September #Lovin'

Monthly favorites. I've been pretty bored with the way they work for the past few months to be honest and as you probably noticed I'm not the only one. Everyone's trying to spice things up a bit and I for sure understan why. It's just so repetitive. At the end of a month you desperately try to find new products that you've been enjoying and sometimes I just felt like I had to force myself not to show you the same products over and over. So from now on there will be a new section called #LOVIN'. It won't be a weekly or monthly section, no no. I will basically bring it to life anytime I like something (home, beauty or fashion related). This way I won't feel forced to show you something each month. This may not be the final way of how these posts are going to look but hey, that's what life's all about. So let's take a look at some of the stuff that makes me very happy right now. 

 //

Oblíbenci. Kategorie, která mi už nějaký ten pátek pije krev. A asi si většina z vás všimla, že v tom nejsem sama. Většina blogerů/youtuberů se snaží měsíční oblíbence nějak ozvláštnit a já to naprosto chápu. Po nějaké době se tahle kategorie začne vlastně hrozně opakovat a vy jen pak na konci každého měsíce zase hledáte produkty, které jste do oblíbenců ještě nedali, abyste třetí měsíc neopakovali to samé. Takže se tu odteď bude objevovat nová kategorie s názvem #LOVIN', ve které vám budu ukazovat věci co mě baví kdykoli se mi zachce (ať už se bude jednat o kosmetiku, oblečení, věci do bytu atd.). Nebudu tak svázaná termínem a budu si s touhle kategorií moci trochu pohrát. Takže tohle možná ani není její finální verze, ale takový je život. Teď už se ale pojďme podívat na věci, které mi v poslední době zlepšují náladu.


Not typical but I'll start with fashion this time. I've been after something from Acne for some time now - after their Jensen Boots to be exact - but the little old me just couldn't justify the price, not yet. That's the time when summer sales come in handy. When I spotted the Bird U Fleece in more than 50% off on Voo Store I just knew it had to happen. And man, am I happy with my purchase. You'll be seeing it more in upcoming style posts for sure! Another thing I've been lusting about after is the Tous Mossaic Bag*. If you read this article you probably know I'm obsessed with this print and even though I wanted a bigger bag at first I finally decided to stick to my preferences and get this one which I'm now more than happy about! Isn't it just gorgeous?

//

Trochu netradičně začnu oblečením a doplňky. Po něčem od Acne toužím už nějakou tu dobu - hlavně po jejich Jensen Boots, abych byla přesnější - jen se pořád nějak nemůžu přenést přes ty ceny. A to je přesně chvíle, kdy přijdou vhod letní slevy. Jakmile jsem objevila černou Bird U Fleece mikinu ve více než 50% slevě, bylo rozhodnuto. A nákupu ani po měsíci a půl nelituju. Další věcí, která musela být moje byla kabelka z Mossaic kolekce od Tous*. I když jsem šla původně pro větší tašku, nakonec jsem poslechla svou intuici a vybrala menší, pro mě víc nositelnou variantu a miluju ji.
It's official. I'm obsessed with plants and flowers. In my mind they're the easiest way to make you home look all nice and cosy which is my current jam. Ahh I just love them. As well as our new COS A/W16 Magazine which I shooted on in some of these pictures. Just grab yourself a copy, now!

//

Je to oficiální, miluju kytky a všemožné rostlinky. Jakémukoli prostoru okamžitě dodají pocit útulnosti a vše s nimi vypadá lépe. Prostě se jich nemůžu nabažit. Stejně tak jako našeho nového COS A/W16 magazínu, na kterém jsem fotila některé obrázky v tomhle článku. Pokud ho ještě nemáte, skočte si pro něj (a rovnou se koukněte i na slevy)!


I try to get back into my skincare routine as much as I can now when we're all settle down at out new place and there are two things I'm enjoying the most at the moment. First: the new Foreo Luna 2*. I've never owned a facial cleansing brush before and I'm still trying to get used to it but I'm really happy that it actually forces me to cleanse my face properly. I will update you on all the other details and my thoughts later! Second: all of the masks. Sheet masks, hydrating masks, mud masks. I love them all. Especially those ones from LuLuLun I got from Japan & Starskin ones! 

//

V poslední době jsem péči o pleť dost zanedbávala, když jsme teď ale 100% přestěhovaní, snažím se se do své rutiny zase dostat. A zamilovala jsem se v poslední době do dvou věcí. Zaprvé: do nové Foreo Luna 2. Nikdy jsem čistící kartáček na pleť neměla a pořád si na něj zvykám, nicméně jsem strašně ráda, že mám něco, co mě k řádnému čištění pleti nutí. Více vám o ní napíšu po delším používání. Zadruhé: do všemožných masek. Ať už se jedná o jednorázové, hydratační, čistící, chci je všechny. A nejvíc mě teď baví LuLuLun z Japonska a ty od Starskin!




I won't bore you with all of my makeup lovin' so here's just a huge applause to some: L'Oréal Cushion* - oh my, one of the best foundations I've tried this past year (I'm really excited about all the innovations when it comes to foundation - for example about the Estée Lauder DW Nude Cushion* which I'm still testing out), Clinique High Impact Extreme Volume Mascara* - where have you been all my life?, SUQQU Brow Pen - Karima was right, this thing is magic!, Urban Decay Setting Sprays* - all of them, love love love & finally, the Clinique POP Matte Lipsticks* - probably the best lip related launch of this year. But I love all of these shown above!

//

O všech kosmetických produktech se raději moc rozepisovat nebudu (miluju vše, co je na obrázcích výš a pokud vás něco speciálně zajímá, stačí mi napsat do komentářů), jinak bychom tu byli až do Vánoc, ale zvláštní pozornost si zaslouží hlavně následující: L'Oréal Cushion* - ahh, nejlepší makeup, který jsem za poslední dobu vyzkoušela (a celkově mě baví nové technologie v oblasti makeupů, třeba na nový Estée Lauder DW Nude Cushion*, který stále poctivě testuji jsem se neskutečně těšila!); Clinique High Impact Extreme Volume Mascara* - bez té už nechci žít; SUQQU Brow Pen - Karima měla pravdu, je kouzelná; Urban Decay setting spreje* - všechny, miluju je všechny & nakonec hlavně Clinique POP Matte rtěnky* - asi ten nejlepší launch letošního roku. Těšte se na recenzi!

Lastly one thing I'm pretty excited - trying out more from Glossier, especially the new Super Bounce Serum. But more on that next time!

Hope you enjoyed this rather long post with all of my #septemberlovin! 
What have you been loving?
xx Linda

//

Uff, bylo toho spousta a ještě se také na spoustu věcí těším, třeba jako na zkoušení nových produktů Glossier, ale o tom zase příště! 

Doufám, že se vám tenhle dlouhý článek líbil a dejte mi vědět, jaké produkty teď baví vás!
xx Linda

6 komentářů

  1. Skvělý nápad na článek, no věcičky to jsou nádherné, zvláště ta mikina! :)

    EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělý nápad s tímto článkem a budu se těšit na další :). Já si ted zamilovala Clinique High Impact Volume řasenku a koupila jsem si i nějaké do zásoby, je opravdu skvělá a asi nejlepší, kterou jsem kdy měla. Hodně mě láká i ten EL makeup, ale ještě jsem ho v parfumeriich nezahlédla. Loreal Cushion makeup jsem chtěla vyzkoušet, ale bohužel odstíny mi absolutně nevyhovují. A na nové Clinique rtěnky se těším, snad tam najdu i nějaký pěkný nude odstín, který mi bude slušet a hodit se na každodenní nošení :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem moc ráda! To je ta, co tu mám já, jen jsem ji špatně pojmenovala! Je skvělá, taky jsem z ná naprosto nadšená. A L'Oréal Cushion můžu jedině doporučit, stejně tak jako Blushing Pop, je to trošku tmavší nude odstín a myslím, že by ti mohl sednout hezky :)

      Vymazat
  3. Super článek! I já si Cushion od L´oréal zamilovala. Stejně tak rtěnky Clinique Pop. A musím říct, že taktéž zbožňuji květiny. Hlavně tedy kaktusy, ale aktuálně pokukuji i po nějaké krásné orchidei :)

    BEAUTY BOX GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé to jsem ráda, že máme stejné oblíbence :)

      Vymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig