Gift Guide #2: Luxe Beauty


Konečně se dostávám do té správné vánoční nálady. Od včerejška máme vánoční věnec, na který jsem náležitě pyšná a zítra už snad bude i stromeček. Také jsem během tohoto týdne nakoupila 90% všech dárků a jsem překvapivě klidná. Pokud vám ale dárky ještě chybí, třeba vám pomůže druhá část Gift Guide, kterou jsem tentokrát vytvořila ve spolupráci s Douglas a ukážu vám tak některé ze zajímavých dárků, které v jejich sortimentu letos najdete. Tak jdeme na to?

  • Rtěnky - Nejste si úplně jistí typem pleti, tudíž nechete kupovat péči? Pak sáhněte po rtěnce. Je to ten nejvděčnější kosmetický dárek, protože se téměř jistě trefíte, popř. donutíte danou osobu trochu experimentovat. A pokud se jedná o luxusnější kousek, bude radost z něj ještě větší. Já mohu osobně doporučit třeba nádherné rtěnky Tom Ford (klik), nové tekuté rtěnky Giorgio Armani Lip Magnets nebo nepřebernou škálu barev u Smashbox.
  • Les Délices - Jedna z nových řad Douglas voní stejně sladce, jak vypadá. V sortimentu je spousta produktů, mě se nejvíc zalíbila ozdoba s miniaturami produktů (všechny produkty najdete tady).
  • Alterna Volume Travel Trio (klik) - Vánoční sety jsou skvělou možností, jak vyzkoušet několik produktů za výhodnou cenu a stejně tomu je i u tohoto krásného setu Alterna. Ten obsahuje šampón, kondicioner a objemový mist, vše ve skvělém cestovním balení. 
  • Home Spa - Home Spa je mou asi nejoblíbenější řadou v Douglas vůbec. V této pečující sérii najdete hned několik typů produktů od sprchových gelů po tělové oleje a to všechno v nádherných vůních. Já mám nejraději Breath of Amazonia, nicméně modrý set z řady Polynesian Dream (klik) také není k zahození, jelikož voní po kokosu a vanilce.
  • Teaology - V sortimentu Douglas nyní najdete spoustu výhodných setů a dárkových kazet, občas je ovšem hezké dát si s dárkem trochu větší práci a vytvořit balíček přesně na míru obdarovanému. Na to mohu doporučit třeba značku Teaology, která zaujme každého nadšence do péče o pleť. A pokud se rozhodnete podobný personalizovaný set vytvořit, rozhodně do něj nezapomeňte přidat i jejich Floral Tea Hand and Nail Cream - nejlepší, jaký jsem kdy zkusila!

Co vás v dnešním článku nejvíce zaujalo? A jak jste na tom s nákupováním dárků?
xx Linda

                                                            Elite Bloggers Content Marketing
                                        Produkty v tomto článku byly poskytnuty parfumerií Douglas.

2 komentáře

  1. Krásně nafocené fotky. Mě zaujaly hlavně rtěnky Tom Ford, musím nějakou brzy vyzkoušet.

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělé fotky a tipy :). Rtěnky by mi pod stromečkem udělala obrovskou radost, hlavně Tom Ford nebo Smashbox :).

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig