Some Of My On-Flight Essentials


I'm not a nervous traveller let's get this out of the way first. That being said I like to be prepared for longer trips as much as I can and this time I spent a lot of time researching different ways how to survive such a long flight (we flew over 12 hours from Istanbul to Tokyo which is quite a lot in my mind). I know this list may not bring too many new things into the game but you can take it as a guide if you're going somewhere soon or I can be selfish and use it myself when I travel next time. Here are some of the things I found very helpful while being on plane: 

1. Face mist - I love a good face mist all year round but this is a key on a plane. The air can be really drying out there and this is the easiest way to hydrate your skin.
2. A good book - Even though I tried to edit some videos and write posts on my laptop I didn't success much. I'm just not one of those who can really work on plane so bringing a good book can be a great option.
3. Sheet mask - Some people may dissagree but I think that being on a plane is a great time to pamper yo'self. Using a sheet face or eye mask can really relax your skin and stop it from breaking out. Just beware - everyone will stare at you for sure.
4. Headphones - A must have if you don't want to use those ones given to you by the airline. Which you don't. 
5. Sleeping mask (& ear plugs) - I recently turned into a sleeping-mask-believer and having it with you on a plane can be a life-saver. 
6. Cleansing wipes & hand gel - Cleansing is the key. Even on a plane. 


What are yours on-flight must haves?
xx Linda

Z cestování většinou nervózní nebývám, na druhou stranu se ale snažím být co nejlépe připravená na to, abych cestu zvládla a měla s sebou vše, co bych mohla potřebovat. Jelikož jsme z Istanbulu do Tokia letěli něco málo přes 12 hodin, chci se s vámi dnes podělit o pár tipů na produkty, které mi během cesty pomohly. Tenhle seznam možná nepřinese nic světoborného ani nového, ale někomu třeba pomůže s balením a ze sebestředného hlediska to bude pomůcka i pro mě, až se zase budu někam chystat. Jaké produkty tedy rozhodně doporučuju? 

1. Face mist - Spreje na obličej miluju celoročně, v letadle se ale hodí ještě víc. Jelikož je vzduch v letadle díky klimatizaci hodně suchý, je tohle asi nejjednodušší cesta, jak pleti dodat ztracenou hydrataci. 
2. Dobrá knížka - I když jsem se během letu snažila stříhat videa a upravovat fotky, po chvíli mi z toho nebylo vůbec dobře a stejně jsem se na to nemohla pořádně soustředit. Proto jsem ráda, že jsem si s sebou i tak vzala knížku a měla se tak další způsob zábavy.
3. Pleťová maska - Někteří se mnou možná nebudou souhlasit, ale mě tahle relaxace v letadle vyhovuje. S textilní pleťovou maskou nebudete mít starosti, po použití ji okamžitě vyhodíte a ještě budete mít krásnou pleť. Jen pozor - všichni na vás budou divně koukat haha.
4. Sluchátka - Pokud tedy nechcete používat ty erární, které v letadle dostanete. Což nechcete. 
5. Maska na spaní (a špunty do uší) - Masku na spaní jsem začala používat teprve nedávno, od té doby na ni ale nedám dopustit. A pokud nechcete, aby vás rušila světla a mohli jste se alespoň trochu vyspat, určitě si ji s sebou vezměte. 
6. Čistící ubrousky a antibakteriální gel - Protože čistota je hlavní a o to víc v letadle. 

Máte něco, bez čeho si nedokážete dlouhé (nebo i krátké) lety představit?
xx Linda
(PS: Pokud jste ještě neviděli poslední haul na YouTube, najdete v něm několik věcí, které jsem si s sebou brala právě i do letadla.)


6 komentářů

  1. ja si vždy musím brať balzam na pery, lebo mávam často pery suché, ale inak asi slúchatká, kniha, btw.: aká je táto kniha?? je dobrá? videla som ju už viackrát na inernete, tak o nej rozmýšľam :) máš krásne fotky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten mám s sebou taky, ale popravdě jsem na něj při psaní článku úplně zapomněla :D Kniha je fajn, občas jsem z ní nadšená, občas je na mě Lena "trochu až moc" haha. Zatím je to tak 50:50, ale ještě nemám dočteno :)

      Vymazat
    2. A nemas nejake tipy na dobre knihy? :))

      Vymazat
    3. Mám po návratu v plánu nějaký článek o tom, co právě čtu, nebo bych si ráda přečetla, udělat :) Mám ráda norské krimi, takže určitě Nesbo (teď jsem dočetla Svědkyni ohně od Keplera a taky to nebylo špatné), Yes, please od Amy Poehler a kdyby byla chuť na něco beauty-related, tak Pretty Honest od Sali Hughes :)

      Vymazat
  2. Do letadla se můžou brát spreje jako je face mist nebo termální voda? To jsem vůbec netušila, tak to budu vědět pro příště! :) Lindi, jaký je maximální množství ml spreje, které si můžu vzít do letadla? :)
    Agy

    OdpovědětVymazat
  3. Krásný článek, máš boží blog!

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig