#HiLycheeGoesToJapan - Your Turn

As most of you probably know I'm going to Japan soon. In 16 days actually. I'm pretty excited and everything but I also want to update you on what you can expect here on Hi Lychee while I'm away. I still wan't to keep the blog active and if everything goes as planned you can probably expect three posts a week - two regular (beauty/fashion/organization related) and one related to our travels. And here's where you come into the game as well. 

I've been thinking about my "away" content for quite a while and I want to know your opinion as well. Is there anything in particular you would like to see from Japan? Would you be interested in quick on-the-go recommendations? Maybe a Japan beauty guide? I want to explore Japan's beauty site for sure so I'm just testing waters to see wheather you would be interested too. If you have any ideas on what you would like to see just let me know in the comments! 

Do you have your holiday planned yet? Have a great one!
xx Linda









Jak asi většina z vás ví, za chvíli se chystáme do Japonska. Přesně ji za šestnáct dní. Nebudu lhát, neskutečně se těším, ale myslím, že by nebylo od věci udělat vám takový menší update ohledně toho, co tady na blogu můžete čekat během těch šesti týdnů, kdy budu pryč. Nechci blog zanedbávat, spíš naopak. Pokud vše dopadne, budou na vás každý týden čekat alespoň tři články - dva klasické (kosmetické, outfity apod.) a jeden právě z cest. A právě tady vás žádám o pomoc. 

Je něco, co by vás z Japonska zajímalo? Hodně jsem o contentu z cest přemýšlela a tak bych ráda věděla, zda si rádi přečtete třeba rychlé tipy na zajímavá místa v Japonsku (nebo na Bali, kam se chystáme v druhé půlce výletu). Rozhodně chci prozkoumat japonskou beauty scénu, takže bych mohla napsat třeba i právě o tom? Ani nevíte, jak se těším do obchodu Hakuhodo! Pokud by vás napadlo cokoli, co by pro vás bylo zajímavé, dejte mi vědět v komentářích, za všechny nápady budu moc ráda.

Kam se v létě chystáte vy? 
xx Linda



Trousers - Topshop || Shirt - COS || Coat - Zara || Bag - Mango || Shoes - F&F || Sunglasses - Thailand 

13 komentářů

  1. Ahoj Lindo :)
    Tak zaprvé ti přeji, ať si to co nejvíce užiješ. Brácha tam byl před měsícem a moc se mu tam s ženou líbilo.
    Moc se na "japonské články" těším. Ráda bych si přečetla od všeho trochu - kosmetika, jídlo, místa, který tě dostanou, outfit, nějaké střípky, co tě zaujmou. A hlavně se těším na videa, o kterých si psala nedávno, ve stylu Caseyho. To by byla fakt pecka.
    Takže ENJOY YOUR TRIP! <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zuzi moc děkuju, jsi vážně zlato. Líbilo se jim tam? Tak to se těším ještě o to víc :) Pokusím se přidávat už nějaké menší tipy po cestě a pak třeba nějaký větší guide :)
      <3

      Vymazat
  2. Ahoj Lindi :) nechtěla by si udělat článek, o tom co si bereš na RFP, na co se nejvíc těšíš apod. ? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj :) Na RFP bohužel nakonec ze zdravotních důvodů nejedu, není mi dobře a potřebuju se do dovolené uzdravit, takže jsem ho nakonec zrušila :( nicméně nejvíc jsem se těšila na poslední den - Chvrches, Astronautalise, Enter Shikari a tak :)

      Vymazat
  3. ahoj drahá, rozhodně spoustu fotek z japonska (úplně všeho :)) a bude super, jestli tam nakoupíš nějakou jejich kosmetiku, na to jsem hodně zvědavá! <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jee Katie, děkuju! <3 neboj, co bych to byla za beauty bloggerku, kdybych se vyhnula japonské drogérce haha :)

      Vymazat
  4. Mna by urcite zaujimali nejake tipy, co sa oplati vidiet, kam ist, co jest, kam na nakupy :)
    Uzivaj ^^ !

    OdpovědětVymazat
  5. Mě by taky zajímaly různé tipy a vlogy :). Budu se těšit na články.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda! :) Snad všude seženu internet haha :D

      Vymazat
  6. Odpovědi
    1. Ty se tu rozhodně taky objeví! Spíš ale až někdy v září, o Japonsku budu psát asi už v průběhu cest :)

      Vymazat
  7. Rozhodně doporučuju kouknout do drogérek Matsumoto Kiyoshi, něco kosmetiky se najde i v Don Quijote, hodně přebrané bývají Yodobashi Camera, ale i tak to stojí za to tam nakouknout. Když už kvůli něčemu, tak kvůli beauty elektronice (je to bizardní ráj s věcma připomínajícíma erotické pomůcky). Docela zajímavé na podívání je i Daiso (100yen shop), někdy se tam dají najít naprosto boží kosmetické i nekosmetické věci.
    Pokud budeš mít chvíli času a bude se ti chtít hledat, dá se narazit i na krámky s korejskou kosmetikou. Rozhodně nevynech Harajuku. Je to sice šílené na nervy, ale tolik úžasných věcí co se tam dá najít....No a pak normálně department story s luxusní kosmetikou. Třeba v Laforet v Harajuku má obchod Les Merveilleuses LADURÉE a jejich tvářenka z plátků růží se prostě musí vidět. Rozhodně najdi i Jill Stuart shop a Anna Sui. Jeden krámek je v Sunshine City a samotný ten komplex je úžasný. Jo a cesta k němu je lemovaná sochami sov, protože po cestě je Owl tower :)
    Rozhodně doporučuju s sebou vzít dostatek peněz, protože člověk fakt neví co pořídit dřív.

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig