Updated Spring Edit For 2017

For me spring is without a doubt the most awaited season. It's the same every year - winter is just too long and I'm always desperate to see more sunlight and put my coats aside. And change my makeup routine a bit. As I've already done these before I will just give you a small update on what I'll be wearing this spring! 

  • TooCoolForSchool Dinoplatz Lip Balms* - I know these are technically lip balms but as I believe in a product multi-tasking I use them as a blush. A very dewy and hydrating blush. And I'm obsessed!
  • bareMinerals Complexion Rescue - If you're a long time reader of this blog I probably don't have to mention this one again but just in case - everyone with dry skin and no need to cover much has to have this! One of my favorite bases ever. 
  • Glossier Balm Dot Com - I'm really into the whole glossy lip trend and I've been sticking to my high-shine balms a lot lately. The Glossier Balm Dot Com is perfect as everything - balm, nail cuticle treatment and also "highlighter". Multi-tasking at its best. 
  • MAC Fix+* - Oldie but a goodie. There's never enough moisture when it comes to my dry skin and face sprays come in handy at all times. This one smells good and works great all throughout the day. 
  • theBalm Meet Matte Trimony* - If there's one palette I would recommend for spring it's this one. I really like theBalm shadows in general but this palette just speaks to me on a different level. You probably all know I'm obsessed with red eyeshadows but even appart from that this palette is dreamy. The shade selection is beautiful (can't wait to start using that pink properly), they're creamy and easy to work with and doesn't budge. What else you could ask for.  
Which products are yours spring favorites?
Jaro je pro mě rozhodně tím nejočekávanějším ročním obdobím. Je to tak vždycky - zima je prostě až moc dlouhá a já se po těch několika měsících nemůžu dočkat toho, až bude během dne alespoň o něco víc světla a až konečně uklidím všechny zimní kabáty. A taky až zase trochu vyšperkuju svou kosmetickou rutinu. A čím to bude letos?
  • TooCoolForSchool Dinoplatz Lip Balms* - I když se původně jedná o balzámy na rty, já znovu zkouším multi-tasking produktů a zamilovala jsem si je si je jako tvářenky. A pokud máte pleť stejně suchou jako já, zamilujete si je taky! 
  • bareMinerals Complexion Rescue - Pokud tu nejste noví, rozhodně o mé lásce k tomuto produktu víte. A pokud ne - určitě ho vyzkoušejte. Krásný lehký tónovací krém s dostatečným krytím a skvělou hydratací. 
  • Glossier Balm Dot Com - Poslední dobou mě hrozně baví celý trend lesklých rtů a tak jsem znovu vytáhla svého starého oblíbence - balzám Glossier. Je skvělý na všechno - na rty, kůžičku nehtů i jako "rozjasňovač"!
  • MAC Fix+* - Oldie but a goodie! Bez hydratačních sprejů nedám v zimě ani ránu (mám jich teď hned několik oblíbených - zajímal by vás nějaký větší shrnující článek?) a stejně tomu tak bude i na jaře. Fix+ krásně voní a je příjemný jak pod makeup, tak na něj během dne. 
  • theBalm Meet Matte Trimony* - Kdybych měla za poslední dobu doporučit jednu paletku, byla by to bez velkého rozmýšlení právě tato. Pořád jsem se nenabažila všech červených stínů, tudíž i toto kritérium splňuje. Mimo to jsou i ostatní odstíny krásné a ideální na jaro (už se nemůžu dočkat, až příště vyvenčím tu růžovou!), konzistence stínů je moc hezká, lehce se s nimi pracuje a skvěle drží. Jedno velké ano! 

Jací jsou vaši jarní oblíbenci?

4 komentáře

  1. Complexion Rescue si asi taky pořídím, mám teď totiž tak neskutěčně suchou pleť, že potřebuju něco hodně hydratačního. Možná taky přejdu na kremové tvářenky, v poslední době jsem si totiž všechny krémové produkty hrozne oblíbila. A theBalm paletka je vážně krásná :). Já si teď moc oblíbila matnou rtěnku od Smashboxu a nedám dopustit ani na ABH Modern Renaissance paletu!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě si ho pořiď! Já ho neskutečně miluju, vždyť to víš, čteš snad všechny články <3 Je krásně lehký, ale hezky hydratuje a sjednotí, takže pokud máš sušší pleť, tak je ideální. A krémové tvářenky!! Dnes jsem si přinesla domů jednu od Forda a počkej, ať ji uvidíš <3

      Vymazat
  2. Hrozně dlouho jsem zamilovaná do paletek od tha balm, možná je přicházející jaro ten správný čas si konečně jednu pořídit! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě! Tahle je vážně krásná a ty jarní odstíny pro mě prostě volají jaro :) Ale pokud jsi spíš na víc neutrální odstíny, tak i ta druhá je super! :)

      Vymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig