FOTD: Sunday Haze

I haven't done a FOTD post in such a long time! Last week I went through some of my older posts (and I'm actually planning on doing more of that & bringing some good old stuff back to Hi Lychee) and realized how much I like these easy posts. Mainly because they usually contain my favorite products of that exact moment and show my current preferences when it come to my makeup. If you're wondering which are probably my favorite #FOTD(s) from the past here's a line-up: easy summer city look (here), Christmas two years ago (here) and wearing basically nothing in Thailand two years ago (here)!

 Last Sunday was my dad's birthday (as well as Father's day!) and I finally got around to see my family again. I won't lie - it can be really hard to work all the time and see your family often. Because of that I now appreciate out time together even more. My makeup for the lunch was pretty basic as usual but contained a lot of products I swear by at the moment such as the Benefit Sun Beam* which OH MY LORD I love almost too much. I use it as subtle glowy bronzer/highlighter and it looks stunning in real life. I blend it out with the new Clinique Buffing Brush* and let me tell you, if you love liquid face products you need this brush in your life! The rest is simple - Benefit Gimme Brow*, Estée Lauder Eye Liner* and the Jouer Liquid Lipstick in Lychee


Which products are your current favorites?
Hope you're all well!
xx Linda

CZ
Celkem dlouho jsem nedělala pořádný "face of the day" článek. Nedávno jsem procházela nějaké své staré články (a za nedlouho to udělám znovu a to při připravování článků před Japonskem, takže se můžete těšit na obnovení některých starších rubrik) a zas a znovu mi došlo, jak moc ráda tyhle články mám. Je to především proto, že vám tak můžu ukázat své současné oblíbence a to, co mě v líčení zrovna baví. Abych to dnes ještě o trochu víc ozvláštnila, vybrala jsem vám i mé nejoblíbenější články z #FOTD kategorie! Letní super jednoduchý look tady, nejvýraznější červená z loňských Vánoc tady a "bazénové" líčení z Thajska tady

Taťka měl v neděli narozky (a vlastně byl i den otců!), takže jsme se konečně zase sešli. Co si budeme namlouvat, s rostoucím věkem a spoustou práce mi přijde stále těžší a těžší všechno skloubit dohromady a vídat se s rodinou častěji. O to víc si ale cením chvil, kdy jsme spolu. Líčení jsem ten den zvolila (zas a znovu) jednoduché, tentokrát ale hlavně proto, že jsem se chtěla víc nalíčit ve vlaku, ten ale nejel a v autobuse to prostě nedávám haha. Jedním z mých největších oblíbenců je v poslední době Benefit Sun Beam*, o kterém jsem si popravdě myslela, že mi vůbec nesedne a opak je pravdou. Používám ho jako bronzer společně s novým Clinique Buffing štětcem* (který je úúúžasný!) a vážně si ho nemůžu vynachválit. Po dlouhé době jsem si taky udělala linku pomocí Estée Lauder Eye Lineru* a je vážně pravda, že trénink dělá mistra = už ty linky vůbec neumím haha. Na rty má oblíbená Jouer Liquid Lipstick v odstín Lychee a jsem good to go! 


Co vás v poslední době baví? 
Mějte se krásně! 
xx Linda


2 komentáře

  1. Tyhle články jsou super a určitě budu ráda, když se zde budou objevovat častěji :)! U mě ted vede hlavně přirozenost, a tak přes víčko většinou nosím jeden neutrální stín se shimmerem. Včera jsem šla na drink s kamarádkami a nalíčila se o něco výrazněji, a nějak jsem se v tom necítila. To mě docela překvapilo, protože ještě před pár měsíci jsem se takhle líčila denně :D. A Sun Beam jsem měla taky, ale bohužel mi moc neslušel, tak jsem ho poslala dál. Já ale MILUJU Watt´s Up. Lepší rozjasnovač jsem nikdy nezkusila :)

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělý, už se na ty starší rubriky těším :) Je to skvělá inspirace.

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig