No a jak lépe začít, než mou současnou make-up rutinou. 

 Na začátek by se hodilo říci, že mám suchou (většinu času podobající se Sahaře) pleť se žlutým podtónem. Není pro mě zrovna nejjednodušší si vybrat ten správný makeup, ale když jsem narazila na Rimmel Match Perfection, nebyl žádný problém vybrat si přesně ten pravý odstín. Mám ho v 103 True Ivory a to ani není ten nejsvětlejší odstín. Jelikož netrpím na šílené kruhy pod očima, na běžné nošení mi stačí rozjasňovač v peru od YSL - Touche Éclat v odstínu 2. Krásně projasní a malé nedokonalosti zakryje s přehledem. Přesouváme se k mé nejoblíbenější části - tváře. Běžně používám pouze NARS 'One Night Stand' paletku, která má prostě všechno: krásné tvářenky, bronzer a moc hezký highlighter. Na očích to většinou moc nepřeháním, všechnu práci odvedou stíny MAC a to především v odstínech Naked Lunch, Club, Satin Taupe a Woodwinked. Stačí je jednoduše nanést na celé víčko a hotovo. Pokud chci, aby stíny vydržely na víčku déle? Žádný problém, stačí jen použít Bobbi Brown Long Wear Cream Shadow - moje nejoblíbenější je v odstínu 25 Slate, stíny pak krásně vydrží třeba i celý den a noc. Dokončit mou nejoblíbenější řasenkou YSL Baby Doll po které mé řasy vypadají doslova panenkovsky, na obočí tužku od NARS Brow Perfector v odstínu Kalamata a je to. A teď už jen to poslední - rty. Jak jste si už asi všimli, mé běžné líčení se pohybuje v neutrálních tónech a ani se rty tomu nebude jinak. Většinu času se mi v kabelce střídá NARS lip pencil v odstínu Sex Mashine nebo MAC rtěnku See Sheer. Slibuji ale, že se s přicházejícím jarem můžete těšit na barvy. Hodně barev! 

 A co vaše každodenní make-up rutina?

2 komentáře

  1. Ten Rimmel makeup taky používám, je skvělý! Sama mám odstín 100 :), Bobbi Brown long wear cream shadow miluju! Mám 4 nebo 5 barev a fakt vydrží celý den <3
    Touche Eclat už fakt budu muset vyzkoušet, slyším jen samou chválu!

    OdpovědětVymazat
  2. Ta paletka stínů je krásná! A krémové od Bobbi mám stejné a <3!!!

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig