A Much Needed Update


Some of you may noticed that I haven't posted in a good while. Ever since we left for Asia I've been pretty inconsistent with my posts which I'm sorry about but let's just say that life got into the way. Most of the time I felt like I just needed a real holiday and wanted to enjoy that exact moment with my friends rather than taking pictures of it or writing about it on social media but I already explained some of that in this post. Today I want to update you further more to let you know what's new in my life, what I've been thinking about and what you can (or can not) expect to happen here on Hi Lychee. 

LIFE UPDATE: We're moving house! It was quite unexpected and spontaneous but hey, you only live once. So right now I'm a bit of a mess. We moved over the past weekend and I'm pretty happy with how the place looks rn (the pictures above and below are taken at our new place btw) but we still need to settle down properly. On another page, I really enjoy all things interior at the moment so there may be some new posts from these parts coming your way. 

POSTS FROM ASIA: They're coming I promise! I haven't been feeling great & I've been super busy since we came back and I'm not one to post something I'm not 100% happy about so just bear with me. I want to do my best with these posts and I always prefer quality so.. 

WHAT'S NEXT: I did a lot of thinking during our travels and I'm still trying to figure out what to do with Hi Lychee. I feel like everyone's doing the same things, same monthly favorites, same hauls, same everything and I want to experiment with different types and styles of posts. And I also need a refreshment as usual with the upcaming fall which is like a start of a new year to me. So basically I just wanted to let you know that there may be some changes but I still need to figure everything out. 

I hope you're all great and excited for the new season.
xx Linda














Asi jste si všimli, že jsem tu dlouho nebyla. Od té doby, co jsem odjeli do Asie jsem psaní článků dost flákala a vlastně se vám za to chci na jednu stranu omluvit a na tu druhou vím, že takový život prostě je. Většinu času jsem měla pocit, že chci všechny zážitky radši pořádně vnímat a prožívat s kamarády naživo, než je fotit nebo o nich psát na sociální sítě. Něco o tom jsem už ale psala v tomhle článku. Dnes vám chci říct, co je u mě nového, nad čím poslední dobou přemýšlím a jak to do budoucna s Hi Lychee bude. 

CO JE NOVÉHO: Stěhujeme se! Je to hodně nečekané a stejně tak spontánní, ale co, život je přece jen jeden. Nicméně stěhování je šílenství. My se ho snažili vtěsnat do jednoho víkendu a jsem teď tak trochu všude. Na druhou stranu náš nový byt už teď neskutečně miluju a mám zase chuť tvořit. Vše se tu začíná rýsovat tak, jak si to představujeme, pořád ale potřebujeme trochu vydechnout. Nicméně mě teď hrozně baví všechno co se týká interiéru, takže se tu třeba objeví nějaký podobný článek.

ČLÁNKY Z ASIE: Budou, slibuju! Popravdě jsem od našeho návratu neměla vůbec chuť psát ani nic tvořit + jsem toho měla hrozně moc a nerada vydávám něco, s čím nejsem 100% spokojený. Tak se mnou prosím mějte strpení, chci aby byly články vážně nápomocné a měly nějakou přidanou hodnotu. Kvalita je vždycky první..

CO BUDE DÁL: Během našich cest jsem hodně přemýšlela a pořád se pro Hi Lychee snažím najít novou cestu. Poslední dobou mám pocit, že spousta lidí vydává ty stejné články/videa, ty stejné hauly, stejné oblíbence, stejné všechno a není to ono. Proto se snažím vymyslet nějaký nový koncept, jak články a videa pojmout, přemýšlím nad novými stálými rubrikami a prostě chci dát tomu svému místečku nějaký refresh. Protože ten pro mě k podzimu neodmyslitelně patří. Abych to jednoduše shrnula: budou změny, jen nechci podcenit jejich promyšlení.  

Doufám, že se všichni máte skvěle a těšíte se na podzim a "nový začátek" stejně tak, jako já!
xx Linda


8 komentářů

  1. Držím palce! A teším sa s tebou na novinky na blogu ;)

    Daniela

    OdpovědětVymazat
  2. me by treba zajimaly i nejake ty interierove posty :) a, mas moc hezkou anglictinu, ja jsem na aj vysazena a stve me , kdyz ctu clanky, kde je hrozne chyb, u tebe tomu tak neni :)

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee tak to mám radost! A interiérové posty se tu určitě objeví :)

      Vymazat
  3. Hlavně to neuspěchej, Lindi! Tvůj blog považuji za jeden z nejkvalitnějších na naší beauty scéně a ráda tu budu číst články věnované kosmetice, módě i bytovém designu, protože vím, že je budeš dělat s láskou. Hlavní je udělat si pořádek doma a mimo jiné i v hlavě, že ano? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kájo, moc děkuju za takový krásný komentář, strašně si ho vážím, jsi zlatá! A máš naprostou pravdu :)

      Vymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig